aga bekliyorum merak ettim şimdi 😀aga müsait bi zamanda abinin o mesajlarını buraya koyacam buraya ilk geldiğinde ve diğer forum açılırsa orda da mesajlarını bulup koyacam![]()
aga bekliyorum merak ettim şimdi 😀aga müsait bi zamanda abinin o mesajlarını buraya koyacam buraya ilk geldiğinde ve diğer forum açılırsa orda da mesajlarını bulup koyacam![]()
aynen abi ne günlerdiSenle sirt sirta verip destere emre yakup gibileriyle tek basimiza mucadele ederdik))))
Simdi onlari biraktik birbirimizi yiyoruzaynen abi ne günlerdi![]()
Geri ZekaliymisŞuan Star Tv'de Vay Arkadaş isimli yarışma var Oktay Kaynarca sunuyor
karakter dizi oyunu vardı
karakter isimleri veriyolar hangi diziden olduğunu soruyolar Süleyman Çakır'ı sordular kız bilemedi şaka gibi oktay kaynarca şok oldu![]()
aynen abi bizi bu duruma getirenler utansınSimdi onlari biraktik birbirimizi yiyoruz)))
harbiden bu kadar gerizekalısını görmedim ulan çakırı bilmeyen Türk vatandaşı nasıl olur kız küçükte değil 20 nin üstünde yaşı oktay kaynarca şok olduGeri Zekaliymis
Benim 3 yasinda bir kuzenim var o bile bilir Cakiri Polati bu 20 yasinda bilmiyor hicmi haber gazete magazin okumamis görmemişaynen abi bizi bu duruma getirenler utansın
harbiden bu kadar gerizekalısını görmedim ulan çakırı bilmeyen Türk vatandaşı nasıl olur kız küçükte değil 20 nin üstünde yaşı oktay kaynarca şok oldu![]()
harbiden abi@-KADİR- o zamanlar @Maskeli Fedai tifilin biriydi icimize almazdik😉))) sramiza katilmak icin var gucuyle caba sarf ederdi😉))) kendi kendine takilirdi😉)) @takas azarlardi hemen kusup forumdsn gidiyorumm ayagi yspardi)) cocuk gibi kuserdi .ey gigi gunler bee
)))
yapıştırm tabiii aaaSen nerden ciktin yine))) diyecem lafi yapistiracak bana😉))))
7999 mesaj pozitif))) tebrikler
ya aga biliyodur böyle bişeyin olmaması imkansız zaten süresi dolmuştu adanalı falan dedi bilerek vadiyi sevmiyodur söylemez böyle çakallar çokBenim 3 yasinda bir kuzenim var o bile bilir Cakiri Polati bu 20 yasinda bilmiyor hicmi haber gazete magazin okumamis görmemiş
yapıştırm tabiii aaa[/QUOTEablalarin ablasi gelmis hosgelmis
)))))
aynen abi bizi bu duruma getirenler utansın
harbiden bu kadar gerizekalısını görmedim ulan çakırı bilmeyen Türk vatandaşı nasıl olur kız küçükte değil 20 nin üstünde yaşı oktay kaynarca şok oldu![]()
leyla akif cahit bir programa katılmıştı ve eski vadiden olan kişiler tanımamışlardıGeri Zekaliymis