Klasik Friends - Dizi Yorumları

3x24

Güzel bölümdü.

Konuk oyunculardan birisi Robin Williams'tı beklemiyordum güzel bir sürpriz oldu. Aslında tam konuk oyuncu da değildi sadece bir sahnede vardı. :)

Şaplak olayı güldürdü. :D

Puanım: 8.5/10

3x25 (Sezon Finali)

Çok iyi bir sezon finaliydi. Çoğu kısmı güldürdü. :D

Phoebe'nin annesi şaşırttı biraz.

Joey'in sürekli istediği poker oyununda düştüğü durum komikti. :D

Puanım: 9.5/10

Friends 4x24 SEZON FİNALİ

Harika bir bölüm izledim tek kelimeyle efsane bölüm oldu. Dizi bittikten sonra açıp izleyebileceğim bölümler arasına girdi. :)

Sezon başından beri beklediğim Chandler - Monica yakınlaşması gerçekleşti sonunda. Çok tatlılar. :bhr: Gizli gizli buluşmaya çalışmaları çok komikti bir söz verdiler İngiltere'den döndüklerinde bunları unutacaklar ama hiç sanmıyorum unutacaklarını. :Z

Pheobe'ye hamilelik çok yakıştı, işi zor üçüz bebekleri doğacak, benim asıl merak ettiğim doğduktan sonra bebekleri nasıl bırakacağı. Neyse Pheobe hamile olduğu için düğüne gelemedi ancak herşeyi telefonla takip etti. :D (Kullandıkları sanırım Nokia'nın ürettiği ilk cep telefonuydu. :X)

Rachel sonunda Ross'u hala sevdiğini ve unutamayacağını anladı Londra'ya gitme kararı aldı nikah törenine de yetişti ancak Ross'u mutlu görünce söyleyemedi sadece tebrik etti. Evlenme töreni gerçekleşirken Ross evlilik yemini ederken Rachel dedi. Herkes çok şaşırdı. Ve bölüm burada bitti. En heyecanlı yerinde. :D Umarım iptal olur. :(:(

10/10

Çok güzel ilerliyor beşinci sezon, 4. sezonun sonlarına doğru biraz durağanlaşmıştı ama toparladı dizi sadece Ross ve Rachel olayını artık tatlıya bağlasınlar uzadı bayağı. :D

Oh my god!!!!

Ne zamandır Janice'ye görmüyordum, bu bölümde geri döndü hemde ne döndü. Ohhh myy godddd, özlemiştim zürafa gibi gülmesini ve "oh my god" deyişini. :D Şu kısıma kahkaha attım, capsini aldım. :F

Yv602k.jpg

1S8B izledim. Uzun bir süre sonra tekrar geri dönebildim diziye.:Z

Çok güzel bir bölümdü Chandler bölümün yıldızıydı.
Gay olayları falan yıkıldım. Monica'nın babaannesi ölmüş her halde ağır dram olur diyordum ama bir çok nktada güldürdüler.

babasının denize gömüşmek istiyorum sahneside süperd.:F

8.5/10

1S9B izledim.

Süper bir bölüm sayılırdı. Duygulandığım ve çok şiddetli güldüğüm noktalar var.

Tüm karakterler çok komikti. Monica ile Raghel bile güldürdü. Joey'nin afiş olayı efsoydu.:F

9.5/10

1S9B izledim.

Süper bir bölüm sayılırdı. Duygulandığım ve çok şiddetli güldüğüm noktalar var.

Tüm karakterler çok komikti. Monica ile Raghel bile güldürdü. Joey'nin afiş olayı efsoydu.:F

9.5/10
Monica'ya başlarda beni de güldürmezdi ama şuan beni en çok güldürenlerden. :D Hepsi güldürüyor hepsi çok tatlı zaten. :love1:

Şuan geri dönüş yaptığımda Chandrel en iyisi görünüyor.:Z Phoebe'de çok iyi. Bazı esprileri kırıyor beni.:F
İlla ayrım yapacaksam benim de en sevdiğim karakter Phoebe'dir. :D Her şeyiyle çok iyi kurgulanmış bir karakter. :D Trajik hayat hikayesi olsun, bestelediği şarkıları olsun (Smally Cat "Kokulu Kedi"nin hayranıyız, tabii sen o bölüme geldin mi bilmiyorum. :F) her şeyiyle çok komik. :F

Yok benim için Joey ile 2.liği kapışır Phoebe. 1. Chandler .:Z

@mrt-06
Her esprisine gülemiyorum onun belki de fazla Amerikanvari (??) geliyordur. :A Ama şu sıralar çok iyi of bir an önce bana yetiş rahat konuşamıyorum zaten ben 5. sezon finalinde 4 çarpı noel tatili vericem yani uzun bir ara vercem o sıra yetişirsin. :Z

Her esprisine gülemiyorum onun belki de fazla Amerikanvari (??) geliyordur. :A Ama şu sıralar çok iyi of bir an önce bana yetiş rahat konuşamıyorum zaten ben 5. sezon finalinde 4 çarpı noel tatili vericem yani uzun bir ara vercem o sıra yetişirsin. :Z

Ara ver bencede.:F Çok ilerlemişsin. bende ay sonuna 1. sezonu bitiririm.:Z

Sorduğum herkes Chandler dedi. :D

Allah daha da yüksek puanlar versin kıskanmadım seni. :A

Bu arada Rachel'ı ayrı bir seven yok galiba. :F
Rachel sevilmez mi ya. :D Komedi anlamında çok öne çıkmıyor ve biz izleyenlerin çoğu erkek olduğu için onları daha yakın görüyoruz herhalde kendimize. :D