Süper Güç Yakında

@pompy hep aynı şeyleri yazıyosun bu yüzden ilgi görmez,ayrıca ilham alma kendin üret benim gibi,dizilerden karakterleri alma mesela arka sokaklar,küçük ağa! bunlar gibi değilde farklı şeyler yazabilirsin,kendi yeteneğini kullan

@pompy hep aynı şeyleri yazıyosun bu yüzden ilgi görmez,ayrıca ilham alma kendin üret benim gibi,dizilerden karakterleri alma mesela arka sokaklar,küçük ağa! bunlar gibi değilde farklı şeyler yazabilirsin,kendi yeteneğini kullan
bir kere denedim o rtürk tarafından yayından kaldırıldı

Bence konu yine değişmemiş Ali Ozan amir kalkmış yerine Yaman komiser gelmiş asıl sorun polisiye olması :)

1.Bölüm fragmanı
Yakamoz örgütünün peşinden giderken ekibin müdürü şantaj sonucunda sürülüyor
Buna izin vermeyen Recep Pahdişahoğlu ve ekibi ülkeyi bölmek için bebek katiliyle anlaşıp silah bıraktırır ve o asker katilinin serbest kalacağını öğrenen şehit aileleri ve gaziler protesto yapar sonuç ölüm olur Müdahale sonucunda ekibine ilk emri basını susturmak ve taksimde hapishanede olan tecavüzleri tacizleri yapan polislerin diye yazan gazete binası ve sol gazetesi binası bide cemaatin gazetesinin binası vardır
yaman başkomiser ihbar geldi biz halkı koruyacağız pararelde olsa onlarda insan cezayı verecek olan biziz intikam niyetine bir yer patlatılmaz gören üniversite öğrencileri Mitten haber yok artık bu yakamoz örgütüyle bağlantısı var ve ne çok bağlantılar çıkacak Süper güçe sayılı günler sonra favoriforumumda
@Çiğdem- @gözlemci @ABAY_ 06 @xemrexxx @destere @vadikızı @Cengo @cookies @dizimedya

@ABAY_06 @destere