Kurtlar Vadisi Pusu 245.Bölüm Yorumları

11 den sonra açıldı biraz vadi ama bölümün kötü olmasını değiştirmez bu

bu arada bölümün en bomba noktası o müthiş sesli silah tüccarının konseyde olması oldu acayip sevindim ya
elindeki bastonu sesinin karizmasıyla eski konsey üyeleri ayarında tek üye şuan da süper oldu bu

necati abi yine karizma Maşallah sakallı sa sakalsızda müthiş adam

Sizi bilemem ama ben son yarım saati beğendim. Doğruya doğru. Hep olumsuz yönleri ortaya çıkarmayın, biraz da olumlu yönlerinden bakmaya çalışın. :)

bölüm çok uzun oldu ama böyle uzun olmasa da olur koskoca bölümde adam akıllı çatışma sahnesi yok yönetmen çekemiyor heralde aksiyon sahnesi

Sizi bilemem ama ben son yarım saati beğendim. Doğruya doğru. Hep olumsuz yönleri ortaya çıkarmayın, biraz da olumlu yönlerinden bakmaya çalışın. :)
bende 11 den sonraki 30 dakkayı beğendim ama yet-mez koskoca bölüm 30 dk dışında bişey yok

ya ben orayı anlamadın şimdi ayindeki çocuk elif olamaz ama 66.neslin çocuğu diyor martin nasıl yani

bölüm çok uzun oldu ama böyle uzun olmasa da olur koskoca bölümde adam akıllı çatışma sahnesi yok yönetmen çekemiyor heralde aksiyon sahnesi

bende 11 den sonraki 30 dakkayı beğendim ama yet-mez koskoca bölüm 30 dk dışında bişey yok
Gelen gideni aratır deyiminin doğruluğuna bir kez daha emin oldum. Onur Tan'ı aramaya başladım ben. :)

Elif doğduğunda o kel Martin varmıydı ki Aron Fellerle bağlantısı da olabilir ama yanlış anlamadıysam Martin 66 neslin çocuklarından dedi o ayindeki 1. çocuk demedi yine de bilmiyorum. :D
ya aga o ayin sahnesi eski mi şimdi kafam karıştı :D
martin eski vadide vardı hatırlarsan

Atiyorum kafadn saat 00.30 a kadar sürüyor bu heyecanla değiştirir mi ?

Elif doğduğunda o kel Martin varmıydı ki Aron Fellerle bağlantısı da olabilir ama yanlış anlamadıysam Martin 66 neslin çocuklarından dedi o ayindeki 1. çocuk demedi yine de bilmiyorum. :D
işte bende o yüzden mantık hatasının kralı olur diyorum ya inşallah öyle bişey olmaz ama büyük ihtimal öyle olucak yoksa bu elif mevzusunu bukadar uzatmazlardı.

Bölüm ikinci reklamdan sonra kendine geldi daha önceki sahneler maalesef iyi değildi. Geniş yorumu sonra yaparım inşaallah.

bukadar uzun bölümde usta eline silah almadı vay arkadaş son sahnede hataydı ustanın oraya direk giriş yapması lazımdı adamlar kaçtı belgeler yandı ustada ısınmaya gidiyo heralde