işim olmaz bu diziyleAa anladim
Sen bunu izlemiyordun dimi
işim olmaz bu diziyleAa anladim
glee nin türkçesi
Şaka yapmıyorsun dimi Şakaysa @xemrexxx nin yüreğine iner sonra
bu dizinin de sana ihtiaycı vardı sanki 6 sezon 121 bölüm sürmüş olacak nanik sana totoş destere.XAa anladim
ben sana mutlu haberi veriyorum sen nerenden anladın yine üzülme diyorum glee bitti glue başladı buda biterse guluk guluk başlar bir şekilde senin gibi kalite erozyonuna uğramış vatandaşları ekran başında tutarlar )bu dizinin de sana ihtiaycı vardı sanki 6 sezon 121 bölüm sürmüş olacak nanik sana totoş destere.X
glue tam senllik gibi .x
neysee lea yeni diziye başlıyorben sana mutlu haberi veriyorum sen nerenden anladın yine üzülme diyorum glee bitti glue başladı buda biterse guluk guluk başlar bir şekilde senin gibi kalite erozyonuna uğramış vatandaşları ekran başında tutarlar )
bitiyor bu dizi cnm final gelmeen iptal olucak
avcunu yala çirkinbitiyor bu dizi cnm final gelmeen iptal olucak
şarkı güzelmiş ama söyleyen balonu sevmedim6x7 yi izledim bölümün adı dönüşümdü tam dönüşümü gördük
koç beiste kadındı erkek oldu mc kinleyde iyi karşılandı ama vocal adrenaline totoşşları adamı üzdü
will vocal adrenalineeyi adam etmeye çalıtı başaramadı istifa etti sue vocal totoşların otobüsünün tekerlerini patlattı totoşlar evlerine yürüyerek döndü bir de köpeklere kovalattırdı aferin sue
sam ver acheel vuslata erdi
mercedes şarkısında harikaydı
kurt çarkıfelek hilesiyle blaine düet yaptı sonra öpütüler blainede bişiler kıpraştı karofsky den ayrıldı ama kurt orta yaşlı amcayla işe koyuldu görünce geri kaçtı
kurt ve rachel wille new directionsla çalışmayı önerdi
neyse bu şarkı @destere ve @Çiğdem- e gelsin
@cookies @KayıpSehir
noldu lo
insanın araya giresi geliyor
bu bölüm brittany ve santana evleniyor @Çiğdem- yine çatlayacak ay ne güzel yakışmışlar @destere @sokak sanati @Harunnn60 @cookies @KayıpSehir
insanın araya giresi geliyor
dikkat ettimde bunların hiçbiri emily etmez
bak bunlar tam senlik emre araya gir arada sana pres uygulasınlar )
sana bu ikisinin arası düşüyor