Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet bunun karikatürünüde googlede çalışan çizerler yapmıştı microsoft'un ambleminin büzülmüş hali...
Ben chrome kullanıyorum ve memnunum flash eklentiside yükledinmi tek sorun forumdaki resimler kopyalamaması kalıyor
2-3 gündür Windows 8'de Firefox'un geçici olarak arızalı olması yüzünden kullanmak zorunda kaldığım insanı çıldırtan tarayıcı. İkide bir takılıyor her sitede. Çoğu sitede çok yavaş çalışıyor. Javascript - jquery özelikleri genellikle çok yavaş çalışıyor. Anlamıyorum bu kadar insan nasıl bunu kullanıyor bu şekilde. Firefox'un değerini yokluğunda anladım. İnşallah Windows 8'deki sorunu çözen bir patch çıkarırlar da biter bu Chrome eziyeti...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.