ATV Bedel - Dizi Yorumları

Konu bire bir ayni yukarda anlattım ayni . Kalibtan çıkma ayakkabılar biri kırmızı biri siyah sadece. Ezelde ezel intikamı gizli almaya kalktı burada Ali açıktan intikam alıyor. Eysanda kız kardeşi ölecekti yoksa ihanet etmezdi. Burada da Begüm alinin olmemesi için ihanet etti. İkisinde istemeye istemeye ihanet ediyor. Burada da benzerlik var
yok katılmıyorum benzerlik falan yok
ezelde ömer dostum dediklerinin ihanetine
uğruyordu eyşan evet onu demeyi unuttum
bence farklı ısrarlı olacam kusura bakma

yok katılmıyorum benzerlik falan yok
ezelde ömer dostum dediklerinin ihanetine
uğruyordu eyşan evet onu demeyi unuttum
bence farklı ısrarlı olacam kusura bakma
Valahi bu kadar benzer bir dizi bir daha bulunmaz. Kalıp üstüne konular da ayni. Kpa-, karadayi ve ohb ve kara ekmek de sadece kalıplar ayni malzeme farklı ama bu dizi resmen Ezelin fason üretimi)))

hayır katılmıyorum kesinlikle öyle değil
Ezelin ilk sezonunu 6 ay önce baştan izledim herseyini biliyorum istersen burada anket acabilirim benzeyip benzemediğini anlarız. Ben bu kadar kopya çekilen bir dizi daha görmedim. KPa kar adayının ana hattını kopyaladi ama içerik çok farklıydı.zaten senaristler ayni. Ohb ile kara ekmek de ayni ama bu dizi ezelin herseyini almış

Ezelin ilk sezonunu 6 ay önce baştan izledim herseyini biliyorum istersen burada anket acabilirim benzeyip benzemediğini anlarız. Ben bu kadar kopya çekilen bir dizi daha görmedim. KPa kar adayının ana hattını kopyaladi ama içerik çok farklıydı.zaten senaristler ayni. Ohb ile kara ekmek de ayni ama bu dizi ezelin herseyini almış
anket aç istersen ama değil bakın ezelde üç arkadaş vardı diğer iki arkadaşı
ömeri tuzağa düşürdüler hapse attırdılar eyşan kızkardeşi için yapmıştı intikam
için zengin oldu ömer
bedel de ömer yani ali vedatla baba bir kardeş ti vedat hep kıskanan bir çocuk oldu
ali zaten zengin bir çocuktu babası olduğunu bilmiyordu adamın işlerine bakıyordu
vedat alinin sevgilisini aldı elinden vede babasını öğrendi döndü bedel istedi oda
sevgilisi begüm farklı bak bende ezeli izlemiş biriyim kesinlikle farklı konular

anket aç istersen ama değil bakın ezelde üç arkadaş vardı diğer iki arkadaşı
ömeri tuzağa düşürdüler hapse attırdılar eyşan kızkardeşi için yapmıştı intikam
için zengin oldu ömer
bedel de ömer yani ali vedatla baba bir kardeş ti vedat hep kıskanan bir çocuk oldu
ali zaten zengin bir çocuktu babası olduğunu bilmiyordu adamın işlerine bakıyordu
vedat alinin sevgilisini aldı elinden vede babasını öğrendi döndü bedel istedi oda
sevgilisi begüm farklı bak bende ezeli izlemiş biriyim kesinlikle farklı konular
Sen kişisel özeliklerini yazmissin karakterlerin tabi onlar farklı olacak bari adini ezel koyaydiniz olur.

İki dizide de Ömerin elinden sevdiği kız kendisine kötülük eden adan tarafından alinip evlenilir. ( kadınların bu evlik için gerekçeleri farklı. Burda kötülük eden adamlar arkadas değil kardeş)

Ömer isim degisitirip çok iyi kumabaz olur ve otelleri olan cok zengin biru olur. Sevdiği kadın ve kendisine kötülük eden adamdan intikam alma kalkar. Ezel gizli gizli intikam alırken Ali direk kumarda sevdiği kızı geri alir. Tek fark bu

@sürgünüm @Harunnn60 ve diğer ezel izleyen arkadaşlar ezel ile bedel ayni değil mi
@mrt-06 @yatutarsa @Bully @denizz19 @cookies @gözlemci

Son düzenleme:
Sen kişisel özeliklerini yazmissin karakterlerin tabi onlar farklı olacak bari adini ezel koyaydiniz olur.

İki dizide de Ömerin elinden sevdiği kız kendisine kötülük eden adan tarafından alinip evlenilir. ( kadınların bu evlik için gerekçeleri farklı kötülük eden adamlar arkas değil kardeş)

Ömer isim degisitirip çok iyi kumabaz olur ve otelleri olan cok zengin biru olur. Sevdiği kadın ve kendisine kötülük eden adamdan intikam alma kalkar. Ezel gizli gizli intikam alırken Ali direk kumarda sevdiği kızı geri alir. Tek fark bu

@sürgünüm @Harunnn60 ve diğer ezel izleyen arkadaşlar ezel ile bedel ayni değil mi
hayır hayır arkadaşlardı kardeş değil yanılıyorsun birbirlerini kardeş
gibi seviyorlardıu kardeş değillerdi bende izledim diziyi lütfen bu konuyu
uzatmayalım konular farklı ne dersen de farklı

hayır hayır arkadaşlardı kardeş değil yanılıyorsun birbirlerini kardeş
gibi seviyorlardıu kardeş değillerdi bende izledim diziyi lütfen bu konuyu
uzatmayalım konular farklı ne dersen de farklı
İki harf çıkmamış arkas arkadaş olacak düzeltiyorum

Katılıyorum :)
@vadikızı sen suan diziyi çok Sahiplendigin için böyle davranman çok normal 😉
sahiplenmiyorum niye sahiplenecem ki yönetmenmiyim oyuncumu
sahiplenecem bence aynı değil farklı sonuna kadar ısrarlıyım
diziyi sevmemişsiniz size aynı geliyor bence

Millet karar versin. Ufak tefek değişiklikle ezeli kopyalanmış iste)))
öyle düşünmeye devam et diziyi sevmemişsin bahane arıyorsun sen

Bu dizinin babasını da sevmezdim)))

2.fragman güzel olmuş ama ATV'nin fragmanları çok kısa. :T:

Ayrıca dizinin tekrarları da iyi gitmiyor. :(

Tmm sakin ol ben birsey demedim zaten :D bende kiraz mevsimi dizisini savunuyorum :)