Oyuncularida kötüydü ya)) kendin eleştiriyordun hatta sarı yaşlı kadını ne çabuk unuttunrevolution ın senaryosu kötüydü oyuncularda suç yok
timur savcı da yapımcıları arasında dizinin artık birilerini götürsün yanında![]()
Oyuncularida kötüydü ya)) kendin eleştiriyordun hatta sarı yaşlı kadını ne çabuk unuttunrevolution ın senaryosu kötüydü oyuncularda suç yok
timur savcı da yapımcıları arasında dizinin artık birilerini götürsün yanında![]()
o kadın dizi öldürenOyuncularida kötüydü ya)) kendin eleştiriyordun hatta sarı yaşlı kadını ne çabuk unuttun)) sonra dizide küçük sarı çok iticiydi forumda kimse sevmiyordu sende sevmiyordun ne çabuk unuttun
revolution ın senaryosu kötüydü oyuncularda suç yok
rectify hariç r ile başlıyan tüm diziler sonunda bozuyorKanalı kötü , revolution oynayan oyunculardan da bir hayır geleceğini zannetmiyorum
@Çiğdem- gibi severlerin ilgisini çekebilir sadece![]()
Hadi yao kadın dizi öldürenzaten o kadın geldi koskoca lost bozmaya baladı bu diziyi bitirdi once upon a time ın reytinglerini düşürdü bildiğin yabancı naz elmas
![]()
Yok revolution 1.sezonu iyiydi ben forumdan @xemrexxx ve BesaleT sordum başla dediler, nerden bileyim sonucun bu hale geleceğinirectify hariç r ile başlıyan tüm diziler sonunda bozuyormesela revenge olsun resurrection olsun bozanlardan
ama sizin revolation başta kokmuştu
![]()
tam senlik gibi duruyor ali lukunkudan bıktıysan buna geçiş yap![]()
bu arkadaş da oynayacakmış dizidetam @destere lik ::::
) @Çiğdem- @Harunnn60 @yatutarsa @vadikızı @cookies
bu dizi iptal olacak bence 1.sezonun sonunda![]()
zaten oyuncular tırt gibi duruyor @xemrexxx nin ali lukunkusuda kurtarmaz diziyibu dizi iptal olacak bence 1.sezonun sonunda![]()
aynen bende suskunları izlemedim ama uyarlamasına bakacaktım, ama burdada doğru dürüst oyuncu yok demekki bunada bakamayacağımSuskunlar'ı izlemedim ama uyarlamasını izlerim![]()
aboo hangi rolü oynayacakmış bu adam😉![]()
tam çözemedimaboo hangi rolü oynayacakmış bu adam😉