CW The Flash 1. Sezon Yorumları

@Çiğdem- ve @mrt-06
Bana bölüm sonunu anlatin yani 1. Bölümün :
o iyi adam flash 2024 te kayboldu haberini gördü 😱 ee iyi adammi kötü mu ? 2024 u nerden biliyor bu dizi 2024 e kadar surcekmi ?
11.bölüm yyınlnmadıkı cnm çarşamba günü yayınlanıcak :F:F:F
cnm o adamla ilgili çok gizli ayrıntılar var 2.bölümde o konu hakkında bilgi ediniceksin ama ben sana çok ayrıntı vermeden açıklama yapayım braz 😉😉😉
onun iyi adam olup olmadığı belli değil şuan cnm :F:F:F
o girdiği odada gelecekle ilgili haberler bilgiler alabiliyor yanı gelecekten kişilerle bağlantı kurabiliyor 2.bölüdme daha iyi anlarsın o konuyu cnm 🙂🙂🙂

11.bölüm çekilmediki çarşamba günü yayınlanıcak :F:F:F
cnm o adamla ilgili çok gizli ayrıntılar var 2.bölümde o konu hakkında bilgi ediniceksin ama ben sana çok ayrıntı vermeden açıklama yapayım braz 😉😉😉
onun iyi adam olup olmadığı belli değil şuan cnm :F:F:F
o girdiği odada gelecekle ilgili haberler bilgiler alabiliyor yanı gelecekten kişilerle bağlantı kurabiliyor 2.bölüdme daha iyi anlarsın o konuyu cnm 🙂🙂🙂
Anladim :)
Çok saol yalnız bu dizi supernaturalden daha çok sariyor kız :love1: :love1:
Ah ah hep bayilirdim boyle super kahramanli filmlere zaten :love1:

Çok saol yalnız bu dizi supernaturalden daha çok sariyor kız :love1: :love1:
Ah ah hep bayilirdim boyle super kahramanli filmlere zaten :love1:
cnm arrow oyüzden sevildi zaten çünkü batman tarzı bir diziydi
bu the flashta arrowun yan dizisi ve bu dizide sizin dediğiniz gibi örümcek adam tarzı bir dizi
oyüzden bu diziler daha çok ilgi görüyor özellikle the flash fantastik tarzı süperkahraman filmleri tadında bir dizi zaten cw in şuan en yüksek alan dizisi hatta 2 reytingi görebilirler bu sezon bitmeden çok aşırı bir türk izleyici kitlesi var bu dizinin yabancı sitelerde herkes bu diziyi türk dizileri kadr konusup tartışıyorlar :F:F:F

cnm arrow oyüzden sevildi zaten çünkü batman tarzı bir diziydi
bu the flashta arrowun yan dizisi ve bu dizide sizin dediğiniz gibi örümcek adam tarzı bir dizi
oyüzden bu diziler daha çok ilgi görüyor özellikle the flash fantastik tarzı süperkahraman filmleri tadında bir dizi zaten cw in şuan en yüksek alan dizisi hatta 2 reytingi görebilirler bu sezon bitmeden çok aşırı bir türk izleyici kitlesi var bu dizinin yabancı sitelerde herkes bu diziyi türk dizileri kadr konusup tartışıyorlar :F:F:F

Super dizi ama kız eğer kanali cw yerine fox falan olaydi empireden daha yüksek alirdi :love1:

İnşallah görür 2 reytingleri :)
Bölümü izliyorum birazdan yorumlarim :)

2. Bölüm yorumum :
Ayyy super ayol izlerken kendimden geciyim :bhr: :love1:

Flasha bişi olcak diye korktum bir an ama olmadi

Ayyy bu adam iyimi kötü mu kafayi yicem :F
@Çiğdem- @mrt-06

2. Bölüm yorumum :
Ayyy super ayol izlerken kendimden geciyim :bhr: :love1:

Flasha bişi olcak diye korktum bir an ama olmadi

Ayyy bu adam iyimi kötü mu kafayi yicem :F
@Çiğdem- @mrt-06
beğenmene sevinim cnm o adamın ne olduğunu henüz çözemedik ama iyi adam dememek alzım bence :F:F:F ilerki bölümlerde daha çok bilgi öğreniceksin cnm ama net olarak bu adamın ne haltlar karıştırdığını henüz bizde kesin bilmiyoruz:F:F

beğenmene sevinim cnm o adamın ne olduğunu henüz çözemedik ama iyi adam dememek alzım bence :F:F:F ilerki bölümlerde daha çok bilgi öğreniceksin cnm ama net olarak bu adamın ne haltlar karıştırdığını henüz bizde kesin bilmiyoruz:F:F
kafayi yicem anlasilan :(
Ayy 3. Bölümr başladım ama bu saatte kafam almadığı icin biraktim yarin izlicem :)
Bu arada o siyah kız ne oyle cok gıcık oldum flashi sevmiyi gidiyor baska erkeğe hayir flashta parlak ayol degilmi ilk bölüm gördük baklavasini böreğini :)

kafayi yicem anlasilan :(
Ayy 3. Bölümr başladım ama bu saatte kafam almadığı icin biraktim yarin izlicem :)
Bu arada o siyah kız ne oyle cok gıcık oldum flashi sevmiyi gidiyor baska erkeğe hayir flashta parlak ayol degilmi ilk bölüm gördük baklavasini böreğini :)
bencede yarın sakin kafayla izlersin ama merak etme cnm bu dizinin hibir bölümünden sıkılmazsın henüz sıkıcı bir bölümünü izlemedim hiç 🙂🙂🙂
hadi ben yatıyorum cnm siz izledikçe yorumlayın ben bakarım 😉😉😉

bencede yarın sakin kafayla izlersin ama merak etme cnm bu dizinin hibir bölümünden sıkılmazsın henüz sıkıcı bir bölümünü izlemedim hiç 🙂🙂🙂
hadi ben yatıyorum cnm siz izledikçe yorumlayın ben bakarım 😉😉😉

İnşallah kız bende sıkıcı olmayacagini düşünüyorum :)
Tamam brn izledikce yorumlarim :)
Bende yatiyorum hadi iyi geceler 😉

The Flash 1x4

Ben bu diziyi çok sevdim valla bugün izlerim yine Çarşamba'ya yetişirim. İzlerken bana bile hareket geliyor çok hızlı geçiyor dizi. :F

@Çiğdem- bir kız geldi Arrow'un ekibindenmiş bu Arrow dizi olan mı yani birleştirmişler mi? (b)

Son kısmı yine merak uyandırdı. 5. bölümü hemen izlemem lazım. :)

The Flash 1x4

Ben bu diziyi çok sevdim valla bugün izlerim yine Çarşamba'ya yetişirim. İzlerken bana bile hareket geliyor çok hızlı geçiyor dizi. :F

@Çiğdem- bir kız geldi Arrow'un ekibindenmiş bu Arrow dizi olan mı yani birleştirmişler mi? (b)

cnm 1.bölümde barry arrowwla konusmustu bir çatı katında hanı kapşonlu oklu bir adam vardı barrye yıldırım seni seçti demişti arrow o adam feliticiyde onun yardımcısı
the flash arrowun yan dizisi oyüzden bu 2 dizi ara sıra ortak bölümler çekiyor
the flash ın 8.bölümünde arrow the flasha konuk olucak ve çok güzel bir ortak bölüm çekicekler tahmin edersinki harika bir bölüm seni bekliyor olucak 🙂🙂🙂

cnm 1.bölümde barry arrowwla konusmustu bir çatı katında hanı kapşonlu oklu bir adam vardı barrye yıldırım seni seçti demişti arrow o adam feliticiyde onun yardımcısı
the flash arrowun yan dizisi oyüzden bu 2 dizi ara sıra ortak bölümler çekiyor
the flash ın 8.bölümünde arrow the flasha konuk olucak ve çok güzel bir ortak bölüm çekicekler tahmin edersinki harika bir bölüm seni bekliyor olucak 🙂🙂🙂
Aaa o adam arrowmu 😱 😱

Aaa o adam arrowmu 😱 😱
The Flash 1x4

ben sizi arrowu biliyorsunuzdur diye yanı onun olduğunu anlamışsınızdır diye söylememiştim ilk bölümde olduğunu ama anlamamışsınız sanırım :F:F:F
evet flahın 1.bölümde çatı katında konuştuğu kişi arrowdu şu adam
The_Arrow_season_3_promotional_image.png

tumblr_n7hehrGeIA1sat8rxo1_1280.jpg

Son düzenleme:
ben sizi arrowu biliyorsunuzdur diye yanı onun olduğunu anlamışsınızdır diye söylememiştim ilk bölümde olduğunu ama anlamamışsınız sanırım :F:F:F
evet flahın 1.bölümde çatı katında konuştuğu kişi arrowdu şu adam
The_Arrow_season_3_promotional_image.png

tumblr_n7hehrGeIA1sat8rxo1_1280.jpg
Flashla arrow nerden tanışıyor 😱

Flashla arrow nerden tanışıyor 😱
@mrt-06 @cookies
barry arrow dizisinin bir oyuncusuydu arrow dizisinde oynamıştı yanı oliverin altında çalısıyordu ekibine yardım ediyordu
sonra arrow yapımcıları arrowa bir yan dizi çekmek istediler arrowda oynya barry e alıp the flash dizisine başrol yaptılar the flah arrow dizisinin yan dizisidir yanı arrowun bağlantılı bir dizisi
arrowla flash ara sıra ortak bölümlerde çekiyorlar the flash 8.bölümüne arrow konuk olucak
harika bir bölüm çekmişlerdi 🙂🙂🙂

@mrt-06 @cookies
barry arrow dizisinin bir oyuncusuydu arrow dizisinde oynamıştı yanı oliverin altında çalısıyordu ekibine yardım ediyordu
sonra arrow yapımcıları arrowa bir yan dizi çekmek istediler arrowda oynya barry e alıp the flash dizisine başrol yaptılar the flah arrow dizisinin yan dizisidir yanı arrowun bağlantılı bir dizisi
arrowla flash ara sıra ortak bölümlerde çekiyorlar the flash 8.bölümüne arrow konuk olucak
harika bir bölüm çekmişlerdi 🙂🙂🙂
Aaa çocuk basrol oldu yani eyimis :)

Aaa çocuk basrol oldu yani eyimis :)
arrowda yan karakterdi cnm ama the flah dizisine bu çocuğu uygun gördüler
yanı the flas rrow dizisinden olusmus bir dizidir ama arrowu izlemeyenlerde flash izleyebilir çünkü konusu farklı ama dediğim gibi ara sıra arrowla ortak bölümleri olucak çünkü 2 dizi birbiriyle bağlantılı olarak ilerliyor 🙂🙂🙂

arrowda yan karakterdi cnm ama the flah dizisine bu çocuğu uygun gördüler
yanı the flas rrow dizisinden olusmus bir dizidir ama arrowu izlemeyenlerde flash izleyebilir çünkü konusu farklı ama dediğim gibi ara sıra arrowla ortak bölümleri olucak çünkü 2 dizi birbiriyle bağlantılı olarak ilerliyor 🙂🙂🙂
Ee ordada bu cocugun annesinden falan bahsediyorlarmiydi ?
Bu dedektif ve kızı varmiydi ? :)

Ee ordada bu cocugun annesinden falan bahsediyorlarmiydi ?
Bu dedektif ve kızı varmiydi ? :)
the flash dizisinden sadece barry vardı diğerleri yoktu bu çocuk cinayetleri araştırıyorya
arrow dizisinede öyle bir görev için kaıtlmıştı arrowa yardımcı oluyordu suçluları bulması konusunda evet annesini falan bahsetti ama özel gücleri yoktu arrowda oynarken
flash dizisinde gücleri oluştu

the flash dizisinden sadece barry vardı diğerleri yoktu bu çocuk cinayetleri araştırıyorya
arrow dizisinede öyle bir görev için kaıtlmıştı arrowa yardımcı oluyordu suçluları bulması konusunda evet annesini falan bahsetti ama özel gücleri yoktu arrowda oynarken
flash dizisinde gücleri oluştu