Maskeli Fedai
Favori Üye
Ne yaşlanması halen güzel survivoru sunacağı için mutluyum ayrıcaben zaten hoş bir ayan dedim ,evt rakibim az @destere gelmeden kapayım dedim kimin çocukluguna inmek lazım
oda yaşlandı sanki
Ne yaşlanması halen güzel survivoru sunacağı için mutluyum ayrıcaben zaten hoş bir ayan dedim ,evt rakibim az @destere gelmeden kapayım dedim kimin çocukluguna inmek lazım
oda yaşlandı sanki
Bunu begendigine gore Senin cocugukluguna inenmek lazim))ben zaten hoş bir ayan dedim ,evt rakibim az @destere gelmeden kapayım dedim kimin çocukluguna inmek lazım
oda yaşlandı sanki
aşkolsun beyazsoy tanısan sende çok seversinBunu begendigine gore Senin cocugukluguna inenmek lazim))
Ben herkesi seviyorum tanımama gerek yok)))aşkolsun beyazsoy tanısan sende çok seversin
bu arada yanlış anlaşıldı insan sevdiklerine güzel sözler söyler bende bu kızı seviyorum sende iyi bilirsin şimdi ben sevdiğim insanı niye kötüleyimBen herkesi seviyorum tanımama gerek yok)))
Bastan yazdım ya sen bu kızı ayrı sevmiyorsun. çocukluğuna inmek lazim diye))) ondan laf soyletmiyon )))bu arada yanlış anlaşıldı insan sevdiklerine güzel sözler söyler bende bu kızı seviyorum sende iyi bilirsin şimdi ben sevdiğim insanı niye kötüleyim
ben kötü birşey yasamadım merak etmeBastan yazdım ya sen bu kızı ayrı sevmiyorsun. çocukluğuna inmek lazim diye))) ondan laf soyletmiyon )))
Kotu bir şey yaşadin demedim çocukluğuna inecegiz derken kastın o değil. Busuru şey olabilir.ben kötü birşey yasamadım merak etme
belki böyle bir akrabam yada ablam olsun isterdim biraz eksiklik yaşadım bu yöndeKotu bir şey yaşadin demedim çocukluğuna inecegiz derken kastın o değil. Busuru şey olabilir.
Daha farklı senaryolar olabilir. Bu tipte bir mahallede abla seni çocukken çok seviyordur sen de ona aşık olmuşundur . yada sınıfta buna benzer bir kıza aşık oldun acilamadinbelki böyle bir akrabam yada ablam olsun isterdim biraz eksiklik yaşadım bu yönde
yok öyle birşey olmadı üstte ki dediğim gibi işteDaha farklı senaryolar olabilir. Bu tipte bir mahallede abla seni çocukken çok seviyordur sen de ona aşık olmuşundur . yada sınıfta buna benzer bir kıza aşık oldun acilamadin
Hayalle olacak değil ))) böyle birini tanıdımasan böyle sezmezsin. Duygu transferi yapmissin ))))yok öyle birşey olmadı üstte ki dediğim gibi işte
her sorunu çözüyorsun beyazsoy bravoHayalle olacak değil ))) böyle birini tanıdımasan böyle sezmezsin. Duygu transferi yapmissin ))))
psikoloji ile hafif ilgiliyim dikkate Alsan iyi olur))her sorunu çözüyorsun beyazsoy bravo
burada konuşmayalım konu dışına çıkıyor mesajlar , özelden yaz sen tam dediklerini anlayamadımpsikoloji ile hafif ilgiliyim dikkate Alsan iyi olur))
İnş bir dizide görürüz yada yarışmaya tekrardan dönse keşkeOrta şeker dyebiliriz.