2015 BAFTA Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Hele de Leviathan ve Two Days, One Night varken...
Ne bulduklarını hiç anlayamadım. :)

Bu arada uyarlama senaryoyu The Theory of Everything aldı. The Imitation Game eli boş dönecek gibi, enteresan. Aslında İngilizler için çok önemli bir film olması gerekirdi?

Senaryo olarak da The Imitation Game açık ara daha iyiydi The Theory of Everything'den.

Tabii en güzeli Gone Girl olurdu da iki İngilizden alması çok büyük sürpriz olurdu. :)

Ne bulduklarını hiç anlayamadım. :)

Bu arada uyarlama senaryoyu The Theory of Everything aldı. The Imitation Game eli boş dönecek gibi, enteresan. Aslında İngilizler için çok önemli bir film olması gerekirdi?

Senaryo olarak da The Imitation Game açık ara daha iyiydi The Theory of Everything'den.

Tabii en güzeli Gone Girl olurdu da iki İngilizden alması çok büyük sürpriz olurdu. :)
Sürpriz üstüne sürpriz yapıp sevindiren BAFTA, bir anda düşüşe geçti. :)

Kostüm Tasarımı: The Grand Budapest Hotel

Kötü sürprizleri sona saklamışlar. :(

Kostümü de Grand Budapest Hotel aldı. :)
Birdman, Inarritu, Redmayne ve Moore'un garanti olan ödüllerini gördüğümüzde seviniriz artık. :)

Neyse, ben ödül heyecanını daha fazla takip edemeyeceğim. Geç oldu, herkese iyi geceler. :)

Kostüm Tasarımı: The Grand Budapest Hotel

Birdman, Inarritu, Redmayne ve Moore'un garanti olan ödüllerini gördüğümüzde seviniriz artık. :)
Çok garanti olarak görmüyorum, hiç belli olmaz. Tek garanti Moore. Bir de Redmayne %99 tabii. :):)

Yükselen yıldızın Jack O'Connell'a gitmesi hoşuma gitmedi. Diğer herhangi birine razıydım...

Son düzenleme:
Yükselen Yıldız: Jack O'Connell

Çok garanti olarak görmüyorum, hiç belli olmaz. Tek garanti Moore. Bir de Redmayne %99 tabii. :):)

Yükselen yıldızın Jack O'Connell'a gitmesi hoşuma gitmedi. Diğer herhangi birine razıydım...​
Yılın en önemli 3 filminde rol almıştı ve üçünde de çok iyiydi bence. :)

Yönetmeni Richard Linklater aldı. :)

Yükselen Yıldız: Jack O'Connell

Yükselen yıldızın Jack O'Connell'a gitmesi hoşuma gitmedi. Diğer herhangi birine razıydım...
Yılın en önemli 3 filminde rol almıştı ve üçünde de çok iyiydi bence. :)
İyi oyuncu olduğu tartışılmaz ama iki filmde izledim ikisinde de hiç sevemedim. :) Ayrıca iki performansı da bir Miles Teller'ın Whiplash performansı etmez bence. :)

Yönetmeni de Linklater'in almasıyla beraber Oscar için Inarritu'yla arasındaki rekabet iyice kızıştı.

Yönetmeni de Linklater'in almasıyla beraber Oscar için Inarritu'yla arasındaki rekabet iyice kızıştı.
Son ana kadar heyecan olacak. Kaç yıldır Oscar takip ediyorum ilk kez bu kadar heyecanlı Oscar izleyeceğim. :) (2010 sezonu heyecanlı geçmiş ama ben 2011'de başlamıştım. :):))

Tabii 2012'nin yarışı da heyecanlıydı Ang Lee mesela sürpriz olmuştu ve Argo değil de Life of Pi kazanacak gibi gelmiş o an. :):)

Boyhood aldı en iyi filmi. :D

Son düzenleme:
BAFTA, Boyhood-Birdman rekabetinin henüz bitmediğini herkese gösterdi. Muhtemelen Oscar'a kadar da kimin kazanacağını tahmin edemeyeceğiz. Umarım Oscar'ı Birdman alır diyeyim artık. :)

The Theory of Everything-The Imitation Game rekabetinin kazananı 3 ödülle TTOE oldu. Keaton-Redmayne rekabeti de böylece sonuçlandı. Oscar, %99 ihtimalle Eddie Redmayne'in olacak. Ki hak etmediği de söylenemez.

Julianne Moore, J.K. Simmons ve Patricia Bilmemne de Oscar'ı garantiledi. The Grand Budapest Hotel de 4 ödül alarak yarışta biraz daha ne geçti.

Son olarak Jack O'Connell'ın kazanmasına da sevindim. Bence bu yıl çok iyi performanslar sergiledi ve sonuna kadar da hak etti. :)

BAFTA, Boyhood-Birdman rekabetinin henüz bitmediğini herkese gösterdi. Muhtemelen Oscar'a kadar da kimin kazanacağını tahmin edemeyeceğiz. Umarım Oscar'ı Birdman alır diyeyim artık. :)

The Theory of Everything-The Imitation Game rekabetinin kazananı 3 ödülle TTOE oldu. Keaton-Redmayne rekabeti de böylece sonuçlandı. Oscar, %99 ihtimalle Eddie Redmayne'in olacak. Ki hak etmediği de söylenemez.

Julianne Moore, J.K. Simmons ve Patricia Bilmemne de Oscar'ı garantiledi. The Grand Budapest Hotel de 4 ödül alarak yarışta biraz daha ne geçti.

Son olarak Jack O'Connell'ın kazanmasına da sevindim. Bence bu yıl çok iyi performanslar sergiledi ve sonuna kadar da hak etti. :)
Ben Eddie Redmayne için %99 demem. %75 diyebiliriz. BAFTA'da İngilizler arasında Keaton'ın zaten şansı yoktu. :)

Ben Eddie Redmayne için %99 demem. %75 diyebiliriz. BAFTA'da İngilizler arasında Keaton'ın zaten şansı yoktu. :)
Yine de Redmayne'in çok sevilmesi, fiziksel değişim geçirmesi, genç bir oyuncu olması, iyi bir kampanya yapılması ve filminin de gereğinden fazla ilgi görmesinden dolay şansı daha yüksek kuşkusuz. %99 olmaz elbet, ama 70-80 rahat olur gibi. :)