Hakan sectiginde Merve kazandi. 2.'de grup karariydi.Ayrica 6 saniye fark atti daha napsin.Merveyi seçen hakan aklına))) kardeşim merve hızlı ama topu atanıyor işte ondan kaybediyor hep))) iste aklında bin tilkinin sonu )))
Hakan o ilk akli atmasaydi finalde kimse secmezdi kız hızlı ama yeteneksiz)))2 oyun once planladiklari konusmayi daha yeni yapiyor gonulluler loool.
Hakan sectiginde Merve kazandi. 2.'de grup karariydi.Ayrica 6 saniye fark atti daha napsin.
Hakan o ilk akli atmasaydi 9-9 olmayacakti zaten.Hakan o ilk akli atmasaydi finalde kimse secmezdi kız hızlı ama yeteneksiz)))
YayinlanmadiFragmanda Merve Oflaz\Merve Aydin'a cok sacma konusuyorsun diye cikisiyordu.Orasi yayinlandi mi yoksa ben mi gormedim?
Bende oyle seyleri sevmem var ya, bu oyunu kaybedersen digerini kazanirsin yani ama maalesef burada sevmedikleri yarismaci kaybedince hemen saldiriyolarBegüm ilk defa kötüydü.İyi bari bazıları çamur atmamış![]()
Turabi 1.olamamış demek ki.
Öyle saçmalık olur mu.Olmaz ya Taner aday olur muhtemelen duygu dan sonra en çok oyu o almıştı duygu da seda yı çıkarır.Taner elenir.Kesin Duygu birinci oldu ve rakibini kendi seçecek. Yada Seda olabilir.
Kesin Duygu birinci oldu ve rakibini kendi seçecek. Yada Seda olabilir.
Merve Oflaz bu kadar çok anca Duygu'ya şaşırtmıştır1. olana mi sasirdilar yoksa gidene mi tam anlamadim.
Gideneyse soyle bi tahminim var.Turabi 1. oldu.Sahra'yi soyledi ve Sahra gitti.Cok iyi yarismaciydi diye ona sasiriyorlar.
1.'ye sasiriyorlarsa Ozlem,Seda,Taner,Nadya... bi dolu isim var.![]()