Google Chrome

chrome bence süper şu ana kadar bir olumsuzluğunu görmedim

Bende zamanında çok kullanıyordum ama o tarayıcıda açıklar varmış yani o yüzden Mozilla Firefox'u kullanmayı bıraktım. :)
Hikayedir o. Profesyonel web kullanıcılarının en çok tercih ettiği tarayıcılardandır Mozilla Firefox. Belki bir sürümünde bir açık çıkmıştır ama sürekli yeni sürümleri çıkıyor ve önemli bir açığı yok.

Bu Chrome'nin gıcıklığı sırf bana sanırım. Herkeste böyle olsa imkanı yok bu kadar tutmazdı. Mesela forumda 5 tane sekme açıyorum en az 1-2 tanesi yüklenmiyor ve hata veriyor. Sayfayı yeniliyorum anca öyle gösteriyor. Bunu o kadar çok sık yapıyorki adamı çıldırtıyor resmen.

Opera'yı da denedim biraz önce ve kullanım açısından hiç sevmedim. Arayüzü çok kötü. Internet Explorer zaten asla kullanmam. :)

Hikayedir o. Profesyonel web kullanıcılarının en çok tercih ettiği tarayıcılardandır Mozilla Firefox. Belki bir sürümünde bir açık çıkmıştır ama sürekli yeni sürümleri çıkıyor ve önemli bir açığı yok.

Bu Chrome'nin gıcıklığı sırf bana sanırım. Herkeste böyle olsa imkanı yok bu kadar tutmazdı. Mesela forumda 5 tane sekme açıyorum en az 1-2 tanesi yüklenmiyor ve hata veriyor. Sayfayı yeniliyorum anca öyle gösteriyor. Bunu o kadar çok sık yapıyorki adamı çıldırtıyor resmen.

Opera'yı da denedim biraz önce ve kullanım açısından hiç sevmedim. Arayüzü çok kötü. Internet Explorer zaten asla kullanmam. :)

bende hiç olmadı böyle şeyler:D

Chrome'u çok hızlı dedikleri için yükledim, o zamandan beri de kullanıyorum. Çok önemli bir farkı olduğunu düşünmüyorum diğer tarayıcılardan ama devam ediyorum işte kullanmaya. :) Şu an bilgisayarımda neredeyse tüm tarayıcılar yüklü, birinde açamadığım siteyi diğerinde açıyorum. :)

Chrome'da bazen kopyalama sorunu yaşadığımda Mozillayı kullanıyorum.Hızlı olduğu için tercihimdir.Böyle giderse de tercihim olacaktır.20 sekme birden bile açabiliyorum:)
@ Ozan, Chrome sana gıcık sanırım sadece:D