Keith Long
Favori Üye
biliyorum neden böyle olduSeninle alakası yok ve dediğim gibi oranları düşmemiş sadece bu esra erol tarzı şeylerin reytingi artmış o da sıralamayı oynattı ))
biliyorum neden böyle olduSeninle alakası yok ve dediğim gibi oranları düşmemiş sadece bu esra erol tarzı şeylerin reytingi artmış o da sıralamayı oynattı ))
dediğim gibii işte nedeni oo )))biliyorum neden böyle oldu
Umarım bu bölüm karagülü geçermiArka Sokaklar 355.Bölüm Özeti
Rıza Baba, Cengiz’in peşine düşüyor…
Onur babasının öldüğünü kardeşi Baran’a haber vermek için cezaevine gider. Haberi duyan Baran yıkılır ve iki kardeş birbirlerine kenetlenirler. Baran cenazeye katılmak için özel bir izin alarak cezaevinden çıkar.
Hüsnü, Mesut’un ekibe geri dönmesi için elinden geleni yapmaktadır. Mesut ise Cengiz ile görüşmeye başlamış ve onunla çalışmaya karar vermiştir. Arif, Rıza ile Mesut’un durumunu konuşur. Rıza Baba, Mesut’un yol ayrımında olduğunu ve nereyi seçeceğini kendisinin karar vermesi gerektiğine inanmaktadır. Rıza Baba aynı zamanda Cengiz’in peşindedir. Cengiz’in Mitle ilgisi olmadığını ve karanlık işler yaptığını anlar. Ekibi yanına almadan Cengiz ile buluşmaya gider. Cengiz’in tetikçisi Mahmut ise tartışmanın en gergin anında Rıza Baba’ya nişan alır."
İlk ikiye girsek başarıdır.Umarım bu bölüm karagülü geçermi
bu defa iyi tanıtıyor kanal d kanal d yi her açtığımda Arka sokakların fragmanı varİlk ikiye girsek başarıdır.
Olsun karagul güçlü rakip başka gün olsak rahat birinci olurduk ama cuma zor.bu defa iyi tanıtıyor kanal d kanal d yi her açtığımda Arka sokakların fragmanı var
Bu hafta reytingler patlayacak desene.
aklımda kaldı yazı düzeni biraz o yüzden bozulduBu hafta reytingler patlayacak desene.
Düzeltirsin yine, zor degil. Kolay gelsin.aklımda kaldı yazı düzeni biraz bozuldu
üniversitem başlıyor ne yapıcamDüzeltirsin yine, zor degil. Kolay gelsin.
Arka Sokaklar'i da mi birakacaksin o zaman?üniversitem başlıyor
hayır iki senaryoyu aynı gün yaptım pek bişey olmadı daha kötü olduArka Sokaklar'i da mi birakacaksin o zaman?
Acele etmeseydin, bak dizide var, acele ise seytan karisti bak.hayır iki senaryoyu aynı gün yaptım
bence onurun bir akrabası daha çıkar şuça bulaşmış olanBölüm çok iyiydi zaten son birkaç bölüm çok iyi gidiyordu artık haftaya normal şekline döner. Rıza babanın olmeyecegi belliydi zaten çelik yelek olduğunu söylemiştim seyirci çekmek için iyi bir taktik yaptılar.
Annesi mi 😱 ? Haftaya mitin üzerine gitmeseler konu eskisi gibi suçlu kovalamakla geçer.bence onurun bir akrabası daha çıkar şuça bulaşmış olan
bence yada devlet yurdundan arkadaşlarıAnnesi mi 😱 ? Haftaya mitin üzerine gitmeseler konu eskisi gibi suçlu kovalamakla geçer.