Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hhha ayy forumdasla tüm dizilerimiz ortaktı galiba yaa çünkü ben ne izliyorsam oda izliyordu
:F:F:F:F
konusu ilgimi çekti dizilerim 17 marttan öcne baslamıcak bu boşlukta bitirebilirim beğenirsem 🙂🙂🙂

Çok parlak oğlan yok yani o konuda biraz hayal kırıklığı yaşarsın sadece.:F:F:F

17 Marta her türlü bitirirsin. Devam etmek istersen 3. sezona devam ederiz.:Z Bu akşam başlıyor bakalım reytingi nasıl gelecek.🙂🙂🙂🙂

Bugün günlerden #thefollowing .:Z Uff @Forumdash 'da yok. Tek başıma izleyeceğim artık.:(

@MelankoliK sen izliyorm musun.(b)
@Çiğdem- @destere sizler izlemiyorsunuz dimi Joe ve Ryan'ı.:(
@BesaleT bırakmıştı.ss
@sürgünüm izlemiyor.
@OzaN 'da izlemez.
@cevaa 'da yok.
@mrt-06 'ya sormuyurum bile.
@yatutarsa izlese şaşardım.

Maşallah hepiniz izlemeyrek hevesimi kursağımda nırakmışsınız. Bence Fox şu sıralar yükselişteyken bir göz atmalısınız.:Z 2 sezonluk dizi. 15'er bölümden 30 bölüm. Her türlü sezon ortasında bana yetişirsiniz.:oley:

Umarım hemen biri üye olurdu dizinin konusunu açtırırz.:Z

@xemrexxx sen izlemelisin bence.:Z @Harunnn60 TWD ile yetinsin.:(
İsmi ve kanal çok itici izlemem. :A

Forumda American Horror Story'nin konusu yok galiba;

2BAE66254D354904ED78BC22BB5370F5.gif

3. sezonda The Americans diye bir dizinin reklamını yaptılar paso. Sırf K.Russel için bile izlenebilir onada başlamayı planlıyorum. :Z

Bugün günlerden #thefollowing .:Z Uff @Forumdash 'da yok. Tek başıma izleyeceğim artık.:(

@MelankoliK sen izliyorm musun.(b)
@Çiğdem- @destere sizler izlemiyorsunuz dimi Joe ve Ryan'ı.:(
@BesaleT bırakmıştı.ss
@sürgünüm izlemiyor.
@OzaN 'da izlemez.
@cevaa 'da yok.
@mrt-06 'ya sormuyurum bile.
@yatutarsa izlese şaşardım.

Maşallah hepiniz izlemeyrek hevesimi kursağımda nırakmışsınız. Bence Fox şu sıralar yükselişteyken bir göz atmalısınız.:Z 2 sezonluk dizi. 15'er bölümden 30 bölüm. Her türlü sezon ortasında bana yetişirsiniz.:oley:

Umarım hemen biri üye olurdu dizinin konusunu açtırırz.:Z

@xemrexxx sen izlemelisin bence.:Z @Harunnn60 TWD ile yetinsin.:(
sen black sails e başladığın an ben buna başlarım :))

nasılmış bir diziyi tek izlemek ?:) işte öyle insan kuş lastiği gibi ortada kalır :) umarım daha beter duruma düşersin :)

Bu nasıl beddua.:F Black Salese başladım sevmedim napayım.:(
daha bedduaların en haffiydi bu ?:) ben the americans dizisinin üç sezonunu tek izlemek zorunda kaldım , yine hell on wheels de tek kalmıştım şimdi benim duruma düşenlerin artışı beni en fazla mutlu eder başka bişeyde etmez :)))

daha bedduaların en haffiydi bu ?:) ben the americans dizisinin üç sezonunu tek izlemek zorunda kaldım , yine hell on wheels de tek kalmıştım şimdi benim duruma düşenlerin artışı beni en fazla mutlu eder başka bişeyde etmez :)))

Allah Bin beter etsin o zaman seni.:A

Dizi yetiştirmeye çalışmaktan çok sıkıldım. Özellikle bu dönem çok üst üste geldi. Tam her şeyi temizledim diyorum bakıyorum 2-3 dizinin birden yeni bölümü gelmiş. Film izlemeye sıra gelmiyor.

İzlemek isteyip izleyemediğim 3-4 tane daha dizi kaldı. Onları da izledikten sonra yavaş yavaş dizi sektöründen çekilmeye başlayacağım. Zaten izlemediğim pek bir şey de kalmadı. :)

Dig diye yeni bir dizi varmış büyük ihtimalle diziyi sevmeyeceğim ama ilk bölümüne bir bakmayı düşünüyorum bakalım ne çıkacak yumurtadan :)

Poldark diye yeni bir dizi keşfettim çokta kaliteli güzel bir diziye benziyor sırf yaş tahtaya basmamak için ilk 15 dakikasınıda izledim gerçekten güzel bir başlangıç hemde tarihi dizileri sevenlere önereyim mesela marco polo severler kaçırmasın kesinlikle :) konusu şöyle kısaca: amerikan iç savaşında öldü sanılan ross poldark bir gün savaş bitince çıkagelir babası ölmüştür sevdiği dünyalar güzeli kız (elizabeth adlı kıza görür görmez aşık oldum diyebilirim :) ) amcasının oğlu francis ile evleniyordur evi yıkılmış viraneye dönmüş fareler evi basmıştır poldark çiftlği yeniden düzenleyip sevdiği elizabeth e kavuşacakmı??? ( parlak oğlancık kıza kavuşmasada umrumda değil ben elizabeth e kavuştuğum için mutluyum :) )

@OzaN @sürgünüm @xemrexxx @sokak sanati @yatutarsa @MelankoliK @gözlemci @Harunnn60

ayrıca başroldeki ross poldark rolündeki parlak oğlancığın özel fanlarıda olabilir bu yüzden @Çiğdem- le @vadikızı nıda eklemem lazım :)

Poldark diye yeni bir dizi keşfettim çokta kaliteli güzel bir diziye benziyor sırf yaş tahtaya basmamak için ilk 15 dakikasınıda izledim gerçekten güzel bir başlangıç hemde tarihi dizileri sevenlere önereyim mesela marco polo severler kaçırmasın kesinlikle :) konusu şöyle kısaca: amerikan iç savaşında öldü sanılan ross poldark bir gün savaş bitince çıkagelir babası ölmüştür sevdiği dünyalar güzeli kız (elizabeth adlı kıza görür görmez aşık oldum diyebilirim :) ) amcasının oğlu francis ile evleniyordur evi yıkılmış viraneye dönmüş fareler evi basmıştır poldark çiftlği yeniden düzenleyip sevdiği elizabeth e kavuşacakmı??? ( parlak oğlancık kıza kavuşmasada umrumda değil ben elizabeth e kavuştuğum için mutluyum :) )

@OzaN @sürgünüm @xemrexxx @sokak sanati @yatutarsa @MelankoliK @gözlemci @Harunnn60

ayrıca başroldeki ross poldark rolündeki parlak oğlancığın özel fanlarıda olabilir bu yüzden @Çiğdem- le @vadikızı nıda eklemem lazım :)
Baktım ben bu diziye sıkıcı tam senlik yani. :)

Gelmiş geçmiş en iyi dizilerden Twin Peaks var onu izleyelim. İMDB puanı 9. :)

İzleyecek dizi kalmadı bu da 90'ların dizisi. :)

Dizi yokluğunda film izlemeye başladım başka çare kalmadı. Atık her gün 1 film izlerim. :)

Hiç benim tarzıma benzemiyor. Ses getirmedikçe bakmayı düşünmüyorum ama konu açarım size. :)

Baktım ben bu diziye sıkıcı tam senlik yani. :)

Gelmiş geçmiş en iyi dizilerden Twin Peaks var onu izleyelim. İMDB puanı 9. :)

İzleyecek dizi kalmadı bu da 90'ların dizisi. :)

Dizi yokluğunda film izlemeye başladım başka çare kalmadı. Atık her gün 1 film izlerim. :)
O diziyi daha sonra izleriz de ben birkaç güne iyi bir yeni dizi getireceğim size. Bates Motel'i izleyelim önce de. :):)

cnm benim tarzıma zaten uymuyorda diğerlerinide kandıramadın gibi görünüyor bu sefer :F:F:F

aa sen şansını @xemrexxx ten yana kullan bence o böyle tarihi dizileri seviyor turn diye bir dizi vardı hepimiz brakmıştık emre izlemeye devam ediyordu:kiki::kiki::kiki:

Following 3. sezon 2. bölüm.

Geçen bölüme göre daha hareketliydi. Mark'ın plan efsoymuş. Keşke gösterselerdi. Bir insanı felç edip sonra ona işkence yapmak yada eklemleri çıkartıp onu yığılmış bir şekilde bırakıp katlamak inanılmaz bir düşünce.

Ryan'ın yen sevgilisi o esmer kadın ajan çıkmaz gibi. İlk kez olacak galiba bu.:F Hep fanfinileri ajan çıkıyordu.:F

O değilde Joe nerede. Sinir oldum.

8/10