Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

fena değilmiş değişik bi konuşması var ama bu adamı alsalar nolur almasalar nolur vadide çok daha iyileri var önemli olan yazılan karakter
transfer yapılacaksa eski toprak 4 tane nokta atışı oyuncu alsınlar konsey için yeterli
laz ziya hüsrev ağa tarzında
kesinlikle eğer konsey kuracaklarsa o tarz adamlar anca keser .ama bu sezon final yapacaklarsa ne konsey kalır nede o tarz adamlar :::))) @34rcp44 çok haklısın katılıyorum kardeşim işin patronuna sorarlar hesabı canpolata deil

zülfikar ağanın settara söylediği kelamlar resmen ruhumuzu okşadı:))) zannımca o konulara(settar'ın kevaşelerine) fazla giemeyecekler:D bence şu an vadideki en can alıcı karakter silah tüccarı.adamın konuşması soğuk kanlı tavırları diziye ayrı bir asillik getirdi.laz ziya gibi silah tüccarı.bu arada fehmiyede iyi gider yaptı .:)))) silah tüccarının gideri karşısında hakkının surat ifadesi görülmeye değerdi :D he bu arada adam resmen söke söke koltuğuda kaptı :))))sen vermezsen ben alırın raconu uzun süredir hasret kaldığımız bir replikti

Mesele oyuncu moyuncu değil mesele senaryo .Oyuncu senaryoyu oynatmaz senaryo oyuncuyu oynatır.Senaryo olmadıktan sonra en kral oyuncuyu getir fos başka birşey değil.Bu sezon için çok umutluydum ama artık düzelmez bu zamandan sonra.Kara kutuya yoğunlaşmışlar her anlamda Vadi eriyor final yapıyor umurlarında bile değil.

@34rcp44 sence bu sene final yaparlar mı ? yoksa seneyede bu konseptte devam mı ederler ne diyon sen bu işe .bence gidişat finali gösteriyor ama bunların ne yapacağı belli olmaz :))))

@34rcp44 sence bu sene final yaparlar mı ? yoksa seneyede bu konseptte devam mı ederler ne diyon sen bu işe .bence gidişat finali gösteriyor ama bunların ne yapacağı belli olmaz :))))
abi daha öncede yazdım gidişat finali gösteriyo ha ben istemiyorum final yapmasını ama seneyede bu ekip olucaksa ben final yapsın derim konsey konusundada inşallah kurulmaz çünkü ozaman daha çok sıkılıcaz görüceksiniz onlarda bunun farkında uzattıkça uzatıyolar ama yeni ekip gelmeden ne hanedanlara ne kriptekse nede konseye el atsınlar yoksa hepsini ellerine bulaştırıcaklar benim düşüncem bu abi