İşte Benim Stilim | Genel Sohbet Konusu

@Ahmad şahsen ben Almila'ya haksızlık ettiklerini düşünüyorum :(
Aynen, elendiği hafta ben de demiştim. Şu an yarışta kalan kaç kişiden daha tarz bir kızdı hatta final bile görebilirdi. Kendisini hiç sevmezdim ama doğruya doğru elenmesi haksızlık idi. 2. Sezon baştaki elemelerde de İlbige adlı kıza haksızlık yapmışlardı. Önümüzdeki hafta 2 eski yarışmacı geri dönecek galiba, bu ikisi döner bence.

Aynen, elendiği hafta ben de demiştim. Şu an yarışta kalan kaç kişiden daha tarz bir kızdı hatta final bile görebilirdi. Kendisini hiç sevmezdim ama doğruya doğru elenmesi haksızlık idi. 2. Sezon baştaki elemelerde de İlbige adlı kıza haksızlık yapmışlardı. Önümüzdeki hafta 2 eski yarışmacı geri dönecek galiba, bu ikisi döner bence.
Yani Pazartesi 2 kişi dönecek.İlbige yarışmaya başlamış mıydı Tv8'de ?

Yani Pazartesi 2 kişi dönecek.İlbige yarışmaya başlamış mıydı Tv8'de ?
Bu pazartesi değil, bir sonraki pazartesi galiba. Çünkü 6 kişi kalınca dönüyorlar bildiğim kadarıyla. Öykü Serter 2 kişi dönecek demişti.
Hayır Show'daki ilk elemelerde elenmişti ama zaten kanalın bir farkı yok. Hem jürilerde onun geri dönmesini istediklerini dile getirmişti daha önce.

Bu pazartesi değil, bir sonraki pazartesi galiba. Çünkü 6 kişi kalınca dönüyorlar bildiğim kadarıyla. Öykü Serter 2 kişi dönecek demişti.
Hayır Show'daki ilk elemelerde elenmişti ama zaten kanalın bir farkı yok. Hem jürilerde onun geri dönmesini istediklerini dile getirmişti daha önce.
Anladım.İlbige yi hatırladım.Ayşenur'un arkadaşıydı demi :) Evet o da dönsün.
Ama Almila kesinlikle dönmeli.

Anladım.İlbige yi hatırladım.Ayşenur'un arkadaşıydı demi :) Evet o da dönsün.
Ama Almila kesinlikle dönmeli.
He Ayşenur'un arkadaşı. Bu sezon hiç benim tarzıma yakın birisi olmadı, en azından o dönse bir favorim olurdu. :(

Evet Almila'nın dönmesi kesin bence. :X

Melisa için üzüldüm ama bence dün çok özensiz gelmişti ve en düşük puan alacağını kendisi de tahmin ediyordu. Melisa ile Emel oradaki en zayıf halkalar idi, Emel de fazla devam edemiyecek bence.
Eğer Maria tarzını korursa final şansı var. Dün de çok çok iyiydi.
emel konusunda katılıyorum sana

ahmet bu pazartesi gelecek iki yarışmacı akşam öykü söyledi

Melisa nin elenmesine uzuldum, umarim ozden yada nihalden birisi gider de su grup dagilir
zor çok zor maalesef adaletliyiz diyor juri ama değiller birde grup var
o grup oldukça zor elenir özden yada nihal