HeisenBerg
Favori Üye
Beni çıldırtmayı devam eden browser şeysi. Adamı internetten soğutur. Bir de Opera deneyeceğim galiba...
Beni çıldırtmayı devam eden browser şeysi. Adamı internetten soğutur. Bir de Opera deneyeceğim galiba...
Mozilla'yı tek geçerim
Bence iyi Chrome ya Gerçi hiç Mozilla kullanmadım ama
İnternet Explorer'dan, Google Chrome tarayıcısına geçmek nasıl bir duygu ?
Hikayedir o. Profesyonel web kullanıcılarının en çok tercih ettiği tarayıcılardandır Mozilla Firefox. Belki bir sürümünde bir açık çıkmıştır ama sürekli yeni sürümleri çıkıyor ve önemli bir açığı yok.
Bende zamanında çok kullanıyordum ama o tarayıcıda açıklar varmış yani o yüzden Mozilla Firefox'u kullanmayı bıraktım.
Hikayedir o. Profesyonel web kullanıcılarının en çok tercih ettiği tarayıcılardandır Mozilla Firefox. Belki bir sürümünde bir açık çıkmıştır ama sürekli yeni sürümleri çıkıyor ve önemli bir açığı yok.
Bu Chrome'nin gıcıklığı sırf bana sanırım. Herkeste böyle olsa imkanı yok bu kadar tutmazdı. Mesela forumda 5 tane sekme açıyorum en az 1-2 tanesi yüklenmiyor ve hata veriyor. Sayfayı yeniliyorum anca öyle gösteriyor. Bunu o kadar çok sık yapıyorki adamı çıldırtıyor resmen.
Opera'yı da denedim biraz önce ve kullanım açısından hiç sevmedim. Arayüzü çok kötü. Internet Explorer zaten asla kullanmam.
O bana gıcıksa ben de ona gıcığım.
Mozilla Firefox forever :encouragement: