4 şarkı arasında kıvranıp duruyorum sabahtan beriYani durum değişken yine.
4 şarkı arasında kıvranıp duruyorum sabahtan beriYani durum değişken yine.
Günlerdir Whatsappa bakmıyorsun öyle kıvranırsın işte.4 şarkı arasında kıvranıp duruyorum sabahtan beri
ay üzüldüm mü neELENEN İSİM BARIŞ AKARSU (xemrexxx) OLUYOR.
PUAN DURUMU GÜNCELLENMİŞTİR.
İyi seçim. Alain Delon'u kullanmayı düşünüyor musun?
Bu haftaki şarkımız yine Konuşmadığımız Şeyler Var albümünün sevilen hareketli şarkısı ''KAFA'' oluyor.
@Bully @Yakamoz-Asi @aserat54 @Billy Kane @Yiğitt @sokak sanati @xemrexxx @OzaN @Tzira @mrt-06 @hayret bi şey @ozgur2113 @HachiKo @Harunnn60 @Ahmad @Çiğdem- @KayıpSehir @Reytinger
Bu hafta oy kullananlar baz alınmıştır. Yeni jürilere göre ekleme yaparım.
Bu hafta ters köşe yapmadın ilginç.
Bu haftaki şarkımız yine Konuşmadığımız Şeyler Var albümünün sevilen hareketli şarkısı ''KAFA'' oluyor.
@Bully @Yakamoz-Asi @aserat54 @Billy Kane @Yiğitt @sokak sanati @xemrexxx @OzaN @Tzira @mrt-06 @hayret bi şey @ozgur2113 @HachiKo @Harunnn60 @Ahmad @Çiğdem- @KayıpSehir @Reytinger
Bu hafta oy kullananlar baz alınmıştır. Yeni jürilere göre ekleme yaparım.
Düşünüyorumİyi seçim. Alain Delon'u kullanmayı düşünüyor musun?
Muhtemelen yarın
Ben hiç ters köşe yapmam
Oylamayi bu aksam baslat iste yarin aksama oylama yapalim biraz hizlansin.Muhtemelen yarın
Yok ben hızdan memnunumOylamayi bu aksam baslat iste yarin aksama oylama yapalim biraz hizlansin.
Yakamoz'a katılıyorum @Cengo zaten 5 yarışmacı zor olmazOylamayi bu aksam baslat iste yarin aksama oylama yapalim biraz hizlansin.
Yara Bende, Oluruna Bırak ters köşe değil miydiBen hiç ters köşe yapmam
Ters köşeden kastın oysa biz ona taktik diyoruzYara Bende, Oluruna Bırak ters köşe değil miydi
Düşünürüz@Cengo bari son 4 haftayı, yani final turunu hızlandırılmış bir şekilde yapalım, ara vermeden yani.
Survivor'da da öyle oluyordu hatırlarsan.