Dizi git gide sıkmaya başladı beni.içine etmişler cnm mahirlerde zaten o adres varken bölüm boyunca adres arıyorlar seyircileri salak yerine koymak bu bence 😵😵
Dizi git gide sıkmaya başladı beni.içine etmişler cnm mahirlerde zaten o adres varken bölüm boyunca adres arıyorlar seyircileri salak yerine koymak bu bence 😵😵
Laf sokmadandan duramıyosun Karadayı'ya birde reyitnglere inanmıyosun orası'da ayrı bir muammaKaradayi birde burda tebrik edeyim dedim iyisiniz bu kez paramparcanin özetini gecmissiniz)))
Şöyle inanmıyorum. Reytinglerde maupulusyon yok kesinlikle. Sadece denek seçiminde problem var. Turkiyeyi temsil eden denekler seçilmiş. Actigim konuda denekleri denetleyen profesöre polis gelerek baskı yapıyor. Ve o profesör de istifa ediyor. Sonra kendi denetçisinin getiriyor . yani denekleri kendilerine göre seçmişler. Erkek seyirci aniden düştü bu sene mesela ya gecen sene yanlıştı ya bu sene. Ama tutan dizilere bakınca iyi diziler mutlaka tutuyor.Laf sokmadandan duramıyosun Karadayı'ya birde reyitnglere inanmıyosun orası'da ayrı bir muamma
Evet bayan seyirvi'de çok fena artış özellik'le ama ab'de değişik sonuçlar çıkıyor açıkçası çok güven vermiyor bu sistem denekler değişip sayı arttırılmalıŞöyle inanmıyorum. Reytinglerde maupulusyon yok kesinlikle. Sadece denek seçiminde problem var. Turkiyeyi temsil eden denekler seçilmiş. Actigim konuda denekleri denetleyen profesöre polis gelerek baskı yapıyor. Ve o profesör de istifa ediyor. Sonra kendi denetçisinin getiriyor . yani denekleri kendilerine göre seçmişler. Erkek seyirci aniden düştü bu sene mesela ya gecen sene yanlıştı ya bu sene. Ama tutan dizilere bakınca iyi diziler mutlaka tutuyor.
AB si problemli çünkü çok az kişiyle ölçülüyor vr zaman zaman cok sapma gizleniyor. AB guru topu topu 300kisiyle ölçülüyor ve genelde ekranda 120 kişi oluyor bu 120 kişiden 20 si yemeğe çıksa reytingler altüst oluyor))))Evet bayan seyirvi'de çok fena artış özellik'le ama ab'de değişik sonuçlar çıkıyor açıkçası çok güven vermiyor bu sistem denekler değişip sayı arttırılmalı
Aynen elden geçmesi lazım sistemin bazen çok aşırı saçmalıklar oluyor bir türlü rayına oturmadı sistem değiştirler gine fayda etmediAB si problemli çünkü çok az kişiyle ölçülüyor vr zaman zaman cok sapma gizleniyor. AB guru topu topu 300kisiyle ölçülüyor ve genelde ekranda 120 kişi oluyor bu 120 kişiden 20 si yemeğe çıksa reytingler altüst oluyor))))