Inci hak ediyor ama herseyi ya ben bu kadar böyle bir kadın görmedim Twitter'da tepki var buna hepNerden anladın.İnci'ye çok ediyorlar ama.
![]()
18:45 te izle canlı yayın var
Inci hak ediyor ama herseyi ya ben bu kadar böyle bir kadın görmedim Twitter'da tepki var buna hepNerden anladın.İnci'ye çok ediyorlar ama.
![]()
Inci hak ediyor ama herseyi ya ben bu kadar böyle bir kadın görmedim Twitter'da tepki var buna hepinş bugün elenicek
18:45 te izle canlı yayın var
Sen izliyorsun bence yarışmayı [emoji33] [emoji33] Pınar Bildiğine göreNe hakediyor. inci iel Pınar forever.![]()
Sen izliyorsun bence yarışmayı [emoji33] [emoji33] Pınar Bildiğine göresüper ya
Iyi bari kardeşin doğru yolu seçmişYok izlemiyorum.Sersem kardeşim anlatıyor durmadan.
![]()
Iyi bari kardeşin doğru yolu seçmişkardeşini pınarı izlemesin bari o biraz yarışmada uygunsuz giyiniyor bazen
![]()
Simdi mobildeyim resimleri atarımGiğim ne alaka.Semih'i destekliyor zaten.
![]()
kim buu çingene beee
Fena değil ama zayıf yüz hatları çökmüş çok beğendin sanırsam haro ütopyada'mı yarışıyor
sonunda beni anlayan birisi çıktıÇok güzel kadınmış.![]()
![]()
çingene mi çok ayıp ütopyada yarışmıştıkim buu çingene beee
![]()
biraz yarışmada çöktü normalde böyle değilFena değil ama zayıf yüz hatları çökmüş çok beğendin sanırsam haro ütopyada'mı yarışıyor
Keşke elenmeseymiş.sonunda beni anlayan birisi çıktıelendi ama
çingene mi çok ayıp ütopyada yarışmıştı
biraz yarışmada çöktü normalde böyle değil, evt çok beğendim keşke gerçek hayatta tanışabilsem
![]()
çingene tipi varrrr amaaasonunda beni anlayan birisi çıktıelendi ama
çingene mi çok ayıp ütopyada yarışmıştı
biraz yarışmada çöktü normalde böyle değil, evt çok beğendim keşke gerçek hayatta tanışabilsem
![]()
allta ki resme bak öyle konuşçingene tipi varrrr amaaa![]()
inş yarışmaya tekrardan geri dönerKeşke elenmeseymiş.![]()
burdada çok çirkin çıkmışallta ki resme bak öyle konuş
inş yarışmaya tekrardan geri döner
Ekli dosyayı görüntüle 43214
Konuya yeni resim eklendi.
@sürgünüm @beyazsoy @cevaa @destere @sokak sanati
yine kıskançlığını belli ettin gayet güzel çıkmış..sssburdada çok çirkin çıkmış![]()
Eh işte güzel gibi ama bir Burcu Esmersoy değil
Burnu estetikli ki. Sıradan bir kız bunkadar hayranlık ilginç belki @Harunnn60 erişebileceğini (çok güzel olmadığı için rakibi az olacak) düşündüğü için kıza hayran olmuştur))) çocukluğuna inmek lazim)))allta ki resme bak öyle konuş
inş yarışmaya tekrardan geri döner
Ekli dosyayı görüntüle 43214
Konuya yeni resim eklendi.
@sürgünüm @beyazsoy @cevaa @destere @sokak sanati
ben zaten hoş bir ayan dedim ,evt rakibim az @destere gelmeden kapayım dedimBurnu estetikli ki. Sıradan bir kız bunkadar hayranlık ilginç belki @Harunnn60 erişebileceğini (çok güzel olmadığı için rakibi az olacak) düşündüğü için kıza hayran olmuştur))) çocukluğuna inmek lazim)))
oda yaşlandı sankiEh işte güzel gibi ama bir Burcu Esmersoy değil![]()