Polat Şaşmaz
Favori Üye
Gerçekleri söylemek ne zamandan beri hainlik olmuş
Gerçekleri söylemek ne zamandan beri hainlik olmuş
Benim gibi biri serseri olamaz açık ve net.Sigaram yok içkim yok kumasrım yok oh ne olsun ben böyle olmadığım için serseri oluyorumGerçekleri söylemek ne zamandan beri hainlik olmuş![]()
Serseri degilmisin nickin bile buna müsaitSözün bittiği an gerçektenserseri olduğumu mu düşünüyorsunuz @takas @Polat Şaşmaz @-KADİR- @34rcp44
Ne alakası var nickle.Nic Polat Alemdarın maske taktığındaki lakabıSerseri degilmisin nickin bile buna müsait😉
![]()
la olm uzatma lafın gelişi dedik
Camiiye gittim çok ŞükürEzan okunuyor camiiye gidemiyoruz Allahim ya
Ayni benim gibisin uyusturucu da yok demi ? Birde empati yeteneğin benim gibi gelişmiş ise küfürde kullanmiyorsan tam benim kafadasinBenim gibi biri serseri olamaz açık ve net.Sigaram yok içkim yok kumasrım yok oh ne olsun ben böyle olmadığım için serseri oluyorum![]()
ben öyle düşünmüyorum agaSözün bittiği an gerçektenserseri olduğumu mu düşünüyorsunuz @takas @Polat Şaşmaz @-KADİR- @34rcp44
yılın kapağıEyyy maskeli Fedai delikanlı adam karı gibi küser mi![]()
Supermis buEyyy maskeli Fedai delikanlı adam karı gibi küser mi![]()
biz buradan bunları görüyoruz onlar oradan bunları nasıl göremezler anlamış deilimVadinin reytingi ciddi anlamda düştü sonumuz iyi gözükmüyor ocakta bile 9 zor alıyor yaza dogru felaket sonuçlar gelecek gibi hele ab de 3 falan alırsak rezillik olacak![]()
aga yeni senarist şart yoksa çok üzülülücez sonunda.Vadinin reytingi ciddi anlamda düştü sonumuz iyi gözükmüyor ocakta bile 9 zor alıyor yaza dogru felaket sonuçlar gelecek gibi hele ab de 3 falan alırsak rezillik olacak![]()