Bölüm genel olarak beklentilerimi karşılayamadı bunda fragmanın sadece çatışma ve aksiyon sahnelerinin verilmesi etkili oldu. Ancak bölüm o kadar da kötü değildi ilk reklam da biraz sıkıldım ama sonradan iyi olmaya başladı. Pusatın baskını, yasinin suriyeye gitmesi, cahitin tırı ele geçirmesi ve tilkinin silah tüccarıyla konuşma sahnesi çok iyiydi

bölümün kötü yanları da vardı mesela settar, fehmi ve.mete sahneleri dizi de hiç olmamalı çünkü millet bunları sevmiyor pananın bunu anlaması lazım. Senaryo olarak ta ilerleme var geçen hafta göre RAnın yeni adamı can bey oldu, sagirin ekibi çökertildi, en önemlisi lion timi komutanı geliyor bir bölümden daha fazla ne islenebilinir ki biz sadece fragmanın azizliğine uğradık açık ve net biz çıtayı yüksek tutunca ister istemez begenilmeyen sahneler oluyor. Prandonun Nazife anneyi zehirlemesi çok kötü oldu bölümün en alıcı yeriydi

Ayrıca benim için bu bölümde en önemli gelişme YASİNin ön plana kısmen çıkarılmasıydı umarım ilerleyen bölümlerde rolü artar.
@china_shangai abi senden
@takas ve
@-KADİR- den de bölüm hakkında yorum bekliyorum bizi mahrum etmeyin