28 Ocak 2015 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nerede eski Güzel Köylü...

7GUZEL KOYLUSTAR TV20:59:5823:23:414.2911.00
Dün Alın Yazım Müge Anlıyı geçmişti. Bence Stara transfer olursa bunu noktalarsın. :):)

18ALIN YAZIMKANAL D09:56:1011:00:273.2518.07
19KIM MILYONER OLMAK ISTERATV22:38:5023:42:343.077.94
20KOCA KAFALAR BABA HABER BULTENIKANAL D18:46:2918:52:552.988.39
21MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV09:59:0013:03:292.9815.93
Sen galiba kardesin ne demek istedigini anlamadin. Alin Yazim in ilk baslardaki ratingini koymus ve demek istemis o nasil zamanla yukseldiyse Patron da yukselebilir.

Guzel Koylu oranlarini yukselterek 7,5 rating ile zirvede yer almis, sevindim.

Diriliş'çiler "haftaya" kelimesini kullanmaktan bıkmayacaklar anlaşılan. :A

Güzel Köylü'ye biat ediyorum helal olsun diziye o kadar rakip geliyor 7 yi geçmiş zirvede harbiden helal olsun
çoktan düşmesi lazımdı aslında :D

poyraz karayel çok vasat bi dizi olmuş hiç beğenmedim
diriliş ertuğrul hafif düşmüş ama maç etkilemiş olabilir ama itiraf etmek lazım ki bundan ötesi de dizi için yok pek

Yahu bolumun saati yanlışti bi sürü reklam vermis atv görmüyormusun yoksa yine abde 5 alirdi :)
geçen haftada 3 reyting alındı cnm hemde geçen hafta daha önemli bölümdü 🙂🙂
şuda var diriliş ertuğrul ve poyraz karayel ab gurubunda dengeleri değiştirdi cnm ilk 2 yi yüksek reytinglerle alıyorlar hep söylediğim gibi kpa çarşambanın boş gün olmasından yararlanıyordu ama diriliş ve poyraz karayel gelince tüm dengeler değişti 🙂🙂🙂

geçen haftada 3 reyting alındı cnm hemde geçen hafta daha önemli bölümdü 🙂🙂
şuda var diriliş ertuğrul ve poyraz karayel ab gurubunda dengeleri değiştirdi cnm ilk 2 yi yüksek reytinglerle alıyorlar hep söylediğim gibi kpa çarşambanın boş gün olmasından yararlanıyordu ama diriliş ve poyraz karayel gelince tüm dengeler değişti 🙂🙂🙂
Abosta 3 almamistik totaldede 3..81 gibi bişeydi kız :)

Poyraz Karayel haftaya zirvede yer alarak herkese cevabını verecek. :)