Suskunlar'ın Uyarlamasının İlk Oyuncusu Belli Oldu

revolution ın senaryosu kötüydü oyuncularda suç yok:X
timur savcı da yapımcıları arasında dizinin artık birilerini götürsün yanında:A
Oyuncularida kötüydü ya)) kendin eleştiriyordun hatta sarı yaşlı kadını ne çabuk unuttun :D )) sonra dizide küçük sarı çok iticiydi forumda kimse sevmiyordu sende sevmiyordun ne çabuk unuttun

Oyuncularida kötüydü ya)) kendin eleştiriyordun hatta sarı yaşlı kadını ne çabuk unuttun :D )) sonra dizide küçük sarı çok iticiydi forumda kimse sevmiyordu sende sevmiyordun ne çabuk unuttun
o kadın dizi öldüren :F zaten o kadın geldi koskoca lost bozmaya baladı bu diziyi bitirdi once upon a time ın reytinglerini düşürdü bildiğin yabancı naz elmas:F

revolution ın senaryosu kötüydü oyuncularda suç yok:X
timur savcı da yapımcıları arasında dizinin artık birilerini götürsün yanında:A
Kanalı kötü , revolution oynayan oyunculardan da bir hayır geleceğini zannetmiyorum
@Çiğdem- gibi severlerin ilgisini çekebilir sadece :A
rectify hariç r ile başlıyan tüm diziler sonunda bozuyor:) mesela revenge olsun resurrection olsun bozanlardan :) ama sizin revolation başta kokmuştu :)

o kadın dizi öldüren :F zaten o kadın geldi koskoca lost bozmaya baladı bu diziyi bitirdi once upon a time ın reytinglerini düşürdü bildiğin yabancı naz elmas:F
Hadi ya :D once upon a time düşürdüyse eve naz elmasın ab versiyonu diyebiliriz :D
rectify hariç r ile başlıyan tüm diziler sonunda bozuyor:) mesela revenge olsun resurrection olsun bozanlardan :) ama sizin revolation başta kokmuştu :)
Yok revolution 1.sezonu iyiydi ben forumdan @xemrexxx ve BesaleT sordum başla dediler, nerden bileyim sonucun bu hale geleceğini :F

proxy.jpg

bu arkadaş da oynayacakmış dizide :) tam @destere lik :::::)) @Çiğdem- @Harunnn60 @yatutarsa @vadikızı @cookies