Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seda nankör kimse kusura bakmasın. Duygu onu motive etmek için Arkandayız Seda gibisinden gaz veriyor. Geçmiş Merve Oflaz'a bıktım bundan diyor.

Buyrun Sedaya laf söyledim kimmiş karşımda olan ?

Duygu ilk aday çıktı diye sevinen Seda direk elenmeli.

Seda nankör kimse kusura bakmasın. Duygu onu motive etmek için Arkandayız Seda gibisinden gaz veriyor. Geçmiş Merve Oflaz'a bıktım bundan diyor.

Buyrun Sedaya laf söyledim kimmiş karşımda olan ?

Duygu ilk aday çıktı diye sevinen Seda direk elenmeli.
Nankörlük ile alakası yok. Duygu zaten performansım için beni yazanlara hiçbir sözüm yok dedi. Seda içi-dışı bir bi kız en azından içinde tutan sinsilerden değil.

Duygunun konsey sonunda yaptığı şov neydi ? Konuşmak ile olmuyor, göstermesi gerek :)

İşte görmek istediklerim :) @Bully
10009281_901687896548831_279480169324931863_n.jpg

11009137_902016226515998_984328953411810957_n.jpg

Sahra seni hiç sevmiyorumda Turabi ye karşı beslediğin bu duygular hoşumada gidiyor :Abakalım ne zaman harekete geçecek

Nankörlük ile alakası yok. Duygu zaten performansım için beni yazanlara hiçbir sözüm yok dedi. Seda içi-dışı bir bi kız en azından içinde tutan sinsilerden değil.

Duygunun konsey sonunda yaptığı şov neydi ? Konuşmak ile olmuyor, göstermesi gerek :)
Şaka mısın ?

Seda sırf kıskançlıktan yazdı. İçi dışı bir olduğundan Duyguya gülüp röportaja sallamisti. :)

helal olsun Duygu be cidden efsane konuştu :love1:tam da bu yüzden destekliyorum

Hakan gönüllülerin oylaması hakkında çok iyi tespitler yaptı.

bu ahmet de halen aynı çok fesat adam ya :F merve ye gerekeni sero söyledi zaten

Hakan tilki gibi maşallah hemen programın başında nasıl bir plan kurmuş kafasından hilmicem ve turabiden birini yollamaya çalışıyor kendince bu adamın kafası sürekli boyle çalışıyor ))))

İşte görmek istediklerim :) @Bully
10009281_901687896548831_279480169324931863_n.jpg

11009137_902016226515998_984328953411810957_n.jpg
Müthiş ikili, sonuna kadar arkasındayız Hakan ve Merve'nin. :D

Hakan, Merve, Serenay ve Doğukan güzel grup olabilirler bu arada. Zaten Ahmet Dursun ve Merve Aydın'a geçen seneden biraz gıcıklığım var. :A

Hakan güzel konuştu tam da benim içimden geçenleri söyledi. İnşallah birinci Turabi ve Hilmicem dışında biri olur. :D

Hakan tilki gibi maşallah hemen programın başında nasıl bir plan kurmuş kafasından hilmicem ve turabiden birini yollamaya çalışıyor kendince bu adamın kafası sürekli boyle çalışıyor ))))
Yorum yapması yasak mı :D Sanki o öyle diyince Hilmicem ve Turabi adadan gidecekler :D

Hakan, Merve, Serenay ve Doğukan güzel grup olabilirler bu arada. Zaten Ahmet Dursun ve Merve Aydın'a geçen seneden biraz gıcıklığım var. :A

Hakan güzel konuştu tam da benim içimden geçenleri söyledi. İnşallah birinci Turabi ve Hilmicem dışında biri olur. :D
Kesinlikle :)

Aynen Merve Aydın sırf Serenay'ın tavrına inat gruplara ayırmaya çalışıyor. Ahmet'in çok fazla kalacağını sanmıyorum.

Birinci Hakan olur gibime geliyor. Sosyal Medya da büyük destek var. Gizem zaten her program öncesi fotoğraflar ile duyuru yapıyor :F Merve Oflaz da Kıbrıs finaline kadar gider. Gerisini bilemiyorum :)

Yorum yapması yasak mı :D Sanki o öyle diyince Hilmicem ve Turabi adadan gidecekler :D
Onu demiyorum ben hakanın beyninin nasıl çalıştığını anlatmak için yazdım . adamın kafasında tilki eksik olmuyor o bakımdan)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...