Olabilir. Cengizin yanındaki adamı tanıdın mı daha önce dizide oynamıştı ama bıyıksızdı ve baya gençti zor tanıdım. Hatta rıza baba artık bu adamdan kimse bir şey beklemesin demişti.bence yada devlet yurdundan arkadaşları
Olabilir. Cengizin yanındaki adamı tanıdın mı daha önce dizide oynamıştı ama bıyıksızdı ve baya gençti zor tanıdım. Hatta rıza baba artık bu adamdan kimse bir şey beklemesin demişti.bence yada devlet yurdundan arkadaşları
hayırOlabilir. Cengizin yanındaki adamı tanıdın mı daha önce dizide oynamıştı ama bıyıksızdı ve baya gençti zor tanıdım. Hatta rıza baba artık bu adamdan kimse bir şey beklemesin demişti.
Bir bölümde oynamıştı hatta kazayla eşini öldürmüştü çocuğunuda başkaları öldürmüştü. Bu arada puan verdim
Aynen aga zaten vurulma sahnesi oldu mu her zaman kanı gösteriyorlar ama fragmanda kan yoktu ben zaten pompy e dedim çelik yelek var diye. Bölümü nasıl buldun aga?Rıza babanın vurulduğunda çelik olduğunu biliyorum)))
seyredememiştir otobüste trafiğe takılmışAynen aga zaten vurulma sahnesi oldu mu her zaman kanı gösteriyorlar ama fragmanda kan yoktu ben zaten pompy e dedim çelik yelek var diye. Bölümü nasıl buldun aga?
Yok yok izledim gibi 9 buçuktan sonrasını izledim öncesinede şimdi baktım bu bölüm iyiydi ama yinede çok heyecanlı değildi sonunda tahmin ediyordum çelik yelek olacağanı, adamlar yalalanınca naısl herşeyi öteriz anlaşırız derdine girdi ama )))Aynen aga zaten vurulma sahnesi oldu mu her zaman kanı gösteriyorlar ama fragmanda kan yoktu ben zaten pompy e dedim çelik yelek var diye. Bölümü nasıl buldun aga?
Aynen aga hemen çözüldüler ama haftaya sanki eski konulara dönecekler gibi duruyor.Yok yok izledim gibi 9 buçuktan sonrasını izledim öncesinede şimdi baktım bu bölüm iyiydi ama yinede çok heyecanlı değildi sonunda tahmin ediyordum çelik yelek olacağanı, adamlar yalalanınca naısl herşeyi öteriz anlaşırız derdine girdi ama )))
banada öyle geldi daha heyecanlı cevherli bölümler bekleriz o tarz işler olmalı.Aynen aga hemen çözüldüler ama haftaya sanki eski konulara dönecekler gibi duruyor.
Cevherli bölümler bence bir daha gelemez cevher başlı başına bir efsaneydi.banada öyle geldi daha heyecanlı cevherli bölümler bekleriz o tarz işler olmalı.
Eğer öyle bir bölüm olmazsa yükseliş yakalayamayız ((Cevherli bölümler bence bir daha gelemez cevher başlı başına bir efsaneydi.
Umarım dediğin gibi olur malum reytingler eskisi gibi iyi değil.Eğer öyle bir bölüm olmazsa yükseliş yakalayamayız ((
öyle bir karakter yazmalılarki cevhere benzeyen psikopat tarzında biri olmalı.
yada kendal tarzındaUmarım dediğin gibi olur malum reytingler eskisi gibi iyi değil.
O derece iyi gönderme demek ki çünkü hiçbir şey anlamadım.gönderme