MusicSurvivor 11.Hafta Sonuçları

Haftaya olsun hele bir belki Hadise kötü bir şarkı ile çıkarda işim rahatlar.:F hayrettin Final şarkım Süperman diyordu sonra çok iddialı yok demişti:X
Ben Hadise'nin ilk 3 olur diye düşünüyorum ama Superman'i bu hafta seçmesi ilk 3'ü zorlaştırabilir.
Gülşen ve Kenan renklerini belli etmiyor pek.

Unfaithful'u da iyi düşün bir araştırma yap. Stay için pek olumlu düşünmüyorum. :)
Nazar edeceksiniz tüylerime :A

Zamanı gelsin dinleriz. :A
Nazara gelmezsin sen. Seni önce çözmek gerek nazara gelmen için. :A

Ben Hadise'nin ilk 3 olur diye düşünüyorum ama Superman'i bu hafta seçmesi ilk 3'ü zorlaştırabilir.

Unfaithful'u da iyi düşün bir araştırma yap. Stay için pek olumlu düşünmüyorum. :)

Aynen beni önce bir çözmek lazım beni ben yapanı bulmanız lazım :A

ayy senin ne koyduğunun ne önemi varrr ilk 3 oluyorsun nasılsa :F:F:F
Kalitenin göbeğiyim ben sen anlamıyorsun o ayrı bu hafta kaç vercen bana :A 1 mi 2 mi :F

Stay'i fantezi olsun diye koyacağım zaten.:F Unfailtful'dan daha hoş geliyor bana ama o şarkı ile ilgili dedikelrinde de sonuna kadar katılıyorum. Müzik on numara.

Hadise'yi yakından takip ediyorum.:F kenan Doğulu'da en fazla Cakkıdı ile çıkardı finale onuda kullandı. Bence oda iddiasız gelir bundan sonra.
Gülşen'in daha iyi parçası var. Yolu var onun bence.:(

Stay'i fantezi olsun diye koyacağım zaten.:F Unfailtful'dan daha hoş geliyor bana ama o şarkı ile ilgili dedikelrinde de sonuna kadar katılıyorum. Müzik on numara.

Hadise'yi yakından takip ediyorum.:F kenan Doğulu'da en fazla Cakkıdı ile çıkardı finale onuda kullandı. Bence oda iddiasız gelir bundan sonra.
Yani müziğe oy veren her türlü beğenir o parçayı. :D

Benim gözüm finalde değil şahsen. :X