la olm hiç değişmemişsin aynı tembellik ve üşengeçlikGeniş bi yorum yapmayı ben de istiyorum da onu sonra yaparım @takas. Şimdi hiç uğraşasım yok![]()
Tamam. Yarın belkila olm hiç değişmemişsin aynı tembellik ve üşengeçliksonra hatırlatırım he mutlaka geniş bi yorum alacaz senden
![]()
oo adamın dibi gelmiş ya nerelerdesin be aga gözümüz monitörde kaldıGeniş bi yorum yapmayı ben de istiyorum da onu sonra yaparım @takas. Şimdi hiç uğraşasım yok![]()
Başka diyarlara gezmeye çıktık, baktım, böyle daha iyioo adamın dibi gelmiş ya nerelerdesin be aga gözümüz monitörde kaldı![]()
bak senin ayrılışından sonra vadide taşlar bir bir döküldü hasretine dayanamayıp zor bele toplanıyolar şimdiBaşka diyarlara gezmeye çıktık, baktım, böyle daha iyi![]()
Vadi'de kök salan taş olmaz zaten aga. Bana bağlama bencebak senin ayrılışından sonra vadide taşlar bir bir döküldü hasretine dayanamayıp zor bele toplanıyolar şimdi![]()
6 ay olmuş be abi. Hoşbuldum, senle Vadi konuşmayı cidden özledim.
Bizde seni cok ozledik6 ay olmuş be abi. Hoşbuldum, senle Vadi konuşmayı cidden özledim.
Takas fazla mutevazi olma kibirden bilirlerne güzel oldu ya üstadlar bir araya geldiğine göre bize daha az laf düşecek sizin yorumlarınızı okumak enfes olacaksiz yeter ki konuşun
@XanTier @china_shangai sizin üyelik tarihleriniz neredeyse aynı arada 2 gün var![]()
6 aymı oo uzun olmuş niye gittin ki sen6 ay olmuş be abi. Hoşbuldum, senle Vadi konuşmayı cidden özledim.
Öyle olması gerekti. (Çok klasik bi cevap6 aymı oo uzun olmuş niye gittin ki sen
Hoşbuldum, ben de özledimOfff be gardasim gelmiş hoşgeldin agam özledik seni ya@XanTier
tmm peki nereye gittinÖyle olması gerekti. (Çok klasik bi cevap)
Zaten düşünüyodum bi süredir, o güne nasipmiş..
Bi yere gitmedim aslında. Okul başlayınca falan hepten unuttum, öyle yürüdü gitti.tmm peki nereye gittin
Beni bile derkenHoşbuldum, ben de özledim
Seni bile özlemişim![]()