+2Şu turabiden kurtuluş yok valla ne yapcaz bilmiyorum
Yalnız Merve'yi merak ediyorum cidden çok iyiydi kazandığı yarışmada az izlesemde şimdi ne yapcak bakalım erkeklere karşı Turabi'yi yener kesin oyunlarda @sokak sanatiŞu turabiden kurtuluş yok valla ne yapcaz bilmiyorum
+1 @ABAY_06
Turabi'ye karşı her türlü desteği veririz yeterki yensin onu ama favori yarışmacım değilSen mi ben mi Merve'me her türlü desteği vereceğiz @ABAY_06
Aga bu yıl kimi destekliyeceğiz biz? Sen kimi destekliyorsan zaten bende onu destekliyeceğim. Hem sana söz bu sefer yarışmayı baştan sona seyredeceğim. @sokak sanati ve @Maskeli Fedai'ye karşı seni tek bırakmam.Turabi'ye karşı her türlü desteği veririz yeterki yensin onu ama favori yarışmacım değil
Şuan favori yok öyle belirgin tam yarışma başlasın kavgalar ve aksiyon oslun belli olurSenin favori yarışmacın kim? @ABAY_06
Aga bakalım bir çıksınlar ekrana Pascal varmış turboyu dövermi acep @sokak sanatiAga bu yıl kimi destekliyeceğiz biz? Sen kimi destekliyorsan zaten bende onu destekliyeceğim. Hem sana söz bu sefer yarışmayı baştan sona seyredeceğim. @sokak sanati ve @Maskeli Fedai'ye karşı seni tek bırakmam.
Yapma ya Nihat'damı varÜmit Karan kadrodan çıkmış ya üzüldüm
Yerine Nihat Doğan gelmiş
Aga onu 150 takipçisi olan biri yazdı. Daha geçen gün Nihat Doğan Survivor'da yer almayacağını açıkladı.Ümit Karan kadrodan çıkmış ya üzüldüm
Yerine Nihat Doğan gelmiş
Ümit'in kadrodan çıktığı doğru amaAga onu 150 takipçisi olan biri yazdı. Daha geçen gün Nihat Doğan Survivor'da yer almayacağını açıkladı.
O doğru olabilir Nihat'ın yaptığı açıklama şu. Öteki sahte hesap olabilir.Ümit'in kadrodan çıktığı doğru ama
Ama doğru olma ihtimali de yok değil gibi.En Sevdiğim 3 Şarkı bitti ya belki olabilir diye düşünüyorum.O doğru olabilir Nihat'ın yaptığı açıklam şu. Öteki sahte hesap olabilir.
Seroş'un işi zor valla merve'ler yer bitirir onu