Ekip 1 - Nizama Adanmış Ruhlar - Dizi Yorumları

akif ilkeri kurtarıp kaçsa da artık ayşegülle ilker iyice şüphelenmeye başlıyor ama akifin ortaya çıkması 100leri bulur bence
Aga inşallah o kadar sürmez zaten uzun zamandır yok herhalde akif yerine oynayacak adam tam olarak belli değil onu bekliyorlar yoksa onlarda uzatmak istemezler.

Aga inşallah o kadar sürmez zaten uzun zamandır yok herhalde akif yerine oynayacak adam tam olarak belli değil onu bekliyorlar yoksa onlarda uzatmak istemezler.
aga bence belli olmuştur akif ama oyalıyorlar tamda reytingler artışa geçmişken onu hızlı bir şekilde sahaya sürerlerse harika olur

aga bence belli olmuştur akif ama oyalıyorlar tamda reytingler artışa geçmişken onu hızlı bir şekilde sahaya sürerlerse harika olur
Umarım dediğin gibidir çünkü çok uzadı akif konusu, ayrıca akif gelse yusuf ile arası nasıl olacak ben en çok onu merak ediyorum malum ikiside lider özellikli oyuncular.

Umarım dediğin gibidir çünkü çok uzadı akif konusu, ayrıca akif gelse yusuf ile arası nasıl olacak ben en çok onu merak ediyorum malum ikiside lider özellikli oyuncular.
aga dediğin şey benimde çok kafamı kurcalıyor,yani en kötü ihtimal akif hiç gözükmez maskeli haliyle devam eder birde maskesi yine değişmiş vandetta maskesiyle kalsaydı keşke

aga dediğin şey benimde çok kafamı kurcalıyor,yani en kötü ihtimal akif hiç gözükmez maskeli haliyle devam eder birde maskesi yine değişmiş vandetta maskesiyle kalsaydı keşke
Ben o maskeyi ilk gördüğümde yüzü açıldı sandım hatta bıyık bile vardı neyseki bir daha baktım maskeymiş :)

İkinci fragman :)

Aga aklıma geçen paylaşılan tüyo geldi yusufun kızı kaçırılıp tuzağa düşecek ve yusuf ölüp yüzü akife verilecek şu an ki fragman onu gösteriyor :) @kvp-medya

özet çıkmadı hala bu arada bir çok kişi akrepe ısınamamış ama ben nedense çok beğeniyorum

Nizama Adanmış Ruhlar - 94. Bölüm Özeti

Hayatını görevi uğruna her türlü fedakarlığı yapmaya adamış bir timin hikayesini konu alan Nizama Adanmış Ruhlar – Ekip 1’in, aksiyon ve heyecanın bir an bile durmadığı Salı günkü 94. bölümünde;

Babası Akrep Rüstem tarafından öldürülen Yusuf, çılgına döner. Hayatı tehlikede olan annesini kurtarmak için eve gelen Yusuf, yetişemez ve Akrep Rüstem’in yaptıklarına karşılık büyük bir intikam almak için harekete geçer. Ancak Rüstem bu sırada Ayşegül’ü etkisiz hale getirip kaçırmayı başarır. Diğer bir yanda İlknur çocuk mafyasının eline düşerken İlker, Yılmaz’ın hazırladığı bombalı tuzağın ortasında kalır.

Sürükleyici hikayesi ve bitmeyen aksiyonu ile Ekip 1, yarın akşam saat 21.00’de Samanyolu TV’de.

özette fragmandan farklı bir şey yok ama harika bir bölüm olacağı kesin

BÖLÜM YORUMUM

harika ötesi müthiş bölümler izliyoruz gerçekten hepsinin emeğine sağlık,şuan ekip 1'den aldığım keyfi sungurlardan alamıyorum...akifin yüzü meselesi dediğim gibi 100 lere kadar uzanacak gibi bakalım annelerini ne zaman öğrenecekler..acaba ilker ve akifin annesinin erenlerle alakası varmı akifi yaralı halde bulmuştu 2 bölüm öncü nasıl buldu ? erenlerle bağlantısı var gibi aynı şekilde suzanında...yusufun intikamı acı olacak,ayşegül telefon sayesinde kurtulacaktır bakalım ilknur nasıl kurtulacak..cevaplanacak bir çok soru var önümüzdeki bölümler nefes kesmeye devam edecek..bakalım ilker anlatacak mı ekibe ? ilkere inanacaklar mı ? haftaya yine harika bir bölüm bizi bekliyor olacak...reytinglerde sonunda 3 reytingi gördük devamı gelir umarım her hafta daha da artarız...

@papuleoo sen nediyorsun bölüm hakkında ?

Ekip 1 95.bölüm özeti
İlker, Yılmaz’ın hain olduğunu ve ağabeyi Akif’in yaşadığını Ekip 1’e anlatmaya çalışır. Ancak ekip anlatılanlara inanmak için bazı kanıtlar ister ve İlker, Akif’in yaşadığını ispat etmek için ağabeyinin mezarını kazmaya başlar. Yılmaz, foyasının meydana çıkacağından büyük endişe duyar ve İlker’i durdurmak için onun peşine düşer. Diğer bir yanda İlknur, çocukların kaçırılıp pazarlandığı bir suç örgütünün elindedir. Ayşegül’den gelen sinyalle Ekip 1 harekete geçse de İlknur, büyük tehlikeden kurutulamaz.

Aynen aga fragman süper olmuş bakalım neler olacak benim şahsi fikrim fragman son sahneye ait, ikinci bir fragman da bekliyorum.
aga özete göre son sahne olmayacak,özette fragmandan farklı pek bir şey yok her zamanki gibi,bölümü merakla bekliyoruz

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,262
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs