bir kere denedim o rtürk tarafından yayından kaldırıldı@pompy hep aynı şeyleri yazıyosun bu yüzden ilgi görmez,ayrıca ilham alma kendin üret benim gibi,dizilerden karakterleri alma mesela arka sokaklar,küçük ağa! bunlar gibi değilde farklı şeyler yazabilirsin,kendi yeteneğini kullan
mesela ben ''hayatta tek başımıza'' dizisini yazacağım yakında kadına şiddeti sosyal sorumluluk projesi olarak ele alacağım,sende bazı şeyleri yapabilirsin...bir kere denedim o rtürk tarafından yayından kaldırıldı
dizimedya istedi Yakamozun konusunu buraya koy diyeBence konu yine değişmemiş Ali Ozan amir kalkmış yerine Yaman komiser gelmiş asıl sorun polisiye olması
Olmamış yine aynı konu...dizimedya istedi Yakamozun konusunu buraya koy diye
o konuya ben bişeyler eklicemOlmamış yine aynı konu...
iyi bakalım ne olcak acaba ? bekliyoruzo konuya ben bişeyler eklicem
dizimedyanın o düşük puanlarından kurtulmak için onun senaryosunun konusunu buraya aktardımpolis konusu sıktı artık.
drama olsundizimedyanın o düşük puanlarından kurtulmak için onun senaryosunun konusunu buraya aktardım
yapamıyorum dramayı kaç defa denedim olmuyordrama olsun
yine polisiye mi olacak ?yapamıyorum dramayı kaç defa denedim olmuyor
evetyine polisiye mi olacak ?
Arka sokaklarda bebek katili konusunu işledi polisiyede ne yapılırki telepati polisiyesi yazıyorum beğenmiyorsunuz@Harunnn60 öyle gözüküyor ama bence sıktı ya
önceden sihirli annem konusunu işliyordu artık onu bıkraktı son 1 yıldır polisiye yazıyor@Harunnn60 öyle gözüküyor ama bence sıktı ya