Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bizde seni cok ozledik :))))) allah nasip ederse bol bol muhabbet ederiz :)))

Takas fazla mutevazi olma kibirden bilirler :)))))) şahin aganin cakira soyledivi muhtesem kelam :))))) sen olmasan hicbirimiz birlik olup bu platformda muhabbet edemezdik😉)) sen sir ustadsin :))))
ya abi hele siz konuşun biz hep konuşuyoruz siz üstadlarsınız :D abi ben sır üstadıysam sen yüce majestesin NET :D

bu arada @Maskeli Fedai daha girmemiş noldu buna anlamadım gitti bi girse sorununu anlayacaz kim ne yaptı bi bilsek

Seni ve Maskeli Fedai'yi bile :A
O da bırakmış forumu sanırım. 1 günle kaçırmışız. :D
yerim onun bırakmasını bu 68484.kez bırakışı gelecek illa ki çocuk gibi küsenlere gerçekten sinir oluyorum ne oldu yani ne bize bari söyle

bilmem bıraktım falan diyine aklıma vadi geldide
forumu bırakmaktan bahsediyor vadiyi bırakamaz vadiyi bırakanın aklına şaşarım :D

yerim onun bırakmasını bu 68484.kez bırakışı gelecek illa ki çocuk gibi küsenlere gerçekten sinir oluyorum ne oldu yani ne bize bari söyle

forumu bırakmaktan bahsediyor vadiyi bırakamaz vadiyi bırakanın aklına şaşarım :D
Beni bile geçti bir zamanlar anamdan çok dayak yiyip neti goturttuyorduk :D

Ben de ciddiye almadım zaten pek. Gelir 2 güne :D

Terlik sopa oklava merdane süpürge (kucukken o eski supurgelerden vuruyodu elime battı bir daha yapmamisti :D) Hatta ayağıma oklavayi yapıştırdı ayağımın diz kapağının altında ki kapak var bilmiyom orayı sert hala geçmedi :D

Of be :D Cerrahpasalilar da çıktı :D

Terlik sopa oklava merdane süpürge (kucukken o eski supurgelerden vuruyodu elime battı bir daha yapmamisti :D) Hatta ayağıma oklavayi yapıştırdı ayağımın diz kapağının altında ki kapak var bilmiyom orayı sert hala geçmedi :D

Of be :D Cerrahpasalilar da çıktı :D
:F:Faboo kıyamam allah ne verdiyse yani

sen dizimi izliyosun

dünkü bölümü bugün tekrar izledim cidden müthiş bölüm olmuş tabi bazı kısımları atladım çabuk bitirmek için ama her sahne o kadar güzeldi ki neredeyse 15 dk dışında atladığım bi yer bile olmadı