Ekip 1 - Nizama Adanmış Ruhlar - Dizi Yorumları

PYz5A6.jpg

En zorlu görevlerde başarılı işler çıkaran Ekip 1, yeni bölümleriyle izleyicilere aksiyon ve heyecan dolu bir dizi keyfi sunuyor.

Hayatını görevi uğruna her türlü fedakarlığı yapmaya adamış bir timin hikayesini konu alan Nizama Adanmış Ruhlar – Ekip 1, 3. sezon bölümleriyle ekrana geliyor. Aksiyon ve heyecanın bir an bile durmadığı Ekip 1’ in bu akşamki 93. bölümünde;

Reis’le büyük bir düelloya girişen Neşet, Akrep Rüstem’in yardımıyla onu kendi mekanında sıkıştır. Zor anlar yaşayan Reis’e yardım etmek için harekete geçen Ekip 1, olay yerine ulaştıklarında Reis’i korkunç bir halde bulur. Bu sırada kaçmaya çalışan Neşet, Yusuf’un büyük sürprizi ile karşılaşır. Maskeliyi deşifre etmeye karar veren İlker, adım adım bir tuzağa çekilirken Yusuf’un canını yakmak için harekete geçen Firuzan ve Rüstem, tehlikeli bir planın devreye koyar.

Sürükleyici hikayesi ve bitmeyen aksiyonu ile Ekip 1 bu akşam saat 21.00’de Samanyolu TV’de.

dün akşam müthiş,harika ötesi bir bölüm izledik ekip 1 ilk bölümden bu yana en beğendiğim bölüm oldu hiç süphesiz...aksiyon bir an bile durmadı,ilker sonunda yılmazı deşifre etti ordan mutlaka bir yolala kurtulacaktır ve ekibe yılmaz ile firuzan hakkında bilgiyi verecektir...reisin kurtarılması sevindirdi beni,neşet yaşıyor denizde ele gözüken oydu tamam yaşıyor olabilir ama gelecek bölüm nasıl kurtarıldığı gösterilmesi lazım,yusufun anneside ölecektir bakalım ayşegül ne yapacak ? bu arada jeneriğe cem uçan eklenmiş ilk sıraya küretv'de bölümde ve sercan dede yani akrepte adı eklenmiş..akrepi çok beğeniyorum inşallah kalıcı olur..bu seneki en iyi reyting oranımıza ulaşmışız 2.97 bu bölüme az bile ama inşallah ilerleyen bölümlerde daha da artacaz.

helva sahnesi de iyiydi bu arada ama neşet ölmedi boşuna yediler
ilkeri kim kurtaracak çok merak ediyorum

Aga yazı çok güzel izlediğim birkaç diziden olan arka sokaklar ve ekip 1 in sağlam dizi olduklarını duymak beni mutlu etti :)

Dünkü bölüm tek kelimeyle süperdi :) reisin kurtarilmasindan, ilkerin tuzağa düşmesi, yusufun ailesinin öldürülmesi çok iyi düşünülmüş. Akif ve ilkerin annesini diziye almaları iyi düşünülmüş bir hareketti. Neşetin ölmemesi daha iyi oldu. Haftaya aksiyonlu ve bol çatışmalı bir bölüm bizi bekliyor.

Aga yazı çok güzel izlediğim birkaç diziden olan arka sokaklar ve ekip 1 in sağlam dizi olduklarını duymak beni mutlu etti :)

Dünkü bölüm tek kelimeyle süperdi :) reisin kurtarilmasindan, ilkerin tuzağa düşmesi, yusufun ailesinin öldürülmesi çok iyi düşünülmüş. Akif ve ilkerin annesini diziye almaları iyi düşünülmüş bir hareketti. Neşetin ölmemesi daha iyi oldu. Haftaya aksiyonlu ve bol çatışmalı bir bölüm bizi bekliyor.​
Ağa bölümler artik boyle olmali dediğim gibi dun izlediğim en iyi ekip1 bölümüydü
Birde oradaki yazar rtng artisinin ilker ve akifinin annesine baglamis ama bence onla alakası yok sen nediyorsin

Dünkü bölüm tek kelimeyle süperdi :) reisin kurtarilmasindan, ilkerin tuzağa düşmesi, yusufun ailesinin öldürülmesi çok iyi düşünülmüş. Akif ve ilkerin annesini diziye almaları iyi düşünülmüş bir hareketti. Neşetin ölmemesi daha iyi oldu. Haftaya aksiyonlu ve bol çatışmalı bir bölüm bizi bekliyor.​
Ağa bölümler artik boyle olmali dediğim gibi dun izlediğim en iyi ekip1 bölümüydü
Birde oradaki yazar rtng artisinin ilker ve akifinin annesine baglamis ama bence onla alakası yok sen nediyorsin
Bencede alakası yok aga zaten kadın birkaç dakika göründü. Senaryo iyi olmaya başladı bence ondandir. Ayrıca aga geçen bölümün ikinci fragmanına az önce baktım bölüm de olmayan sahne var. Yılmazın ilkeri tuzağa düşürdüğü yerde bombayı paylatmadi demek oluyor bomba patlayacak ama bence bir şey olmaz :) sence ilker kurtulur mu aga?

Bencede alakası yok aga zaten kadın birkaç dakika göründü. Senaryo iyi olmaya başladı bence ondandir. Ayrıca aga geçen bölümün ikinci fragmanına az önce baktım bölüm de olmayan sahne var. Yılmazın ilkeri tuzağa düşürdüğü yerde bombayı paylatmadi demek oluyor bomba patlayacak ama bence bir şey olmaz :) sence ilker kurtulur mu aga?
göstermedikleri benimde dikkatimi çekti aga,ilker kurtulur ama kim kurtarır işte orası merak konusu akif desen nerden bulacakta kurtaracak onu

reiste dün harikaydı unutmamak lazım

"Mecnun'a Leyla'nın Hükmü, Mevla'sını Bulana Kadardır."

10945634_1601410946738589_935336702010010330_n.jpg

göstermedikleri benimde dikkatimi çekti aga,ilker kurtulur ama kim kurtarır işte orası merak konusu akif desen nerden bulacakta kurtaracak onu
Akif konusu da çok uzadı artık ekip yaşadığını bilmeli. Yılmazın da artık kimliği ortaya çıkmalı bu sayede güçlü bir düşmana karşı savaşacaklar sinsi oldu mu sıkıcı oluyor. Ayrıca aga farkına vardın mı bilmiyorum ama ilker yılmaza seni kim aramıza soktu dedi iş yılmazdan daha büyük çıkacak gibi duruyor.

Akif konusu da çok uzadı artık ekip yaşadığını bilmeli. Yılmazın da artık kimliği ortaya çıkmalı bu sayede güçlü bir düşmana karşı savaşacaklar sinsi oldu mu sıkıcı oluyor. Ayrıca aga farkına vardın mı bilmiyorum ama ilker yılmaza seni kim aramıza soktu dedi iş yılmazdan daha büyük çıkacak gibi duruyor.
akif konusu bence 100lere kadar dayanır,ama artık yılmaz ve firuzan deşifre oldu diyebiliriz,aga aile birimi gitti kim olabilir ki acaba yılmazın üst birimi

akif konusu bence 100lere kadar dayanır,ama artık yılmaz ve firuzan deşifre oldu diyebiliriz,aga aile birimi gitti kim olabilir ki acaba yılmazın üst birimi
İnşallah akif konusu o kadar uzamaz ama öyle görünüyor sonuç. O güç hakkında hiçbir fikrim yok ama yılmaz bu seferde deşifre olmasa hiç tadı kalmaz.

Ekip 1 94.bölüm fragmanı

Bölüm fragmanı süper olmuş sonunda akif ile ilker yanyana geldi. Ama yılmaz aradan kurtulup bombayı patlattı :( @kvp-medya

Akif yılmazın çıkmasına nasıl izin veriyor onu anlamadım sık kafasına olsun bitsin, neyse belki başka bir şey var bölümde anlaşılır. İkinci fragmanda bekliyorum.
aga belki yılmaz bayılmış numarası yapıp kaçabilir onu bölümde görürüz,bende 2.fragman çıkar diye düşünüyorum