Hakikatten iyi gizliyorsun 2 yıldır hiç anlayamadım.
Bak Karadayı'ma ağır AB
Hakikatten iyi gizliyorsun 2 yıldır hiç anlayamadım.
Evet eminim bu dizi türk dizi tarihinine girer))) okullarda bir dizi nasıl olmali ya ornekO kadar eminsin yani
Bilemiyorum dizide senaryo açısından sıkıntılar var ama çok da kötü değil yarın 3.5 - 4 alabilir bence. Perşembe dram açığı var ama açık bu diziyle mi kapanır bilemiyorum.
Bir o işte o da ağır falan değil. Geri kalan Karagül, OHB falan hep ağır Total.Bak Karadayı'ma ağır AB
Bir o işte o da ağır falan değil. Geri kalan Karagül, OHB falan hep ağır Total.
Hadi ya. 😱 Fox'un sana küsecek.Şuan devamlı izlediğim tek dizi Karadayı diğerlerine nedense dayanamıyorum artık. Bugün OHB'yi 15 dakika falan izledim.
On yıl öncesine gitme nedeni . vedatin begumun evliliğe ikna etmek için kullanılması icin. Çocukken kardeşimi vurdum. Simdi aliyi oldururum benimle evlen demek içinIkinizede katiliyorum bende 10 yil sonraya gitmeyi sacma buldum bişi anlamadim
O çocuk ölüyor bunlarda duygu 0 bu dizinin tutmasi çok zor sedefide Karagüle alsinlar bence herkesi aliyorlar
10 yilda neler oldu bende merak ediyorum harcadilar orayi resmen
bunada ezelmi diyorsun neresi ezel allah aşkına yaÇok saçma nasıl yazayım ya benim beynim saçmalıklara çalışmıyor)))
Ezelden 13 bölümde geldikleri yere dizinin yarısında geldiler. Ezelin çoğu sahnlerini zaten apartmislar . ATV bu senaryoyu sevdi bari ezelin tekrarını koysaymis))) müzikler zaten. Ezelden
bu eminlik nerden geliyor dizinin daha ilk bölümü yayınlandıSon iki bölüm
He bir o Total var unuttum, birde söylüyor.FOX'um küsmez bana dün Kiraz Mevsimi'ni izledim.
@destere'nin neden izlediği belli. Harun'u bilemiycem. Şaka bir yana aksiyonlu dizi.@destere ve @Harunnn60 gibi birkaç arkadaş daha var
biraz saçmalıyorsun senEvet eminim bu dizi türk dizi tarihinine girer))) okullarda bir dizi nasıl olmali ya ornek
He bir o Total var unuttum, birde söylüyor.
@destere'nin neden izlediği belli. Harun'u bilemiycem. Şaka bir yana aksiyonlu dizi.
Ezelde de ali omerin sevdiği kızı katakulliyle evlendi. Omeri ölüme sürüklemek için hapse attırdı. Burada da ayni hikaye Vedat aliyi öldürmek istedi öldürdüğünü sandı. Ve alinin sevgilisini elinde alıp evlendi.bunada ezelmi diyorsun neresi ezel allah aşkına ya
ezel farklı bu farklı gözünüzü seveyim ya
bunlar aynı olabilir ama tamamen farklı bir durum vedat küçüklüğündenEzelde de ali omerin sevdiği kızı katakulliyle evlendi. Omeri ölüme sürüklemek için hapse attırdı. Burada da ayni hikaye Vedat aliyi öldürmek istedi öldürdüğünü sandı. Ve alinin sevgilisini elinde alıp evlendi.
Sonra ömer, ezel olarak geldi oteller yapmaya basladi ve çok zengin olmuştu ve kumar konusunda bir numara olmuştu. Burada da ali 10 yıl sonra geri geldi ve çok zengin olmuştu kumarda bir numaraydi ve otel sahibi olmuştu
Ezel de ömer eski sevgilisini almaya yeminliydi , bura da ali begumun peşinde
Bu kadar benzerliği gormedin mi sahi
Dizi cok cik kötü ve cakma ezel ve ezelin cegregi olamazbu eminlik nerden geliyor dizinin daha ilk bölümü yayınlandı
yapma ya bir yorumun olumlu olsun ya
emin olamazsın o anlamda dedim yanlış anlamaEstağfurullah )))
tmm ozaman izlemezsin olur biter çakma ezel değil benceDizi cok cik kötü ve cakma ezel ve ezelin cegregi olamaz
Konu bire bir ayni yukarda anlattım ayni . Kalibtan çıkma ayakkabılar biri kırmızı biri siyah sadece. Ezelde ezel intikamı gizli almaya kalktı burada Ali açıktan intikam alıyor. Eysanda kız kardeşi ölecekti yoksa ihanet etmezdi. Burada da Begüm alinin olmemesi için ihanet etti. İkisinde istemeye istemeye ihanet ediyor. Burada da benzerlik varbunlar aynı olabilir ama tamamen farklı bir durum vedat küçüklüğünden
beri ömeri yani aliyi kıskandı üstelik ali ve vedat baba bir kardeşler ve
vedat ömerden nefret ediyor ezelde ömere arkadaşları ihanet ediyordu
eyşan ihanet ediyordu ömere tuzak kurdular hapse attırdılar ömerde ezel
olarak intikam almak istedi tamamen farklı konular sadece isimler aynuı