Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Şuan Star Tv'de Vay Arkadaş isimli yarışma var Oktay Kaynarca sunuyor

karakter dizi oyunu vardı

karakter isimleri veriyolar hangi diziden olduğunu soruyolar Süleyman Çakır'ı sordular kız bilemedi şaka gibi oktay kaynarca şok oldu :F

@-KADİR- o zamanlar @Maskeli Fedai tifilin biriydi icimize almazdik😉))) sramiza katilmak icin var gucuyle caba sarf ederdi😉))) kendi kendine takilirdi😉)) @takas azarlardi hemen kusup forumdsn gidiyorumm ayagi yspardi:))) cocuk gibi kuserdi .ey gigi gunler bee:))))

aynen abi bizi bu duruma getirenler utansın

harbiden bu kadar gerizekalısını görmedim ulan çakırı bilmeyen Türk vatandaşı nasıl olur kız küçükte değil 20 nin üstünde yaşı oktay kaynarca şok oldu :kiki:
Benim 3 yasinda bir kuzenim var o bile bilir Cakiri Polati bu 20 yasinda bilmiyor hicmi haber gazete magazin okumamis görmemiş

@-KADİR- o zamanlar @Maskeli Fedai tifilin biriydi icimize almazdik😉))) sramiza katilmak icin var gucuyle caba sarf ederdi😉))) kendi kendine takilirdi😉)) @takas azarlardi hemen kusup forumdsn gidiyorumm ayagi yspardi:))) cocuk gibi kuserdi .ey gigi gunler bee:))))
harbiden abi :kiki: hatta bu daha çok yeniyken yani toplasan forumda 50 mesajı yok vadicilerden biri sanırım @34rcp44 agamdı vadicilerle ilgili bi video yapmıştı maskeli fedai nin ismini yazmamış ama hiçkimse tanımıyor bunu diyorum ya 50 mesajı bile yok :D bu da küstü ismim yok diye bana sohbetten forumu bırakıyorum hakkını helal et falan yazdı o zaman bi beni tanıyor
malum foruma gelen vadicilerle hemen konuşup samimi olurum :D o zaman ki nicki "kvp" ydi
buna yalvar yakar unutmuştur falan filan 2 saat dil döktüm vazgeçti :D

yani çocuk gibi küsmesi o zamandan beri devam ediyor ama şimdi eskisi gibi değil artık ağır abi oldu gülücüksüz cümleler falan :kiki:

Benim 3 yasinda bir kuzenim var o bile bilir Cakiri Polati bu 20 yasinda bilmiyor hicmi haber gazete magazin okumamis görmemiş
ya aga biliyodur böyle bişeyin olmaması imkansız zaten süresi dolmuştu adanalı falan dedi bilerek vadiyi sevmiyodur söylemez böyle çakallar çok :D

vadiye en gıcık olan nefret eden tipler bile vadiyi çok izlemiş ve her karakteri bilirler buna adın gibi emin ol :D

aynen abi bizi bu duruma getirenler utansın

harbiden bu kadar gerizekalısını görmedim ulan çakırı bilmeyen Türk vatandaşı nasıl olur kız küçükte değil 20 nin üstünde yaşı oktay kaynarca şok oldu :kiki:
leyla akif cahit bir programa katılmıştı ve eski vadiden olan kişiler tanımamışlardı
leyla palayı bilememişti cahit mehmet karahanlıyı bilememişti yanı ve bir kaç isim daha vardı hatta bunlar nasıl vadi oyuncuları vadiden haberleri yok demiştik eğer vadi oyuncuları bile yanı karekterleri bilmiyorsa normal bir kişinin vadi izlemiyorsa bilmemesi normaldir sonucta gördükki leyla akif cahit vadi karekterlerinden haberleri bile yoktu :F:F:F