Kurtlar Vadisi Pusu 243.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34rcp44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aa polatin neyi var be :)

Bakalim Ayşe Çiğdemin siradaki dizisi tutcakmi 😉
Bu dizinin yeri bende cok ayri tnt zamaninda Pınar Tuncegil bu dizide oynayip ünlü olmus simdi medcezirde oynuyor :love1:
tanıdığım oyuncuların %70 i vadiyle meşhur oldular zaten o da bunlardan biri sadece

ben felaket son 2 bölümden sonra bu bölüme çok umut bağlamıştım ve bu sefer sadece olumlu düşünce sunmak amaçlı bekliyordum vadiyi ama malesef olmadı tamamen fragman kandırmacasına geldik ayoll polat sahalara dönüyor diye bekledik ilk 10 dakıka adam öldürüp kenara çekildi ve biz pitbulun yanındakı kel kafalı motorcu kızı fehminin oğluyl yanındakı kızı settarla kızının iş kurmalarını yine izlemeye basladık
polatınsağirin adamını öldürmesi dısında hiçbir sahneyi beğenmedim koskoca vadiden sadece 1 sahne beğeniyorsam eğer bu bölümleri yazanlarda ciddi sıkıntılar var
her bölüm diğer hafta düzelir diyoruz sezon finaline gelmeden artık bir yerde düzelsin şu bölümler koca bölümde sadece 1 sahne beğeniyorsam eğer ciddi sıkıntılar var demek bari arada iyi bölümler verin üst üste hepsi düşük olmasın :(:(:(:(
yok cnm son iki bölüme göre bu bölüm iyiydi nbence

arkadaşlar o değilde ben safiyeye kızmaya başladım ya düşünüpte sormuyor martine
neden elifle bu kadar ilgileniyosun diye

yok cnm yaa son 2 bölümün altındaydı ben son 2 bölümde birden fazla sahne sevmiştim bu bölümde polatın adam öldürmesi dısında tek sahe beğenmedim bu bölümleri yazanlara ağır şeyler konusucam ama neyse artık :ppp::ppp::ppp:

Leyla yasasa ne olur yasamaza ne olur:)))) zaten bu sezon cocik bakicilindsn ote gidemedi saolsun pans yazim grubu leylayids diri diri kara topraga gomduler:))))

yok cnm yaa son 2 bölümün altındaydı ben son 2 bölümde birden fazla sahne sevmiştim bu bölümde polatın adam öldürmesi dısında tek sahe beğenmedim bu bölümleri yazanlara ağır şeyler konusucam ama neyse artık :ppp::ppp::ppp:
valla ben beğendim bölümü geçen haftaki bölümlerde az sıkılmıştım
ama bunda sıkılmadım az birazda polatımı çok görsem iyi olacak ama:T

kesinlikle son 2 bölümün çok önündeydi

beyler bakın kendi adıma konuşuyorum bu bölümü değerlendirelim
bu bölümler evet vadiye göre düşük seviyede olabilir ama kötü değildi
diğer dizilerle karşılaştırınca çok daha öndedir arkadaş ben diğer dizilere de bakıyorum hiçbirinden zevk alamıyorum

dün poyraz karayeli izledim fiyasko be fiyasko hiçbişey yok

bakın bunu kendi adıma söylüyorum kimse yanlış anlayıp karşı çıkmasın
diğer örneğim geçen bölüm sungurları izledim senaryo diye bişey yok kamera çekimleri berbat kim neyi vuruyor belli değil hep aynı şeyler gram zevk alamıyorum gram gram
siz alıyor olabilirsiniz ama vadide sıkıntılarda olsa izleyip zevk aldığım tek dizidir
bitecek mitecek diyen arkadaşlar vadi bitti demeden bitmez ne zaman bitirecez derlerse o zaman bitecek izleyici de bırakmaz emin olun

sonra yorum yaparım aga , hayırlı geceler
aga çıkma ya 1 dakka nereye daha erken

dizinin sanerist kadrosu kadar teknik kadrosuda berbat dizide her defasında söylüyorum yine söylicem Kurgu yok ya nerde o eski kemalettin osmanlı zamanındaki sahneler adamlar pat diye suriyeye gidiyo pat istanbula geliyo bu süre zarfı içinde daha diğer adamlar buluşamıyo çok kötüyüz bu sezon çok

Aga bence bizim senaristler yazmiyor değil Raskolnun gerçek hayatinda önemli bir şeyler olmuş olabilir yakinda döner İnşallah
cnm bu sezon raskolna yer verilmeyeceği çok açıktı tilki andrei gelene kadar raskoln hiç sahe yazılmıyordu nerdeyse tilki andrei vurduğu zaman bence raskoln ölücekti ayy ama polat kaza geçirince senaristler raskolnu öldürmediler polatın nekadar dizide olmucağı belli değildi oyüzden raskolnu öldürmeiler o boşlukta kullanmak için ama polat kısa zamanda dönünce diziye raskolnu tekrar kaybettiler normalde vurulduğu zaman ölücekti bence kazadan dolayı öldürmedi senaristler 🙂🙂🙂

kesinlikle son 2 bölümün çok önündeydi

beyler bakın kendi adıma konuşuyorum bu bölümü değerlendirelim
bu bölümler evet vadiye göre düşük seviyede olabilir ama kötü değildi
diğer dizilerle karşılaştırınca çok daha öndedir arkadaş ben diğer dizilere de bakıyorum hiçbirinden zevk alamıyorum

dün poyraz karayeli izledim fiyasko be fiyasko hiçbişey yok

bakın bunu kendi adıma söylüyorum kimse yanlış anlayıp karşı çıkmasın
diğer örneğim geçen bölüm sungurları izledim senaryo diye bişey yok kamera çekimleri berbat kim neyi vuruyor belli değil hep aynı şeyler gram zevk alamıyorum gram gram
siz alıyor olabilirsiniz ama vadide sıkıntılarda olsa izleyip zevk aldığım tek dizidir
bitecek mitecek diyen arkadaşlar vadi bitti demeden bitmez ne zaman bitirecez derlerse o zaman bitecek izleyici de bırakmaz emin olun

aga çıkma ya 1 dakka nereye daha erken
aga yorumuna saygı duyup sadece birşey sormak istiyorum bölümden zevk alıp almamak senle benim aramda değişir tabi benim sorum bu bölümde senaryo diyaloglarında işe yarar bir sahne geçtimi koskoca 1.30 saatlik dizide hangi replik konuşmanın bi ağırlığı vardı son sahne hariç

Bölüm genel olarak beklentilerimi karşılayamadı bunda fragmanın sadece çatışma ve aksiyon sahnelerinin verilmesi etkili oldu. Ancak bölüm o kadar da kötü değildi ilk reklam da biraz sıkıldım ama sonradan iyi olmaya başladı. Pusatın baskını, yasinin suriyeye gitmesi, cahitin tırı ele geçirmesi ve tilkinin silah tüccarıyla konuşma sahnesi çok iyiydi :) bölümün kötü yanları da vardı mesela settar, fehmi ve.mete sahneleri dizi de hiç olmamalı çünkü millet bunları sevmiyor pananın bunu anlaması lazım. Senaryo olarak ta ilerleme var geçen hafta göre RAnın yeni adamı can bey oldu, sagirin ekibi çökertildi, en önemlisi lion timi komutanı geliyor bir bölümden daha fazla ne islenebilinir ki biz sadece fragmanın azizliğine uğradık açık ve net biz çıtayı yüksek tutunca ister istemez begenilmeyen sahneler oluyor. Prandonun Nazife anneyi zehirlemesi çok kötü oldu bölümün en alıcı yeriydi :( Ayrıca benim için bu bölümde en önemli gelişme YASİNin ön plana kısmen çıkarılmasıydı umarım ilerleyen bölümlerde rolü artar. @china_shangai abi senden @takas ve @-KADİR- den de bölüm hakkında yorum bekliyorum bizi mahrum etmeyin :)

@takas aga benim şu an yorum yapmam sağlıklı olmayacak; önce herkes neleri beğenmediklerini vadinin ne kadar kötü olduğunu hatta öyle ki derhal tez zamanda final yapması gereken söylemlerini bitirsin ben yorumumu sonra yapayım böyle herkese muhalefet olacak şekilde yorum yapmak istemiyorum