- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
Arkadaslar butun sorularin cevaplari yarin insaallah biliyorsunuz esim hamile ve bugun baya bir hasta sadece gorumlarinizi okudum kiyamet kopmus
))) ben gelince arayi bulurum
Vay abiArkadaslar butun sorularin cevaplari yarin insaallah biliyorsunuz esim hamile ve bugun baya bir hasta sadece gorumlarinizi okudum kiyamet kopmus))) ben gelince arayi bulurum
geçmiş olsun Allah acil şifalar versinArkadaslar butun sorularin cevaplari yarin insaallah biliyorsunuz esim hamile ve bugun baya bir hasta sadece gorumlarinizi okudum kiyamet kopmus))) ben gelince arayi bulurum
başkan foto çok iyi olmuş ya 🙂 benim niye aklıma gelmedi kiArkadaslar butun sorularin cevaplari yarin insaallah biliyorsunuz esim hamile ve bugun baya bir hasta sadece gorumlarinizi okudum kiyamet kopmus))) ben gelince arayi bulurum
aga ahmet reis abiye gidiyo senin avatar iyibaşkan foto çok iyi olmuş ya 🙂 benim niye aklıma gelmedi ki![]()
doğru söylüyon aga taş yerinde ağır 😀aga ahmet reis abiye gidiyo senin avatar iyi![]()
yarın eğer bu taktiği yaparsa kanal d maçı lehimize çeviririzdoğru söylüyon aga taş yerinde ağır 😀
ya aga boş boş şeyler için seni etiketlemiş boşver sen yarın için nasıl bi bölüm bekliyosun kanal d strateji yapar mı malum 8 de bjk maçı varBen durumu anlamadım tam olarak etiketlenmişim ama tartışmadan haberim yok.
Forumda saygı çerçevesinde herkesin yorum yazma hakkı var sakin ol önce ufak şeyler yüzünden küsmek size yakışmaz sonuçta hepimiz vadi hayranıyız.![]()
malesef yapmaz ama yapsa çok müthiş olur@takas yazdığın reklam düzeni cuk otururda tabi kanal d strateji falan yapmaz
banada cevap verecekmisn çok geçmiş olsunArkadaslar butun sorularin cevaplari yarin insaallah biliyorsunuz esim hamile ve bugun baya bir hasta sadece gorumlarinizi okudum kiyamet kopmus))) ben gelince arayi bulurum
aga bir bilgim yok o konudayarın ki bölümde geçen bölüm ayarında olursa vadiyi daha kimse durduramaz son haftalarda rüzgarı arkamıza aldık çok memnunum hele eski ofise geçelim var ya başka bişey istemiyorum ama eski ofis aynısı olmayacak malesef ah raci ah vadiyi zor durumda bıraktınız hepinize yazıklar olsun sizin tek derdiniz para
izleyicileri sırt üstü bıraktınız bari parası ne ise alsaydın da ofisi ustaya bıraksaydın bu ne acımasızlık paragözlüktür ya
ofisi eskiye benzetmeye çalışırlar ama tabi ki aynısı olmaz adam ne yapsın ki elinden geleni yapıyor
eski ofisi çok özledim bizim evimiz gibiydi orası İnşallah tıpa tıp aynısı yaparlar ama zor tabi benzer biraz ama değişik olduğunu anlarız
aga ofisle ilgili gelişme yok mu ne zaman geçilecek @-KADİR-
biran önce geçsek iyi olacak çok özledim ofisiaga bir bilgim yok o konuda
onumu izliyosun senÇakırın Hal-İt tarafından vurulduğu bölüm
-Tapatalk-
Aynen Digiturke göre gidiyozonumu izliyosun sen