Arif kim Ümit Erdem ))) Bana kalırsa Daha iyileri bulunabilirdi misal yanına Bülent Ersoy sol tarafınada MALi ))Nükhet Duru ve Arif Erdem hiç iyi olmamış
Arif kim Ümit Erdem ))) Bana kalırsa Daha iyileri bulunabilirdi misal yanına Bülent Ersoy sol tarafınada MALi ))Nükhet Duru ve Arif Erdem hiç iyi olmamış
Arif Erdem değil, Ümit Erdim.Nükhet Duru ve Arif Erdem hiç iyi olmamış
Ama Star Tv Cumartesi boşluğunu doldurmaya çalışıyor.Ağzın bal yesin yaAynı bende öyle düşünüyordum.Saat 16.00 gibi başlar ve ondan sonra haber
Demek unutmuşsun bu iyiye işaret dizi içinDiziye dun zaping bile yapmadım demek beynim diziyi o kadar silmiş ki hic merak etmedim hatta fragmanini bile izlemedim. Demek bu yil sacmalama hakkım dolmuş)))
Ne gibi bir ahlak yada kötü etki oluyormuş bu dizi ?Kiraz Mevsimi dizisi İnsanların fazla tesirinde kaldığı bir dizi ve gençlere kötü yönde etkisi olduğunu düşündüğüm bir dizi (hafta sonu denk geldim) ki dizide işlenen konular Türk halkının yabancı olduğu konular...
Yani tam bir ahlak çöküntüsü denilebilir... pek düşmese de düşüşe geçmiş olması sevindirici 🙂
Sungurlar totalde iyi oranlar almaya devam ediyor..
Benzemez Kimse Sana ise beklenen oranların altında bir başlangıç yapmış..
Ne bileyim ben adamın adı tam aklıma gelmediArif kim Ümit Erdem ))) Bana kalırsa Daha iyileri bulunabilirdi misal yanına Bülent Ersoy sol tarafınada MALi ))
Program olay olurdu sosyal medyayı ele geçirir diğer taraftan da reytingleri sallardı )))Ne bileyim ben adamın adı tam aklıma gelmedi
Bülent Ersoy olsaydı... hiç düşünemiyorum Seyfi Dursunuğlu ile birlikte @aserat54
Ne bileyim Arif diye kalmış aklımda Google ye de Arif yazınca Erdem geldi bende onu yazdım hatamı kaçırmamışsınız bakıyorum @gözlemci ileArif Erdem değil, Ümit Erdim.
Hafta sonu denk geldim yollarına gül dökmeler , kitap yazmalar ..Demek unutmuşsun bu iyiye işaret dizi için
Ne gibi bir ahlak yada kötü etki oluyormuş bu dizi ?
Bu dizinin hiçbir zararı yok bence Türk halkı ne Diziler gördü
Lütfen yorum yapmak için yorum yapma. KM bir kere senin dediğin gibi bir dizi olsa asla Türk halkı izlemez. KM kadar iyi bir dizi yok be.Kiraz Mevsimi dizisi İnsanların fazla tesirinde kaldığı bir dizi ve gençlere kötü yönde etkisi olduğunu düşündüğüm bir dizi (hafta sonu denk geldim) ki dizide işlenen konular Türk halkının yabancı olduğu konular...
Yani tam bir ahlak çöküntüsü denilebilir... pek düşmese de düşüşe geçmiş olması sevindirici 🙂
Sungurlar totalde iyi oranlar almaya devam ediyor..
Benzemez Kimse Sana ise beklenen oranların altında bir başlangıç yapmış..
İşte bu bizim Türk halkının sorunu. Bu yüzden bir diziyi suçlaman çok yanlış. dizinin konusu zaten romantik komedi. birbirlerini dövecek halleri yok ya.Hafta sonu denk geldim yollarına gül dökmeler , kitap yazmalar ..
hee bir de ağaçtan yüzük sarkıtmalar ben hiç bizim Türk insanlarında hiç rastlamadım böyle şeylere Sonrada insanlar neden sevgilim eşim aynısını yapamıyor diye ayrılıyor ...
Ne gibi demişsin başka bir örnekte vereyim
Lise öğrencisi bir insan Abi okulda Ayaz ( mıydı Fırtına mıydı gelmedi aklıma ) posterlerini okula getirip sarılıyorlar ve biri de o posteri üzerine tutup diğeri Ayaz ( dı herhalde ) diye bağırıp sarılıyor.
Ne gibi mi kötü etkisi ? İşte bu geldiğimiz durum ne yazık ki !!!
Harun kardeşim 🙂
bu dizi Türk halkına çok uygun bir dizi dizide ahlaksız birsey yok vallaHafta sonu denk geldim yollarına gül dökmeler , kitap yazmalar ..
hee bir de ağaçtan yüzük sarkıtmalar ben hiç bizim Türk insanlarında hiç rastlamadım böyle şeylere Sonrada insanlar neden sevgilim eşim aynısını yapamıyor diye ayrılıyor ...
Ne gibi demişsin başka bir örnekte vereyim
Lise öğrencisi bir insan Abi okulda Ayaz ( mıydı Fırtına mıydı gelmedi aklıma ) posterlerini okula getirip sarılıyorlar ve biri de o posteri üzerine tutup diğeri Ayaz ( dı herhalde ) diye bağırıp sarılıyor.
Ne gibi mi kötü etkisi ? İşte bu geldiğimiz durum ne yazık ki !!!
Harun kardeşim 🙂
Dizi için değil benim için güzel bir şey)))Demek unutmuşsun bu iyiye işaret dizi için
Ne gibi bir ahlak yada kötü etki oluyormuş bu dizi ?
Bu dizinin hiçbir zararı yok bence Türk halkı ne Diziler gördü
Beyazsoy bence diziye haksızlık yapıyorsun gibime geliyorDizi için değil benim için güzel bir şey)))
Sen öykü ayaz uymu ve öyküyü oynayan oyuncunun oyunculuğunun büyüsü içinde sin))) benim elestirim semmnaryoyaBeyazsoy bence diziye haksızlık yapıyorsun gibime geliyor
Eğer bu bir büyü ise Hiçbirzaman etkisini yitirmesin senaryoya gelince haklısın ama bunun nedeni senarist değişimi ve bu olay yüzünden dizi çok etkilendiSen öykü ayaz uymu ve öyküyü oynayan oyuncunun oyunculuğunun büyüsü içinde sin))) benim elestirim semmnaryoya
Pardon senin Fox Tv hayranlığını göz önünde bulundurmayıp bu yorumu yaptığım için kusura bakma öncelikle ...Lütfen yorum yapmak için yorum yapma. KM bir kere senin dediğin gibi bir dizi olsa asla Türk halkı izlemez. KM kadar iyi bir dizi yok be.
İşte bu bizim Türk halkının sorunu. Bu yüzden bir diziyi suçlaman çok yanlış. dizinin konusu zaten romantik komedi. birbirlerini dövecek halleri yok ya.
Uygunluğuna artık siz izleyiciler karar verin, ben denk geldiğim 2 dakikada ne kadar Türk halkına uygun olduğunu gördümbu dizi Türk halkına çok uygun bir dizi dizide ahlaksız birsey yok valla
Ne aldatma var ne hamile kalma filan var bence biraz önyargılısın