2015 DGA Ödülleri Sahiplerini Buldu!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,382
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1423384407.jpg

En önemli meslek birliklerinden olan yönetmenler birliği bu yılki ödüllerini düzenlenen törenle dağıttı.

Film kategorisinde ödülü alan isim Birdman'in yönetmeni olan Alejandro Gonzalez Inarritu oldu. Böylece Birdman, Oscar yarışında iyice güçlenmiş oldu ve favori konumuna geçti.

Televizyonda drama kategorisinde Homeland yönetmeni Lesli Linka Glatter, komedi kategorisinde Transparent yönetmeni Jill Soloway ve mini dizi / tv filmi kategorisinde Olive Kitteridge yönetmeni Lisa Cholodenko ödüle ulaştı.

Belgesel kategorisinde ise beklendiği gibi ödül Citizenfour yönetmeni Laura Poitras'a gitti...

Boyhood balonu sönmeye başladı bile. Anlaşılan bu sene de 2011'deki King's Speech - Social Network yarışı gibi geçecek. Tebrikler. :)

Şaşırtıcı sonuç. Inarritu'yu daha çok beğenmiş olsam da bu dalda Linklater'dan başkasına ödül çıkacağını sanmıyordum. Oscar'da da böyle bir şey görebiliriz artık.
PGA'yı da Birdman almış. Ama Boyhood'un yönetmen-film dallarından sıfırla ayrılacağına şimdilik inanmıyorum. -yıl boyunca hep ödül algısı yaratıldığındandır belki de.-

Şaşırtıcı sonuç. Inarritu'yu daha çok beğenmiş olsam da bu dalda Linklater'dan başkasına ödül çıkacağını sanmıyordum. Oscar'da da böyle bir şey görebiliriz artık.
PGA'yı da Birdman almış. Ama Boyhood'un yönetmen-film dallarından sıfırla ayrılacağına şimdilik inanmıyorum. -yıl boyunca hep ödül algısı yaratıldığındandır belki de.-
Galiba yalnız yardımcı kadın oyuncuyu alacak. :) Bir de kurgu olur herhalde?

Bu akşamki BAFTA'yı da bekleyelim de onu da Birdman alırsa artık ben bütün her şeyi Birdman üzerine oynayacağım. :D

İşte bu be.:D Boyhood söndü.DGA çok önemli PGA'yı alan 7 yıldır kazanıyor zaten.

Galiba yalnız yardımcı kadın oyuncuyu alacak. :) Bir de kurgu olur herhalde?

Bu akşamki BAFTA'yı da bekleyelim de onu da Birdman alırsa artık ben bütün her şeyi Birdman üzerine oynayacağım. :D
Bence o kadar emin olmamak gerek. :)

Yönetmen ödülünü Linklater almış. Başa baş bir yarış var aralarında. Oscar gecesi belli olacaktır son durum ama Oscar'da bence iki filmi de ödüllendirmek adına birine yönetmen, birine film ödülü verebilirler. Bilemiyorum ya geçen sene bu zamanlar çok kesindi yarış. :D