abi bjk maçını izlemiyorum pcnin bulunduğu oda soğuk hep duramıyorum@34rcp44 nerde diyecem kesin BJK macını izliyordur
abi bjk maçını izlemiyorum pcnin bulunduğu oda soğuk hep duramıyorum@34rcp44 nerde diyecem kesin BJK macını izliyordur
Baksana mesajı mesajını degissenetilki reyiz sahalarda yok böyle bi bölüm yok
akif ölmese de olur bölüm o kadar müthiş ki akifi bile sevdim
yarın 10 reytingi geçemezsek yazıklar olsun adamlar daha ne yapsın ya boktan diziler uçuyor vadi uçamazsa böyle işin ben varya
Cussss ne sazi ne.klarnetiOmer Baba klarnet çalıyordu Suha Baba Saz çalıyor![]()
Ömer Baba ney çalmıyor muydu aga klarnet nerden çıktıOmer Baba klarnet çalıyordu Suha Baba Saz çalıyor![]()
ya olm işine bak vadi oynuyo beni meşgul etmeBaksana mesajı mesajını degissene![]()
Ben ne anlarim müzik aletlerindenCussss ne sazi ne.klarneti)))) bugun ne ictiysen bizede soyle bizde kafa buluruz belki😉)))))
Ömer Baba ney çalmıyor muydu aga klarnet nerden çıktı![]()
abi ne içtiyse aynısını cahite içirsinler baksana iyi kafa yapıyorCussss ne sazi ne.klarneti)))) bugun ne ictiysen bizede soyle bizde kafa buluruz belki😉)))))
Mesajını degisiyon muabi ne içtiyse aynısını cahite içirsinler baksana iyi kafa yapıyor![]()
sen vadi izlediğine eminmisin aga uğraşamam diyorum heycanlı sahneler geliyorMesajını degisiyon mudegismiyon mu
?
aga o değilde kadromuz müthiş ya oyuncularımız süper oyuncularla eziyoruz diğer dizileriAhmet Yenilmez çıktı ama ne rolde olduğu belli değil![]()