iyi o zaman allah mübarek etsin)))) yalnız yanlış adam için çenen düşüyor
![]()
Buradakilerde çok yükleiyor. Adam oyun kazansa bala derler, kıl payı kaybetse gömüldü derler.
iyi o zaman allah mübarek etsin)))) yalnız yanlış adam için çenen düşüyor
![]()
Senin etiket bildirimlerin bana niye gelmiyor la.
@sokak sanati bana ne dedin anlamadım Ahmet ne alaka![]()
Yok la ben ne zaman Ahmet Turabi'yi gömmüş dedim sen iyimisinDün AHmet Turabi'yi gömdü diye dolanıyordun buralarda.Hata Turabi'nin değilmiş bugün izledim bunu gördüm. Ekip yanloş taşımış.
![]()
Yok la ben ne zaman Ahmet Turabi'yi gömmüş dedim sen iyimisin![]()
Ya ben öyle bişey demedim valla desem hatırlarımIyyyhhh şimdi mesajını buldurma bana.![]()
O zaman eskici dedi. Mesajlar abaktım bende bulamadım.Ya ben öyle bişey demedim valla desem hatırlarım![]()
ahmet gömdü turabiyi![]()
@sokak sanati birincisi Hakan 7.8. haftada elenmedi 13.haftada elendi.
İkincisi Hakan'ın All-Star'a gelmesi yüzde yüz başarısındandır. Öyle aşk-meşk diyerek sıyrılamazsın işin içinden. Acun sence niye kızlar erkekler ikincisi İhsan'ı çağırmadı da Hakan'ı çağırdı bi düşün bakalım. Adam çıktığı tüm oyunları kazanıyordu haftalarca dokunulmazlık kazandı üst üste ama 6-7 tane erkeğe de bir yere kadar mücadele edebilir.
Üçüncüsü Hakan'a kulisçi demişsin. Hakan'a karşı Survivor'ın gelmiş geçmiş en büyük kulisi yapılmıştır. Bu yüzden Hakan elenmiştir. Bu kulis niye yapıldı sence? Çünkü Hakan o adadaki en başarılı yarışmacıydı. E Hakan da elenmemek için kızlarla ittifak yapmaya çalışacak tabii ki bunda ne var?
Dördüncüsü, bunu kaç kez yacağım bilmiyorum ama Hakan'ın zamanında sms oylaması yoktu. O elendikten sonraki sene sms oylaması geldi. Hatta Survivor'da sms oylaması Hakan sayesinde başlamıştır. Çünkü kendisi o kadar sevilen bir yarışmacıydı ki bundan sonra sevilen yarışmacılar kulislere kurban gitmesin diye Acun halk oylamasını getirdi. Eğer halk oylaması Hakan'ın zamanında olsa şampiyon büyük ihtimal hatta yüzde yüz Hakan'dı.
Turabi'yi ölümüne savunacam diye Hakan'a sallamışsın da sallamışsın. Onun yarıştığı Survivor'ı da doğru düzgün izlemediğin belli. Ama bende sana Hakan'ı yedirecek göz var mı yok tabii ki
@Yiğitt dün okumuşsundur aslında yorumlarımı Duygu bence itici bir kız. Yarışmalarda durup dururken olay çıkarıyor, insanlara sataşıyor. Gereksiz yere sinirleniyor, Bu hem kendine hem de takımına zarar verir. Kendine hakim olması lazım.
Duygu'ya süper değil diyenler Merve Aydın'a hak ediyor demiş.![]()
Hrbocu seni iftira atma bana birdaha Ahmet'le ilgili konuşmadım çünki benO zaman eskici dedi. Mesajlar abaktım bende bulamadım.tamam o cavap eskiciye.
![]()
Hrbocu seni iftira atma bana birdaha Ahmet'le ilgili konuşmadım çünki ben![]()
@Cengo Ahmet'i tutuyordu belki o demiş olabilir Hırbo ne yapıyorsa yapsın artık pek takmıyorumÖzür dilerim.Ama sen konuşursun Turabi kime cephe alsa siz oradansınız.
![]()
@sokak sanati ben Hakan kulis yapmadı demiyorum ki yapabilir de. Ama demek istediğim güçlü bir yarışmacı olduğu için nerdeyse tüm ada ona karşı birleşti. Hakan da kendine adam toplamak zorunda kaldı mecburen. Zaten Merve, Seda ve Gizem dışında pek Hakan destekçisi yoktu. Sen Hakan'a başarısız dediğin için ben o "en büyük kulis" örneğini verdim. Hakan başarılı olduğu için adadan gönderilmiştir olayın kızlarla alakası falan yok.Sms söylemime de cevap vermemişsin zaten.
Ayrıca Hakan'ın Gizem'le aşkı çok doğaldı. Zaten Survivor'dan sonra da evlendiler. Eğer Survivor'da oyun yapıp sonra ayrılsalardı sana katılabilirdim.
Sen Turabi'nin rakibi olan herkese bir şekilde saldırıyorsun zaten o son dediğime inanmamı bekleme Hakan ve Turabi dost olsa Hakan bir numaraydı şu an senin için.![]()