Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Arkadaslar butun sorularin cevaplari yarin insaallah biliyorsunuz esim hamile ve bugun baya bir hasta sadece gorumlarinizi okudum kiyamet kopmus :)))) ben gelince arayi bulurum

Arkadaslar butun sorularin cevaplari yarin insaallah biliyorsunuz esim hamile ve bugun baya bir hasta sadece gorumlarinizi okudum kiyamet kopmus :)))) ben gelince arayi bulurum
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
kıyamet kopmadı aslında arkadaşın teki huzursuzluk yarattı çekti gitti bi daha da bu konuya özür dilemeden giremez herkese saygısızlık yaptı çünkü
bu arada avatarın çok yakışmış bende özet ve fotolara bakarken bu resmi görünce seni etiketleyecektim vazgeçtim sonra :D

ben bunu daha önceden yapmam gerekiyordu suç bende bu mesajı attıktan sonra bu forumda hiçbir vadi konuuyla artık ilgilenmiyorum cevap yazmanıza bile gerek yok çünkü bakıp yorum yapmıcam bir daha vadi konularına adım atmıcam çünkü oyüzden cevap yazmanızıda istemiyorum benden daha yazı görmüceksiniz çünkü

@takas @Polat Şaşmaz @china_shangai @-KADİR- @34rcp44 @vadikızı @china_shangai @Master.1000 @batuhankaralar @WesTxCoasT

Ben durumu anlamadım tam olarak etiketlenmişim ama tartışmadan haberim yok. :)

Forumda saygı çerçevesinde herkesin yorum yazma hakkı var sakin ol önce ufak şeyler yüzünden küsmek size yakışmaz sonuçta hepimiz vadi hayranıyız. :)

doğru söylüyon aga taş yerinde ağır 😀
yarın eğer bu taktiği yaparsa kanal d maçı lehimize çeviririz

20.00-20.15 reklam
20.15-21.15 ÖZET
21.15-21.30 reklam
21.30-22.45 yeni bölüm
22.45-23.00 reklam
23.00-23.30 yeni bölüm

bu şekilde olursa süper ötesi olur ama malesef olmayacak yine aynı şekidle olacak yeni öblüm 9 da başlar en geç bu kanallardan bıktık ya biraz akıllı olsalar nolur

Ben durumu anlamadım tam olarak etiketlenmişim ama tartışmadan haberim yok. :)

Forumda saygı çerçevesinde herkesin yorum yazma hakkı var sakin ol önce ufak şeyler yüzünden küsmek size yakışmaz sonuçta hepimiz vadi hayranıyız. :)
ya aga boş boş şeyler için seni etiketlemiş boşver sen yarın için nasıl bi bölüm bekliyosun kanal d strateji yapar mı malum 8 de bjk maçı var

yarın ki bölümde geçen bölüm ayarında olursa vadiyi daha kimse durduramaz son haftalarda rüzgarı arkamıza aldık çok memnunum hele eski ofise geçelim var ya başka bişey istemiyorum ama eski ofis aynısı olmayacak malesef ah raci ah vadiyi zor durumda bıraktınız hepinize yazıklar olsun sizin tek derdiniz para
izleyicileri sırt üstü bıraktınız bari parası ne ise alsaydın da ofisi ustaya bıraksaydın bu ne acımasızlık paragözlüktür ya
ofisi eskiye benzetmeye çalışırlar ama tabi ki aynısı olmaz adam ne yapsın ki elinden geleni yapıyor
eski ofisi çok özledim bizim evimiz gibiydi orası İnşallah tıpa tıp aynısı yaparlar ama zor tabi benzer biraz ama değişik olduğunu anlarız

aga ofisle ilgili gelişme yok mu ne zaman geçilecek @-KADİR-

Islak adam yağmurdan korkmaz - RASKOLN

trt1 de diriliş ertuğrul var 2 saattir izliyorum reklam girmedi hiç bu trt nasıl bi kanal ya :D

yarın ki bölümde geçen bölüm ayarında olursa vadiyi daha kimse durduramaz son haftalarda rüzgarı arkamıza aldık çok memnunum hele eski ofise geçelim var ya başka bişey istemiyorum ama eski ofis aynısı olmayacak malesef ah raci ah vadiyi zor durumda bıraktınız hepinize yazıklar olsun sizin tek derdiniz para
izleyicileri sırt üstü bıraktınız bari parası ne ise alsaydın da ofisi ustaya bıraksaydın bu ne acımasızlık paragözlüktür ya
ofisi eskiye benzetmeye çalışırlar ama tabi ki aynısı olmaz adam ne yapsın ki elinden geleni yapıyor
eski ofisi çok özledim bizim evimiz gibiydi orası İnşallah tıpa tıp aynısı yaparlar ama zor tabi benzer biraz ama değişik olduğunu anlarız

aga ofisle ilgili gelişme yok mu ne zaman geçilecek @-KADİR-
aga bir bilgim yok o konuda

Forum İstatistikleri

Konular
176,584
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy