Naşit Özcan Kurtlar Vadisi Pusu'dan Ayrılıyor

34rcp44

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,210
Puanı
610
maxresdefault.jpg
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Brandon karakterine hayat veren Naşit Özcan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinden ayrılıyor.
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Brandon rolünü alan Naşit Özcan diziden çıkacağını söyledi.
Naşit Özcan: Herkesin Bildiği Gibi Kurtlar Vadisi Pusu ve Samanyolu Tv ekranlarında oynayan Ötesiz İnsanlar dizilerinde oynuyorum. İki dizi bana zor geliyor bu yüzden bir diziden ayrılmalıyım. Ötesiz İnsanlar dizisindeki rolümü daha da çok seviyorum bu yüzden Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde ilerleyen bölümlerde Brandon'un ölüm sahnesini göreceksiniz açıklmasını yaptı.

tamam bende bu adamın çıkmasına sevindim ama birşeyin önemini çekmek istiyorum
adam stv diye bir kanalda olan ötesiz insanlar diye bir diziyi vadiye tercih ediyor bu açıklama reytinglerimizin kötü olmasından daha kötü birşey ayoll tüm oyuncular hep vadide olynama hayali kurarken yanıp tutuşurken bu adam çıkmış stv dizisinde olan bir diziyi vadiye tercih ettim diyor vadiden kaçtım diyor resmen kısaca bunu demek istemiş
bu reytinglerden daha çok gölge düşürdü vadimize bence eskiden herkesin gelmek istediği yerken şimdi kaçmaya çalışıyorlar 😕😕😕😕
@takas @china_shangai @Polat Şaşmaz @-KADİR- @Maskeli Fedai @sürgünüm
@34rcp44

tamam bende bu adamın çıkmasına sevindim ama birşeyin önemini çekmek istiyorum
adam stv diye bir kanalda olan ötesiz insanlar diye bir diziyi vadiye tercih ediyor bu açıklama reytinglerimizin kötü olmasından daha kötü birşey ayoll tüm oyuncular hep vadide olynama hayali kurarken yanıp tutuşurken bu adam çıkmış stv dizisinde olan bir diziyi vadiye tercih ettim diyor vadiden kaçtım diyor resmen kısaca bunu demek istemiş
bu reytinglerden daha çok gölge düşürdü vadimize bence eskiden herkesin gelmek istediği yerken şimdi kaçmaya çalışıyorlar 😕😕😕😕
@takas @china_shangai @Polat Şaşmaz @-KADİR- @Maskeli Fedai @sürgünüm
@34rcp44
çiğdem sen de inandın mı, adam saçmalamış işte senaryo gereği ayrılacaktı; tabi bu saygısız herif amatörce vadiden ayrılacağını önceden söylemiş bir de kılıf uydurmuş kendisi kim ki vadide oynamayı istemeyecek

çiğdem sen de inandın mı, adam saçmalamış işte senaryo gereği ayrılacaktı; tabi bu saygısız herif amatörce vadiden ayrılacağını önceden söylemiş bir de kılıf uydurmuş kendisi kim ki vadide oynamayı istemeyecek
cnm ben doğrudur yalandır bilmiyorum eğer doğruysa stv dizisini tercih etmişse asıl bugölde düşrüdü vadimize diyorum haber doğruysa tabi
ayoll herkes vadide oynamak içinyanıp tutuşurken bu adam çıkıp adını bile duymadığım bir dizide oynamaktan daha mutluyum diye oraya gidiyorum derse ben bu yorumu yaparım cnm
tabi bu açıklamayı yaptıysa🙂🙂🙂

cnm ben doğrudur yalandır bilmiyorum eğer doğruysa stv dizisini tercih etmişse asıl bugölde düşrüdü vadimize diyorum haber doğruysa tabi
ayoll herkes vadide oynamak içinyanıp tutuşurken bu adam çıkıp adını bile duymadığım bir dizide oynamaktan daha mutluyum diye oraya gidiyorum derse ben bu yorumu yaparım cnm
tabi bu açıklamayı yaptıysa🙂🙂🙂
ben bu açıklamayı yaptığını düşünmüyorum velev ki yapsa kim inanır ki klasik vadiden ayrılanların vadiye sallama hareketi işte ; kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş