Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben beğendim tanıtımı. atv aslında yeni yıl itibariyle fena seçimler yapmadı. Bu dizinin tutma ihtimali yüksek. Çok yüksek reytingler almaz ama en azından 5-6 civarı oranlar ile yayın hayatına devam edecektir.
Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Hande Doğandemir, Barış Arduç, Sarp Akkaya ve Seçkin Özdemir’in paylaştığı Racon’un önceki akşam tanıtımı yayınlandı. Diziyi ilk ben duyurmuştum. Daha sonra Hande Doğandemir’le konuştuğumuzda senaryoyu çok beğendiğini ve bu iş için bekleyeceğini söylemişti. Sonunda ilk tanıtım çıktı. Mehmet Aslantuğ ve Hande Doğandemir çok iyi bir baba-kız olmuşlar. Renk olarak birbirilerine yakınlar. Sarp Akkaya’yı izlemeyi çok seviyorum. Muhteşem Yüzyıl’dan beri görünmüyordu. Racon’da da çatışmanın diğer ayağı olmasına sevindim. Barış Arduç son yıllarda yükselen oyunculardan. Dizide Hande Doğandemir’le iyi bir partner olacaklardır. Seçkin Özdemir bu hikâyede hep ortalığı karıştıracak. Kısa tanıtımdan ben büyük bir heyecan aldım. İnşallah Kerem Deren’in kaleme aldığı senaryo, Mehmet Ada Öztekin’in rejisiyle iyi bir diziye dönüşür. Bu sezon hepimizin iyi bir dizi izlemeye ihtiyacı var. Racon’un çekimleri 2 Şubat’ta başlıyor. Ay sonunda da atv’de ekrana gelecek. Umarım daha fazla geç kalmazlar. Çünkü meteoroloji deyip geçmeyin. Havalar düzeldiğinde kara hikâyeler izlenmez. Güneş karayı eritir. Racon’da kara bir hikâye olduğuna göre kışın yayında olmalı!
alıntı oya doğan
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.