Show Roman Havası - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
izlemedigin icin konusma zaten farkli aralarinda fark var iyi bak bence

evet var dun sosyal medya yorumlar cogu petekdi
Dikkat ederden oyuncularda farklı))) yahuu içerik aynı evlenemeyen ikili ve çalgıcılık yapıp kavga eden iki aile temeli bire bir ayni.

Peteğin fani vardı da kizin kasedini alaydilar)))

Dikkat ederden oyuncularda farklı))) yahuu içerik aynı evlenemeyen ikili ve çalgıcılık yapıp kavga eden iki aile temeli bire bir ayni.

Peteğin fani vardı da kizin kasedini alaydilar)))
Sen analamk istemiyormusun ? Dizi cennnnnneeet mahaleeeesinin uyarlamasiiiii farkli olan karakterlerdeki bazi seyler mesela zarifenin cocugunun fazla olmasi kardesinin hirsiz olmasi farkli seylerde var ama bidaha diyom ve son kez diyom dizi cennet mahhallesinin uyarlamasi

Yalnız dizi Total ve ABC1'de 5 reytingi geçip 3.olmuş.
abc dil ab de medyatava yanlis yazmis

Sen analamk istemiyormusun ? Dizi cennnnnneeet mahaleeeesinin uyarlamasiiiii farkli olan karakterlerdeki bazi seyler mesela zarifenin cocugunun fazla olmasi kardesinin hirsiz olmasi farkli seylerde var ama bidaha diyom ve son kez diyom dizi cennet mahhallesinin uyarlamasi

Ben raniniye göre yazdım.Ve bence gayet iyi reytingler almış.Ayrıca dizi kötü değildi.Sadece biraz daha geliştirilebilir.O da gittikçe güzelleşecek.Ben diziyi takip edeceğim.

Yahu ana tema ve sürükleyici şeyler ayni ufak ayrintilarin önemi yok. zaten cennet mahallesi de erler filmin filmi olan girgiriye bin uyarlaması

Dizi ciddi anlamda berbat ya. Gerçekten 10 dakika dayanamadım. Millet meraktan izledi haftaya düşer. Zaten Erler Film`in düşük başlayan dizisi yok gibi bir şey.

Bu arada Petek maşallah asil ailelerden bile daha düzgün konuşuyordu Türkçeyi. Roman değil mi bu kız? @beyazsoy :A

Dizi ciddi anlamda berbat ya. Gerçekten 10 dakika dayanamadım. Millet meraktan izledi haftaya düşer. Zaten Erler Film`in düşük başlayan dizisi yok gibi bir şey.

Bu arada Petek maşallah asil ailelerden bile daha düzgün konuşuyordu Türkçeyi. Roman değil mi bu kız? @beyazsoy :A
Yok roman dehil aslen İzmirli tipine bakma her yeri estetik

cennet mahallesinin hatrına braz baktım vadi başlayana kadar
dizinin tek iyi yönü cennet mahallesi müzikleri kullanılması onun dışında hiçbir iyi yönü yok
senaryo aşırı sıradan ve oyuncular çok acemi oynuyorlar
ve kendileirne özgü karakterler yok cennet mahallesi oyuncularını taklit ediyorlar

oya başar pembeyi taklit etmeye çalısıyor
levent ülgen beter aliyi taklit etmeye çalısıyor
cezmi baskın yunusu taklit etmeye çalısıyor

ayolll tamam cennet mahallesi uyarlaması ama bari yaratıcı karakterler olsun bu saydığım oyuncular resmen diğer oyuncuları taklit etmeye çalısıyor tiyatro izliyorum sanki :F:F:F

Karakter tahlili yapmak istedim. :)

Dizide en sevdiğim karakter Zarife yani Oya Başar oldu. Çok başarılı yapıyor rolünü, biraz daha oturur rolü diye düşünüyorum.

Dizide en sevmediğim karakter Kerem oldu. Keşke başka birisini bulsalardı çok itici, izlenesi gelmiyor o derece.

Petek Dinçöz beklediğimden baya iyi geldi. Sevdim yani Aslı'yı. Rolünü güzel yapıyor, beklediğimden baya yüksek çıktı kendisi.

Levent Ülgen ve Cezmi Baskın'ı konuşmaya gerek yok, Akasya Durağı'nda ki gibi döktürmüşler yine. En favori karakterlerim. :Z

Uyku tutmadı ilk bölümü şimdi bitirdim.

Dizi tek kelime ile FİYASKO. Dizi izlerken yarıda bırakmam ama zor dayandım bölüme.

Günay Karacaoğlu da olmasa dizinin Roman dizisi olduğunu anlamayacaktım. Oya Başar bu projeyi kabul ederken akli dengesi yerinde miydi acaba? İğrenç derecede itici bir karakter olmuş ayrıca Oya Başar gibi birine bula bula Cezmi Baskın'ı mı bulmuşlar? Dizi kopuk hikayesi ve 3 ana temadan (Çekirdek, Kavga, Uyumsuz Aşklar) ibaret olan hikayesi ile 4 bölümden fazla sürmez. Show Tv böyle bir dizi yapacak kadar düştü mü ya? Her neyse dizide beğendiğim ve rolünün hakkını veren tek karakter vardı o da Günay Karacaoğlu çoğu sahnesinde tebessüm ettirdi. Petek Dinçöz'ü severim ama o zaten dizinin baş fiyaskosu olmuş hiç mi rol yeteneği olmaz bir insanda? Kerem isimli karaktere gelirsek donuk bakışları ve abartılı hareketleri ile kendini her yerde belli ettirdi. Yalovada ki Romanlar abartmıştır diyordum ama sonuna kadar hak veriyorum. Bomboş bir proje olmuş.

@denizz19 @Çiğdem- @beyazsoy size katılıyorum.

Son düzenleme:
Uyku tutmadı ilk bölümü şimdi bitirdim.

Dizi tek kelime ile FİYASKO. Dizi izlerken yarıda bırakmam ama zor dayandım bölüme.

Günay Karacaoğlu da olmasa dizinin Roman dizisi olduğunu anlamayacaktım. Oya Başar bu projeyi kabul ederken akli dengesi yerinde miydi acaba? İğrenç derecede itici bir karakter olmuş ayrıca Oya Başar gibi birine bula bula Cezmi Baskın'ı mı bulmuşlar? Dizi kopuk hikayesi ve 3 ana temadan (Çekirdek, Kavga, Uyumsuz Aşklar) ibaret olan hikayesi ile 4 bölümden fazla sürmez. Show Tv böyle bir dizi yapacak kadar düştü mü ya? Her neyse dizide beğendiğim ve rolünün hakkını veren tek karakter vardı o da Günay Karacaoğlu çoğu sahnesinde tebessüm ettirdi. Petek Dinçöz'ü severim ama o zaten dizinin baş fiyaskosu olmuş hiç mi rol yeteneği olmaz bir insanda? Kerem isimli karaktere gelirsek donuk bakışları ve abartılı hareketleri ile kendini her yerde belli ettirdi. Yalovada ki Romanlar abartmıştır diyordum ama sonuna kadar hak veriyorum. Bomboş bir proje olmuş.

@denizz19 @Çiğdem- @beyazsoy size katılıyorum.
Yalavodaki romanlari yapımcı ayaklandırmistir reklamı olsun diye kesin))) yoksa romanlar takmaz bu diziyi))