Teşekkür ederim hediye de güzelmiş senlede iyi anlaşıyoruzYeni yaş yılın kutlu olsun. Bu da hediyem
Teşekkürler inş hep beraber )Doğum günün kutlu olsun. 18.yaşın başarılarla ve mutluluklarla geçsin.
Teşekkürler Yiğit )Mutlu yıllar Harun.
Teşekkürler Umut ) iyi ki senin gibi güzel bir insanı tanımışım )Doğum günün kutlu olsun @Harunnn60 . FF'de iyiki varsın dediklerimdensin umarım dahda olursun.
Teşekkürler Alper seneye diye düşünüyorum , şuan sınav derdi varken birde ehliyet çıkmasın başıma@Harunnn60 18 oldun ha hadi yine iyisin ne zaman araba kullanmayi ogrenicin 😉
Doğum günün kutlu olsun
Yazin ogrenirsin baban sana ferrari alirTeşekkürler Alper seneye diye düşünüyorum , şuan sınav derdi varken birde ehliyet çıkmasın başıma
Keşke alacak kadar paramiz olsaYazin ogrenirsin baban sana ferrari alir
Evi, arabayi,takilari, Elektronik esyalari satarsiniz bide krediyle oldu bu işKeşke alacak kadar paramiz olsa
Teşekkürler Enis ) 18 yaşında oldum reşit oldumOoo kaç yaşında oldun Harun,Allah uzun ömürler nasip eylesin ,Nice senelere
HaklısınEvi, arabayi,takilari, Elektronik esyalari satarsiniz bide krediyle oldu bu iş
Çok teşekkürler Abdullah 😉)Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara.
evet cnm çok kısa olmamakla birlikte iddal orta boyda omak lazım bence 1-65 ve 1-67 bayan için en idaal boy ölçüleridir tam çıtıpıtı kıvamında yanıÇiğdem seninde ideal 😉 boyun iyiymiş bayanlara göre
Hahah Çiğdem çok doğru dedin kadınlara cok uzun boy yakışmıyor benimde boyumun uzaması durdu ya )evet cnm çok kısa olmamakla birlikte iddal orta boyda omak lazım bence 1-65 ve 1-67 bayan için en idaal boy ölçüleridir tam çıtıpıtı kıvamında yanı
kadına kesinlikle erkek gibi çok uzun boy yakışmıyor 1 80 ve üstü olan bayanlar kadınlıktan braz çıkıyorlar daha erkeksi görünüyorlar iri yarı bildiğin trevesti gibi hahahha
Rica ederim Harun. 😉Çok teşekkürler Abdullah 😉)
Aynen büyüdük artık zaman çok hızlı geçiyor ve zamanın değerini bilmeyi öğrendim )Rica ederim Harun. 😉
Sen de 18 oldun ha sonunda.
senin boyun kaçtı 🙂🙂🙂Hahah Çiğdem çok doğru dedin kadınlara cok uzun boy yakışmıyor benimde boyumun uzaması durdu ya )
Artık birçok konuda söz sahibiyiz ve kendi sorumluluklarımız arttı. Doğrusu 18 olmak, aslında büyük bir sorumluluk.Aynen büyüdük artık zaman çok hızlı geçiyor ve zamanın değerini bilmeyi öğrendim )
1.73senin boyun kaçtı 🙂🙂🙂
Aynen bu yeni yaşımin sorumluluğunu kaldırırım umarımArtık birçok konuda söz sahibiyiz ve kendi sorumluluklarımız arttı. Doğrusu 18 olmak, aslında büyük bir sorumluluk.
Esas sorumluluk evlenince başlıyor. O açıdan şimdilik yüzeysel bir sorumluluktan söz edebiliriz.Aynen bu yeni yaşımin sorumluluğunu kaldırırım umarım