- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
o kadarGidene kal demeyiz kalanda basimizin tacidir))))) ,ne bir eksik ne bir fazla)))
sennn küsmüsün bana 😱😱😱😱Gidene kal demeyiz kalanda basimizin tacidir))))) ,ne bir eksik ne bir fazla)))
Ablacim sana niye kuseyim ))) niye oyle dedin simdi anlamadimsennn küsmüsün bana 😱😱😱😱
aşk olsun çiğdem beni niye etiketlemedin canımtamam bende bu adamın çıkmasına sevindim ama birşeyin önemini çekmek istiyorum
adam stv diye bir kanalda olan ötesiz insanlar diye bir diziyi vadiye tercih ediyor bu açıklama reytinglerimizin kötü olmasından daha kötü birşey ayoll tüm oyuncular hep vadide olynama hayali kurarken yanıp tutuşurken bu adam çıkmış stv dizisinde olan bir diziyi vadiye tercih ettim diyor vadiden kaçtım diyor resmen kısaca bunu demek istemiş
bu reytinglerden daha çok gölge düşürdü vadimize bence eskiden herkesin gelmek istediği yerken şimdi kaçmaya çalışıyorlar 😕😕😕😕
@takas @china_shangai @Polat Şaşmaz @-KADİR- @Maskeli Fedai @sürgünüm
@34rcp44
aşk olsun çiğdem beni niye etiketlemedin canım
@vadikızı konuyla ilgili son gördüklerimi etkilitliyorum senide görmediğimden unutuyorum hep pardon cnm 😳😳😳Ablacim sana niye kuseyim ))) niye oyle dedin simdi anlamadim
yok ablacim yanlis hissetmissin senin gibi pozitif anlayisli ince espirili bir ablamiza kusmeyi birak trip bile atilmaz ))) sen bizim vadideki karsiligin olarak nesrin cakirimizsin )))@vadikızı konuyla ilgili son gördüklerimi etkilitliyorum senide görmediğimden unutuyorum hep pardon cnm 😳😳😳
@china_shangai son günlerde öyle hissediyorum vlla ayy zaten bir senle anlaşabiliyoruz sende gidersen vadi konusunda yerim kalmaz bence 🙂🙂🙂
tamam canım neyse önemli değil@vadikızı konuyla ilgili son gördüklerimi etkilitliyorum senide görmediğimden unutuyorum hep pardon cnm 😳😳😳
@china_shangai son günlerde öyle hissediyorum vlla ayy zaten bir senle anlaşabiliyoruz sende gidersen vadi konusunda yerim kalmaz bence 🙂🙂🙂
hahahaha sanada laz ziya diyebiliriz ozaman cnm oyüzden seninle daha iyi anlaşıyorum galibayok ablacim yanlis hissetmissin senin gibi pozitif anlayisli ince espirili bir ablamiza kusmeyi birak trip bile atilmaz ))) sen bizim vadideki karsiligin olarak nesrin cakirimizsin )))
şimdi nesrin in iki dönemi var birinci döneminde sevsemde ikinci dönemininden pek hazetmem bu benzetmen bana da uyduyok ablacim yanlis hissetmissin senin gibi pozitif anlayisli ince espirili bir ablamiza kusmeyi birak trip bile atilmaz ))) sen bizim vadideki karsiligin olarak nesrin cakirimizsin )))
birbirlerini nefretle seven baba kiz gibi)))))hahahaha sanada laz ziya diyebiliriz ozaman cnm oyüzden seninle daha iyi anlaşıyorum galiba
biliyorum cnm bir dizi yüzünden aramız tabikide bozulamaz seni bu forumda en uzun tanıdığım kişisin 2 yıldır tanısıyoruz 😉😉😉tamam canım neyse önemli değil
bu arada vadinin senaryo konusunda bende senin yanındayım
ama düzeleceğini düşünüyorum oı yüzden yorumlarım
olumlu oluyor yoksa senin yanındayım nben
Dominant ve oturakli bir kadin anne olmasi hasebiyle demistimşimdi nesrin in iki dönemi var birinci döneminde sevsemde ikinci dönemininden pek hazetmem bu benzetmen bana da uydu
😉😉 anlaştık o zaman vay bee 2 yıl oldumu tanışalı ya ne güzelbiliyorum cnm bir dizi yüzünden aramız tabikide bozulamaz seni bu forumda en uzun tanıdığım kişisin 2 yıldır tanısıyoruz 😉😉😉
@-KADİR- sen alında aynı şeyi söylüyoruz tek farkımız şu cnm siz nazik bir dille anlatıyorsunuz biz sert bir dille anlatıyoruz oyüzden farklı şeyi konuşuyor gibiyiz ama hepimiz aynı şeyi söylüyoruz aslında adece siz bunu nazik bir dille aktarıyorsunuz biz sert bir dille
ben bu foruma 2014 ocak ayında üye olmustum 1 yıl oldu😉😉 anlaştık o zaman vay bee 2 yıl oldumu tanışalı ya ne güzel
Ablacim nasilsin iyi misin @34rcp44 in adi neydi))))😉😉 anlaştık o zaman vay bee 2 yıl oldumu tanışalı ya ne güzel
@china_shangai bana selam yokmu ben ablan değilmiyim bea😉@34rcp44 recebim
nirdesin gadasını aldığım
😉😉valla olmuş seni çok seviyorum canım bitanesin senben bu foruma 2014 ocak ayında üye olmustum 1 yıl oldu
ama seninle 2013 ocak ayında tanısmıstık yanı tam tamına 2 yıl olmuş
iyim canım ne olsun recebim nerde recebimmmmmmm nerdesinnnAblacim nasilsin iyi misin @34rcp44 in adi neydi))))
ben anladım seni abiciğim çakır ismiyle yan yana adımın kullanılamsıdnan zaten gurur duyarım enim hosuma gitti yanıDominant ve oturakli bir kadin anne olmasi hasebiyle demistim
burdayız abla nasılsın 🙂 sende iyisindir inşallah abi @china_shangai 🙂😉😉 anlaştık o zaman vay bee 2 yıl oldumu tanışalı ya ne güzel
@china_shangai bana selam yokmu ben ablan değilmiyim bea😉@34rcp44 recebim
nirdesin gadasını aldığım