Naşit Özcan Kurtlar Vadisi Pusu'dan Ayrılıyor

Gidene kal demeyiz kalanda basimizin tacidir:)))))) ,ne bir eksik ne bir fazla:))))

tamam bende bu adamın çıkmasına sevindim ama birşeyin önemini çekmek istiyorum
adam stv diye bir kanalda olan ötesiz insanlar diye bir diziyi vadiye tercih ediyor bu açıklama reytinglerimizin kötü olmasından daha kötü birşey ayoll tüm oyuncular hep vadide olynama hayali kurarken yanıp tutuşurken bu adam çıkmış stv dizisinde olan bir diziyi vadiye tercih ettim diyor vadiden kaçtım diyor resmen kısaca bunu demek istemiş
bu reytinglerden daha çok gölge düşürdü vadimize bence eskiden herkesin gelmek istediği yerken şimdi kaçmaya çalışıyorlar 😕😕😕😕
@takas @china_shangai @Polat Şaşmaz @-KADİR- @Maskeli Fedai @sürgünüm
@34rcp44
aşk olsun çiğdem beni niye etiketlemedin canım:(

@vadikızı konuyla ilgili son gördüklerimi etkilitliyorum senide görmediğimden unutuyorum hep pardon cnm 😳😳😳

@china_shangai son günlerde öyle hissediyorum vlla ayy zaten bir senle anlaşabiliyoruz sende gidersen vadi konusunda yerim kalmaz bence 🙂🙂🙂
yok ablacim yanlis hissetmissin :) senin gibi pozitif anlayisli ince espirili bir ablamiza kusmeyi birak trip bile atilmaz :)))) sen bizim vadideki karsiligin olarak nesrin cakirimizsin :))))

@vadikızı konuyla ilgili son gördüklerimi etkilitliyorum senide görmediğimden unutuyorum hep pardon cnm 😳😳😳

@china_shangai son günlerde öyle hissediyorum vlla ayy zaten bir senle anlaşabiliyoruz sende gidersen vadi konusunda yerim kalmaz bence 🙂🙂🙂
tamam canım neyse önemli değil
bu arada vadinin senaryo konusunda bende senin yanındayım
ama düzeleceğini düşünüyorum oı yüzden yorumlarım
olumlu oluyor yoksa senin yanındayım nben

yok ablacim yanlis hissetmissin :) senin gibi pozitif anlayisli ince espirili bir ablamiza kusmeyi birak trip bile atilmaz :)))) sen bizim vadideki karsiligin olarak nesrin cakirimizsin :))))
şimdi nesrin in iki dönemi var birinci döneminde sevsemde ikinci dönemininden pek hazetmem bu benzetmen bana da uydu :D

tamam canım neyse önemli değil
bu arada vadinin senaryo konusunda bende senin yanındayım
ama düzeleceğini düşünüyorum oı yüzden yorumlarım
olumlu oluyor yoksa senin yanındayım nben
biliyorum cnm bir dizi yüzünden aramız tabikide bozulamaz seni bu forumda en uzun tanıdığım kişisin 2 yıldır tanısıyoruz 😉😉😉

@-KADİR- sen alında aynı şeyi söylüyoruz tek farkımız şu cnm siz nazik bir dille anlatıyorsunuz biz sert bir dille anlatıyoruz oyüzden farklı şeyi konuşuyor gibiyiz ama hepimiz aynı şeyi söylüyoruz aslında adece siz bunu nazik bir dille aktarıyorsunuz biz sert bir dille :F:F:F

biliyorum cnm bir dizi yüzünden aramız tabikide bozulamaz seni bu forumda en uzun tanıdığım kişisin 2 yıldır tanısıyoruz 😉😉😉

@-KADİR- sen alında aynı şeyi söylüyoruz tek farkımız şu cnm siz nazik bir dille anlatıyorsunuz biz sert bir dille anlatıyoruz oyüzden farklı şeyi konuşuyor gibiyiz ama hepimiz aynı şeyi söylüyoruz aslında adece siz bunu nazik bir dille aktarıyorsunuz biz sert bir dille :F:F:F
😉😉 anlaştık o zaman vay bee 2 yıl oldumu tanışalı ya ne güzel

@china_shangai bana selam yokmu ben ablan değilmiyim bea😉@34rcp44 recebim
nirdesin gadasını aldığım