Hazem
Favori Üye
Yekta almıştır büyük ihtimalle, ama sürpriz olursa da fena olmaz.
bakalımYekta almıştır büyük ihtimalle, ama sürpriz olursa da fena olmaz.
takı savaşları kızıştıYekta almıştır büyük ihtimalle, ama sürpriz olursa da fena olmaz.
arife ağlıyorBale kıyafeti, Arife'ye çok yakıştı.
Çok sürprizlerle dolu bir bölümdü gerçekten. Demek ki parayı bir şekilde buldu ve kendini affettirmek için evi aldı. İkisinin bir arada görülmesi de cabası. Önümüzdeki hafta final yapacak olması üzse de, 3 düğün birden olacak olması güzel oldu.arife ağlıyor
evi mahir almış 😱
Teşekkür ederim, jenerik müziğini dinleyip yazınca ben daha da bir duygulandım. Söylediklerine de aynen katılıyorum. En azından makul bir bölüm sayısında bitecek, buna da şükür.Şöyle uzun bir veda mesajı yazacağım.
Öncelikle dizinin tanıtım fragmanlarını görünce küçük bir "Acaba?" desem de ortaya çıkan iş, gerçekten de çok iyiydi. Sık sık tekrara girdiği oldu, ama biz de onu böyle sevdik. Kuşkusuz aradığımız aile dizisi özlemini çok güzel doldurmuştu.
Bu dizi, daha ilk bölümünde İkinci Bahar ve Canım Ailem gibi klasik dizilerle aynı kefeye sokuluyorsa gerçekten kaliteli demektir. İzleyici de bunu anladı ve reytinglerde hep üst sıralara oynadı. Hatta Kurtlar Vadisi Pusu'ya bile sık sık kafa tutuyordu.
İkinci sezonda reytingler düşüşe uğradı. Belki eski tadı vermediği için, belki kendisine tür olarak çok benzeyen Kocamın Ailesi ile karşı karşıya kaldığı için. Ama her hafta reytingler yavaş yavaş yükselmeye başladı. Maç sayesinde ikide bir saati değişti, aralar verdi. Ama büyük kayıplar yaşamadan yoluna devam etti. Bu onun hala eskisi kadar olmasa da güçlü olduğunu gösteriyordu.
Kesinlikle çok içten ve samimi bir diziydi Aramızda Kalsın ve Hüsne gibi efsane bir karakter yaratması açısından da ayrıca önemliydi. Bazıları "çok itici" falan dese de bunlara aldırmamak en doğrusuydu. Celepoğlu konağı, her daim cıvıl cıvıl ve renkliydi. Bir süre sonra o ailede biz de olmak istedik. O kadar şekerlerdi çünkü.
İçinde hiç kötü şey yoktu. Entrikalar, dehşetler, aldatmalar, onun karısına kızına göz koymalar, silahlar, yersiz aksiyonlar, yasak aşklar, ağalar, köşkler, aşiretler falan hiç uğramadı diziye. Ve bunlarsız da ortaya güzel bir şey çıkaracağını gösterdi.
Ayrıca dizideki aşklar da çok ilgimizi çekti. Civan-Yadigar, Mahir-Arife, Ceylan-Ali derken iyice aşk doldu. Tabii bana göre en iyisi Hüsne-Bahattin, ama diğerlerinin de yeri apayrı.
Öncelikle dizinin oyuncuları Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır, Caner Cindoruk, Ayça Damgacı, Uğur Serhan, Gamze Karaduman, Ferit Aktuğ, Ecem Çalık, Mert Kurdal, Bilge Şen, Hikmet Körmükçü, Tülay Bursa, Mutlu Güney, Melis Mutluç, Aybars Kartal Özson ve 52 bölüm boyunca irili ufaklı rollerde karşımıza çıkan oyunculara,
Daha sonra da böyle bir yapımı yazan Selin Tunç'a, yöneten Hatice Memiş ve Güzide Balcı'ya, yapımcılığını üstlenen Erol Avcı - TMC Film'e ve tüm ekibe, ayrıca kapanış jeneriğinde halen çalmaya devam eden "Yadigar" şarkısını yazıp yorumlayan Yonca Lodi ve 52 hafta boyunca bize en güzel Perşembe günlerini yaşattıran ve desteklerini hiç esirgemeyen Star TV'ye de çok teşekkür ederim.
Hüsne'nin kuru soğanları, Kıvırcık'ın her gün 5 tane yediği pişisi, Arife-Mahir çiftinin eşortmanları, aşklar, maceralar derken byle böyle tam 52 hafta geçirdik. Kuşkusuz çok güzel bir final bölümü olacaktır. Tam da beklediğimiz gibi herkes mutlu ve huzurlu olacak.
(Editörün notu: Mahir ve Arife'ye mutlu son yazılmazsa Selin Hanım'a ettiğim teşekkürü geri almak durumuda kalacağım.)
Neyse, daha fazla uzatmayacağım. Bu işte emek ve gönüllerini veren herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Kuşkusuz çok iyi bir dizi izledik. Bir daha böylesinin gelmeyeceğini de hepimiz iyi biliyoruz. Şimdi yaklaşık yarım saat sonra ekrana gelecek olan final bölümünü bekleme, bu diziyi neden sevdiğimizi anlama ve herkes ile vedalaşma zamanı.
Hüsne, Bahattin, Yadigar, Civan, Hatçik, Battal, Arife, Mahir, Ceylan, Ali, Elmas, Saliha, Behiye, Cemal, Yaren ve Yunus'uyla CELEPOĞLU AİLESİ, SİZİ ÇOK ÖZLEYECEĞİZ!
@xemrexxx, @HachiKo, @-potterhead-, @gözlemci, @KayıpSehir
Duygulandırdın beni Çok özel ve sıcacık bir diziydi. Saçma sapan aksiyonlara gerek duymadı. Hüsne ve soğanları başta olmak üzere tüm karakterler özenle yazılmıştı. Dizinin verdiği tat çok başkaydı umarım tüm ekibin yolu açık olur
Birçok dizinin apar topar yayından kaldırıldığı, fırtınalı bir sezonda bence gayet iyi bir performans gösterdi. Ve en önemlisi kimse de "Böyle bir dizi vardı, ama sonralarda çok bozdu" demeyecek. Buna çok seviniyorum şahsen.Teşekkür ederim, jenerik müziğini dinleyip yazınca ben daha da bir duygulandım. Söylediklerine de aynen katılıyorum. En azından makul bir bölüm sayısında bitecek, buna da şükür.
Açıp tekrar izlediğinde tam 52 tane bölüm olacak önünde bencede tam kararında
Evet, ondan da ümitliyim. İkinci bir Benim Adım Gültepe çıkacak gibi görünüyor. O da birkaç hafta sonra Perşembe günlerimizin yeni gözbebeği olur artık.Serçe Sarayı'nın fragman da harikaydı bu arada