Kurtlar Vadisi Pusu 243.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34rcp44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok cnm yaa son 2 bölümün altındaydı ben son 2 bölümde birden fazla sahne sevmiştim bu bölümde polatın adam öldürmesi dısında tek sahe beğenmedim bu bölümleri yazanlara ağır şeyler konusucam ama neyse artık :ppp::ppp::ppp:
aman cnm benim dur sakin ol sen yerim seni ben😉

Bölüm genel olarak beklentilerimi karşılayamadı bunda fragmanın sadece çatışma ve aksiyon sahnelerinin verilmesi etkili oldu. Ancak bölüm o kadar da kötü değildi ilk reklam da biraz sıkıldım ama sonradan iyi olmaya başladı. Pusatın baskını, yasinin suriyeye gitmesi, cahitin tırı ele geçirmesi ve tilkinin silah tüccarıyla konuşma sahnesi çok iyiydi :) bölümün kötü yanları da vardı mesela settar, fehmi ve.mete sahneleri dizi de hiç olmamalı çünkü millet bunları sevmiyor pananın bunu anlaması lazım. Senaryo olarak ta ilerleme var geçen hafta göre RAnın yeni adamı can bey oldu, sagirin ekibi çökertildi, en önemlisi lion timi komutanı geliyor bir bölümden daha fazla ne islenebilinir ki biz sadece fragmanın azizliğine uğradık açık ve net biz çıtayı yüksek tutunca ister istemez begenilmeyen sahneler oluyor. Prandonun Nazife anneyi zehirlemesi çok kötü oldu bölümün en alıcı yeriydi :( Ayrıca benim için bu bölümde en önemli gelişme YASİNin ön plana kısmen çıkarılmasıydı umarım ilerleyen bölümlerde rolü artar. @china_shangai abi senden @takas ve @-KADİR- den de bölüm hakkında yorum bekliyorum bizi mahrum etmeyin :)
settar konusunda katılıyorum olmasın onun sahnesi ya kızı güzel ama

aga yorumuna saygı duyup sadece birşey sormak istiyorum bölümden zevk alıp almamak senle benim aramda değişir tabi benim sorum bu bölümde senaryo diyaloglarında işe yarar bir sahne geçtimi koskoca 1.30 saatlik dizide hangi replik konuşmanın bi ağırlığı vardı son sahne hariç
aga polatın erhanla sahnesi ailesiyle sahnesi çok güzeldi
aksiyon sahneleri güzeldi yetmez mi :D

aman cnm benim dur sakin ol sen yerim seni ben😉

settar konusunda katılıyorum olmasın onun sahnesi ya kızı güzel ama
hahahaha olamıyorum cnm ben izlediğim dizileri izlemediğim dizilerden daha çok eleştiriyorum benimle ortak dizi izleyenlerin yüzü gülmüyor hahaha :F:F:F

@takas aga benim şu an yorum yapmam sağlıklı olmayacak; önce herkes neleri beğenmediklerini vadinin ne kadar kötü olduğunu hatta öyle ki derhal tez zamanda final yapması gereken söylemlerini bitirsin ben yorumumu sonra yapayım böyle herkese muhalefet olacak şekilde yorum yapmak istemiyorum
yav aga sen yaz kim karışabilir onlar fikrini yazıyor bizde yazıyoruz ne var bunda gözünü sevim böyle yapma bana diyodun sen yapıyosun

bu arada @Çiğdem- vadi başlamadan bişeyler diyodun ben tv ye odaklandım şimdi söyle bakalım canın kızıyla ilgili :D

yav aga sen yaz kim karışabilir onlar fikrini yazıyor bizde yazıyoruz ne var bunda gözünü sevim böyle yapma bana diyodun sen yapıyosun

bu arada @Çiğdem- vadi başlamadan bişeyler diyodun ben tv ye odaklandım şimdi söyle bakalım canın kızıyla ilgili :D
ben daha güzelim diyorummmm dediğim o yanı :F:F:F:F

:F:Fallah seni ne yapmasın kız
bu forumda kimse benle ortak dizisi olsun istemiyor olduğunu gören korkuyor :F:F

Aynen kızı çok güzel 😉 ama settar olmasın kız tek olsun :)
aga settar gereksiz kızı değil mi az değilsin hee :D istediği kadar güzel olsun vadide ki kız karakterlerin %90 ı her zaman için gereksizdir

ben daha güzelim diyorummmm dediğim o yanı :F:F:F:F

bu forumda kimse benle ortak dizisi olsun istemiyor olduğunu gören korkuyor :F:F
bende yav he he desem kızarmısın demiştin sonra bişey daha demiştin :D

Bölüm genel olarak beklentilerimi karşılayamadı bunda fragmanın sadece çatışma ve aksiyon sahnelerinin verilmesi etkili oldu. Ancak bölüm o kadar da kötü değildi ilk reklam da biraz sıkıldım ama sonradan iyi olmaya başladı. Pusatın baskını, yasinin suriyeye gitmesi, cahitin tırı ele geçirmesi ve tilkinin silah tüccarıyla konuşma sahnesi çok iyiydi :) bölümün kötü yanları da vardı mesela settar, fehmi ve.mete sahneleri dizi de hiç olmamalı çünkü millet bunları sevmiyor pananın bunu anlaması lazım. Senaryo olarak ta ilerleme var geçen hafta göre RAnın yeni adamı can bey oldu, sagirin ekibi çökertildi, en önemlisi lion timi komutanı geliyor bir bölümden daha fazla ne islenebilinir ki biz sadece fragmanın azizliğine uğradık açık ve net biz çıtayı yüksek tutunca ister istemez begenilmeyen sahneler oluyor. Prandonun Nazife anneyi zehirlemesi çok kötü oldu bölümün en alıcı yeriydi :( Ayrıca benim için bu bölümde en önemli gelişme YASİNin ön plana kısmen çıkarılmasıydı umarım ilerleyen bölümlerde rolü artar. @china_shangai abi senden @takas ve @-KADİR- den de bölüm hakkında yorum bekliyorum bizi mahrum etmeyin :)
aga dediklerinde haklısında sen olayı daha çözemedin bilmiyomusun bizim senaristler Alzheimer hastası lion timiyle komutanı gelicek dendiğine bakma ondan önce yeni müfettişi bi getirsinlerde sonra lion timine sıra gelsin yani demem oki bişeyi söylüyolar ama bunu nezaman neticeye kavuştururlar orası muamma dizide kaç bölüm geçti hala konsey yok inşallahda kurulmaz busefer orda 10 15 dakka boş diyalog izlicez :D

aga settar gereksiz kızı değil mi az değilsin hee :D istediği kadar güzel olsun vadide ki kız karakterlerin %90 ı her zaman için gereksizdir

bende yav he he desem kızarmısın demiştin sonra bişey daha demiştin :D
bennn kendime güveniyorum cnm ben kendime güvendikten sonra kimseye laf düşmez şu ayılıp bayıldığınız çoğu kadın ünlüler tırnağım bile etmez yanııı benim kendime güvenim tam
:A:A:A:A

kesinlikle son 2 bölümün çok önündeydi

beyler bakın kendi adıma konuşuyorum bu bölümü değerlendirelim
bu bölümler evet vadiye göre düşük seviyede olabilir ama kötü değildi
diğer dizilerle karşılaştırınca çok daha öndedir arkadaş ben diğer dizilere de bakıyorum hiçbirinden zevk alamıyorum

dün poyraz karayeli izledim fiyasko be fiyasko hiçbişey yok

bakın bunu kendi adıma söylüyorum kimse yanlış anlayıp karşı çıkmasın
diğer örneğim geçen bölüm sungurları izledim senaryo diye bişey yok kamera çekimleri berbat kim neyi vuruyor belli değil hep aynı şeyler gram zevk alamıyorum gram gram
siz alıyor olabilirsiniz ama vadide sıkıntılarda olsa izleyip zevk aldığım tek dizidir
bitecek mitecek diyen arkadaşlar vadi bitti demeden bitmez ne zaman bitirecez derlerse o zaman bitecek izleyici de bırakmaz emin olun

aga çıkma ya 1 dakka nereye daha erken
Bizim tek rakibimiz kendimiz diğer dizilerden örnek vermeye gerek yok ölümüze bile 40 km oteden yaklasamazlar

Bem simdi deil yarin uorum yapacam suanda tlfdayim ama ben hic begenmedim.bu bolumu.vadinin gidisatini hic begenmiuorum .@Master.1000 kardesim cok dogru karar almissin:))) en azindan bu zulumden kurtuldun :))) brn gecen sezona rahmet okumustum taki bu sezonu izleyene kadar.bu sezonu gorunce gecen sezona haksizlik etmisim .yazik valla cok yazik 12 yillik cinar ne hale geldi:(:(:( uzulmemek elde deil

hep böyle kötü taraflarını yazdım da yiğidi öldür hakkını yeme geçen bölüm patlama sahnesiyle bu bölüm patlama sahnesi harikaydı gerçi sonradan daha arabayı göremedik ama olsun yine iyidir :D

aga dediklerinde haklısında sen olayı daha çözemedin bilmiyomusun bizim senaristler Alzheimer hastası lion timiyle komutanı gelicek dendiğine bakma ondan önce yeni müfettişi bi getirsinlerde sonra lion timine sıra gelsin yani demem oki bişeyi söylüyolar ama bunu nezaman neticeye kavuştururlar orası muamma dizide kaç bölüm geçti hala konsey yok inşallahda kurulmaz busefer orda 10 15 dakka boş diyalog izlicez :D
Aga sende haklısın zaten geçen dedim bunlar herhalde bölümlük çekiyorlar diye çünkü gerçekten geçen bölüm olan şeylerin çoğu yeni bölümde olmuyor :( aslında senaryo sağlam ama kurgu olmayınca düzen sağlanamıyor maalesef :(

bennn kendime güveniyorum cnm ben kendime güvendikten sonra kimseye laf düşmez şu ayılıp bayıldığınız çoğu kadın ünlüler tırnağım bile etmez yanııı benim kendime güvenim tam
:A:A:A:A
yani sen canın kızından daha mı güzel olduğunu iddaa ediyon :F:F

Bem simdi deil yarin uorum yapacam suanda tlfdayim ama ben hic begenmedim.bu bolumu.vadinin gidisatini hic begenmiuorum .@Master.1000 kardesim cok dogru karar almissin:))) en azindan bu zulumden kurtuldun :))) brn gecen sezona rahmet okumustum taki bu sezonu izleyene kadar.bu sezonu gorunce gecen sezona haksizlik etmisim .yazik valla cok yazik 12 yillik cinar ne hale geldi:(:(:( uzulmemek elde deil
biciğim ben bu düşük bölümler gelmede bir yazı paylaşmıştım
bu bıkmış seyircinin karşısına akifi tekrar polat oalrak koyarsanız bu sefer işimiz biter kredimiz kalmadı şu durumda olmaz demiştim bir çok eleştiri aldım ama sonra dediğim oldu yanı ben eleştirmek için kötü olmasını beklemiyorum işler iyiyken kötü olucak durumları tahmin edip uyarıyorum nekadar eleştiri alsamda dediğim çkıyor sonucta önemli olan işler iyiyken kötüyü tahmin edip görmek yoksa kötüyken herkes görüyor kötü olduğunu 🙂🙂