Racon - Tanıtım Fragmanı | ATV

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
thumbnail_1420808791.jpg

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Sarp Akkaya, Barış Arduç, Sezin Akbaşoğulları ve Tomris İncer'in yer aldığı atv'nin yeni dizisi Racon'un tanıtımı yayınlandı!

Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in oturduğu TMC Film - Erol Avcı imzalı merakla beklenen Racon'un senaryosunu Kerem Deren ve Pınar Bulut'un kaleme alıyor.

Racon, yakında atv'de!

Son düzenleme:
😕Ne umdum ne buldum:(
Bu arada Hande olmamış malesef Güneşi Beklerkendeki oyunculuğu yok 0

tam beklediğim gibi oyuncular açıklannca seçginle sarp bey düşman olucaklar demiştim öylede olmuş :F:F:F

Teaser bence fena değil, ama daha detaylı bir yorum yapmak için yeni fragmanların çıkmasını beklemek daha doğru olur. Aşk Yeniden ile aynı günde olursam izleyemem gibi ama. :)

Son düzenleme:
Fragman tipik osman sınav varı çok basit olmuş. Direk Karakterleri tanitmislar. Malum erkek islerin fragmanları karakterler kendini tanıtır . burada karakter kendini değil diğer karakterleri anlatmış.

fıragman çok güzel olmuş sadece ses duyulmuyor
atv bu akşam yayınlayacak kaliteli fıragman atv salı yayınlayacak diyor
atv avrupa pazartesi akşamı yayınlıyor ne yapamaya çılışyorlar atv yöneticileri heycandan kafayı yemişler ben atvnin fıragmanı ertelnemesinin nedeni salı günü denk getirmesi dizimiz salı günü yayınlacak olmasıdır
atv yayın akışı böyle olur
pazartesi karadayı
salı racon ailem için
çarşamba sevdam alabora kara para aşk
perşembe bedel
cuma kara ekmek
cumartesi kertenkele
pazar boş
eve dönüş nisanda olacak ertelindi
ali atayın dizi yakında başlar martta

Son düzenleme:
Ben her türlü izleyeceğim diziyi zaten ve fragmanda giriş için yeterli duruyor. Daha iyileri gelecektir zaten.:)

Son düzenleme:
fıragman çok güzel olmuş sadece ses duyulmuyor
atv bu akşam yayınlayacak kaliteli fıragman atv salı yayınlayacak diyor
atv avrupa pazartesi akşamı yayınlıyor ne yapamaya çılışyorlar atv yöneticileri heycandan kafayı yemişler ben atvnin fıragmanı ertelnemesinin nedeni salı günü denk getirmesi dizimiz salı günü yayınlacak olmasıdır
atv yayın akışı böyle olur
pazartesi karadayı
salı racon ailem için
çarşamba sevdam alabora kara para aşk
perşembe bedel
cuma kara ekmek
cumartesi kertenkele
pazar boş
eve dönüş nisanda olacak ertelindi
ali atayın dizi yakında başlar martta
ATV izlemiyor musun pazar sevdiğim uç şarkı var)))

Ben beğendim valla, fena bir başlangıç olmamış, daha etkili fragmanlar gelecektir, umutluyum bu diziden ben. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy