-potterhead-
Favori Üye
Sağlık olsun tabii ki elenmeyi hak etmedim bence ama takdir sizin. Herkese iyi eğlenceler bundan sonrasında
İyice yaklaşıyorsun.3 puanla kaçırdın
Sağlık olsun tabii ki elenmeyi hak etmedim bence ama takdir sizin. Herkese iyi eğlenceler bundan sonrasında
iddialı barış manço şarkıları bana kaldıTebrikler @denizz19 @xemrexxx
Barış Manço için çok üzgünüm. Finale kalabilse ve Gülpembe ile yarışsa büyük ihtimal yarışmayı kazanırdı. Can Bedenden Çıkmayınca, Kara Sevda, Kol Düğmeleri gibi şarkılar da kullanılamadı maalesef.
Bu hafta Yaz Dostum ya da Gibi Gibi seçilebilirdi Alla Beni Pulla Beni'nin yanlış şarkı olduğunu düşünüyorum, eleneceğini tahmin ediyordum açıkçası.
adminden şikayetçiyimBarış Manço'yu tam da ölüm yıl dönümünde bir kez daha öldürdünüz yazıklar olsun. Başka bir şarkısıyla olsa belki bu kadar üzülmeyeceğim ama şu şarkının mükemmelliğine bakar mısınız...
Barış Akarsu'nun vasat coverı nasıl bu mükemmel eserden çok daha yüksek alır inanılır gibi değil...
Bundan sonra Barış Manço için de yarışırsın artık.iddialı barış manço şarkıları bana kaldı
Zaten herkes kullanmıyor.2-3 tanesi kullanıyor.@Cengo elenen isimleerden isteyenleri jüriye al bence elenmenin bir anlamı kalmıor böyle finalde kullansın heerkes oyu