Gelseydi Turabiyi tutmazdım direk onu tutardım
Peki.
Gönüllü o birkerene.
Duygu'da kanka olur onla.
Efsane 3'lü olur o zaman.
Ünlülerde demiştin.
Duygu, Turabi, Berna. Süper olur. Zaten kadınlara saygılıdır Turabi reyis.
Gelseydi Turabiyi tutmazdım direk onu tutardım
Gönüllü o birkerene.
Duygu'da kanka olur onla.
Efsane 3'lü olur o zaman.
Ayyy SON 21 GÜN.Peki.
Ünlülerde demiştin.
Duygu, Turabi, Berna. Süper olur. Zaten kadınlara saygılıdır Turabi reyis.
Süpersin.ben gönüllüleri tutarım bu sezon.
yoo gönüllülerden hepsi favorim, kişiye göre desteklemiyorum yaniii. ama duygu'nun katılması iyi oldu berna'yla beraber sahra'ya kök söktürürler.Süpersin.
DÇ'yi demek istedin heral?
İnş öyle olur.yoo gönüllülerden hepsi favorim, kişiye göre desteklemiyorum yaniii. ama duygu'nun katılması iyi oldu berna'yla beraber sahra'ya kök söktürürler.
Hadi ya öyle mi düşünmüştük sağlık olsun diyelim artık.Berna Sahra kapışmaları heyecanla beklenir.
Bu arada @Bully her hafta hatta her bölüm ayrı konu açacağımız bir alt forum projemiz vardı yani öyle düşünmüştük. Oralara bir el at bence.
Hadi ya öyle mi düşünmüştük sağlık olsun diyelim artık.
Evet hafta içi kesin tanıtım çıkacakmış.[HASHTAG]#bilgi[/HASHTAG] Survivor All Star yarışmacılarının tanıtım videosunun çekimleri yarın başlıyor.
@Bully @sokak sanati @Yiğitt @HachiKo @yatutarsa @RevaN @Cengo
Buralardayım aslında. sadece okuyorum, yorum yapmıyorum bu aralar.Evet hafta içi kesin tanıtım çıkacakmış.
Sen nerelerdesin ya görünmüyorsun.
Neyse Survıvor başladı artık daha fazla görüşeceğiz.Buralardayım aslında. sadece okuyorum, yorum yapmıyorum bu aralar.
Bu aydan itibaren çok daha fazla aktif olurum. Sonuna kadar Serenay.. Duygu vs. Serenay mücadelesini görmek istiyorum.Neyse Survıvor başladı artık daha fazla görüşeceğiz.
Favorin Serenay Aktaş değil mi?
Merve ile ne yapacak çok merak ediyorum.Bu aydan itibaren çok daha fazla aktif olurum. Sonuna kadar Serenay.. Duygu vs. Serenay mücadelesini görmek istiyorum.
[HASHTAG]#SAFC[/HASHTAG] varken Merve Serenay'a hiç bir şey yapamaz. Bizim Merve'ye karşı tepkilerimiz tabii ki sinirlendirmiştir kendisini ki her tweetinde belli ediyor. acıyorum ona.Merve ile ne yapacak çok merak ediyorum.
O gün Dada Dandinista'da Okan sordu Serenay'a yediğin en acı yemek hangisi dedi DOST KAZIĞI dedi.[HASHTAG]#SAFC[/HASHTAG] varken Merve Serenay'a hiç bir şey yapamaz. Bizim Merve'ye karşı tepkilerimiz tabii ki sinirlendirmiştir kendisini ki her tweetinde belli ediyor. acıyorum ona.
Ve herkes alkışladı. herkes her şeyin farkında Merve'nin halkdan yana şansı yok ama başarılı. Ben her zaman doğrunun ve adaletin yanındayım. Serenay'ın da halkdan yana şansı var oyunlarda da çok iyi.O gün Dada Dandinista'da Okan sordu Serenay'a yediğin en acı yemek hangisi dedi DOST KAZIĞI dedi.